Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
3D και κυκλοφορούν ακόμα!!!Dark_Osiris είπε:Κατι γαριδακια που ειχαν σχημα ανεμοστροβιλουκρατσανιστα, δεν τα θυμαμαι ομως καλα..
stakovios είπε:Τα Φοφίκο ήταν ένα από τα καλύτερα τρόφιμα που έχω δοκιμάσει στη ζωή μου. Το σχήμα τους ήταν σαν ένα καφετί ακουστικό τηλεφώνου (σταθερού εννοείται) και η γεύση τους έκλινε προς το φιστίκι.
Αυτό πρέπει να έγινε την εποχή που άρχισε η μανία με τα probiotics που υποτίθεται ότι άμα φας γιαούρτι με ζωντανά μικρόβια είναι πιο υγιεινό. Αμερικανιές.Fotis_kfor είπε:Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς αλλά σε διαφημίσεις όπως και στις συσκευασίες στα γιαούρτια της φαγε και της δελτα "μεταμορφώθηκαν" σε LIVE - ζωντανό γιαούρτι.
Εδώ στις ΗΠες όπως έχω ξαναγράψει ίσως πάνε στην αντίθετη κατεύθυνση, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ της μόδας το "ελληνικό" (ήτοι στραγγιχτό) γιαούρτι. Βέβαια επειδή οι αμερικανοί δεν μπορούν να πάρουν τίποτε από άλλες χώρες που να μην το μπασταρδέψουν ώσπου να γίνει αγνώριστο, ενώ το ΦΑΓΕ που ήταν αυτό που ξεκίνησε τη μανία (και παραμένει το δεύτερο σε δημοτικότητα "ελληνικό" γιαούρτι) δεν έχει ποτέ φρουτάκια και τέτοια, μόνο μια συσκευασία με λίγο μέλι υπάρχει, τα αμερικάνικα αντίγραφα κυκλοφορούν και με φρούτα. Αν δει κανείς τα υλικά τους, ενώ παριστάνουν τα "υγιεινά", όσα έχουν φρούτα είναι τίγκα σε ζάχαρη ή γλυκόζη και αρώματα.Λορένα είπε:Τα γιαουρτακια που περασαν την φαση του κλασσικού και γιναν με φρουτα, με χυμο φρουτων, ή με διαφορετικη υφη και γευση (πλέον δεν υπάρχει γιαούρτι)
Αααααχ... το λάτρευα το Ταμ Ταμ. Θυμάμαι μάλιστα μαζεύαμε τα βουλώματα από τα μπουκάλια για κάποιο λόγο, κανένας διαγωνισμός ή κάτι τέτοιο. Μόλις εισέβαλε η Κόκα Κόλα στην Ελλάδα, πάει το ελληνικό της αντίγραφο, όπως έγινε παντού στον κόσμο.lolisman είπε:το πρωτο ελληνικο αναψυκτικο τυπου κολα το θυμαται κανεις; ταμ-ταμ η πρωτη ονομασια του.... Μαλλον μεσα δεκαετιας 60...
Ααα! Γι'αυτό έλεγαν "γερμανικό" έναν φούρνο στο χωριό μου?!!!elephadas είπε:Χώρια που και οι φούρνοι οι ίδιοι είχαν διαφημίσει για μεγάλη πρόοδο τη μετάβαση από ξυλόφουρνους σε ηλεκτρικούς (νομίζω λέγονταν "γερμανικά αρτοποιεία").