akmakas
Banned
- Αντιδράσεις
- 99
keropi είπε:ti asxhmo mpaoulo einai auto re teflon? LOLprepei na se plerosane na to pareis![]()
akmakas είπε:ΑΜΑΝ!!!θέλω και.... εγώ.....*Ο akmakas λιποθύμησε*
telonio είπε:Όπως είναι φύσικο (και αυτονόητο) δεν θα μπορούσαν να λείπουν και δύο Amstrad cpc 6128:![]()
Άσχετο, αλλά μια που αποφάσισα να τα φωτοφραφίσω, οι κονσόλες μου επάνω στην ντουλάπα: Nintendo 64, Playstation, Playstation 2, Dreamcast, MegaCD 2, Megadrive 2, XBOX, GX4000, Master System 2, GameCube, Gamegear, Nomad, Saturn, Gameboy, Gameboy Color, Gameboy Advance, Gameboy Pocket, Gameboy Advance SP.
![]()
Μην ανησυχείς, καλά τα πάω με τις κρύες νύχτες του χειμώνα!SONIC είπε:Εχεις σκεφτει παλικαρι μου να κανεις λιγο χωρο για κανα δυο κουβερτες η σεντονια για τις κρυες νυχτες του χειμωνα και συναμα να δωσεις λιγη υλικη χαρα σε καποιον συνανθρωπο σου![]()
Nomad και ξερο ψωμι!!!telonio είπε:Μην ανησυχείς, καλά τα πάω με τις κρύες νύχτες του χειμώνα!
Υλική χαρά; Aσφαλώς! Νερό, φαγητό, ρούχα ή...κανένα nomad;![]()
Αυτό μας έλειπε .....!!!! Να postaρε κανένα 2600 ξύλινο!! Θα τον έσφαζα στο γόνατο από τη ζήλεια μου......akmakas είπε:Απίστευτο κομμάτι.:animeek:..ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!!!Αλλά....δεν είναι η καραρετρό ξυλοκατασκευή 2600...![]()
exo ena tetoio apo ton theio mou LOLteflon είπε:Αυτό μας έλειπε .....!!!! Να postaρε κανένα 2600 ξύλινο!! Θα τον έσφαζα στο γόνατο από τη ζήλεια μου......:rip:
![]()
Μα γι'αυτό τις έβαλα!!! Για να ζηλέψετεTallMan είπε:Rygar Ζηλεεεύωωωωωω!
Και σε δευτερη τα Α1200 μου , 1 κατασκευής ESCOM και ενα Commodore:Rygar είπε: