akmakas
Banned
- Αντιδράσεις
- 97
keropi είπε:ti asxhmo mpaoulo einai auto re teflon? LOLprepei na se plerosane na to pareis
akmakas είπε:ΑΜΑΝ!!! θέλω και.... εγώ.....*Ο akmakas λιποθύμησε*
telonio είπε:Όπως είναι φύσικο (και αυτονόητο) δεν θα μπορούσαν να λείπουν και δύο Amstrad cpc 6128:
Άσχετο, αλλά μια που αποφάσισα να τα φωτοφραφίσω, οι κονσόλες μου επάνω στην ντουλάπα: Nintendo 64, Playstation, Playstation 2, Dreamcast, MegaCD 2, Megadrive 2, XBOX, GX4000, Master System 2, GameCube, Gamegear, Nomad, Saturn, Gameboy, Gameboy Color, Gameboy Advance, Gameboy Pocket, Gameboy Advance SP.
Μην ανησυχείς, καλά τα πάω με τις κρύες νύχτες του χειμώνα!SONIC είπε:Εχεις σκεφτει παλικαρι μου να κανεις λιγο χωρο για κανα δυο κουβερτες η σεντονια για τις κρυες νυχτες του χειμωνα και συναμα να δωσεις λιγη υλικη χαρα σε καποιον συνανθρωπο σου
Nomad και ξερο ψωμι!!!telonio είπε:Μην ανησυχείς, καλά τα πάω με τις κρύες νύχτες του χειμώνα!
Υλική χαρά; Aσφαλώς! Νερό, φαγητό, ρούχα ή...κανένα nomad;
Αυτό μας έλειπε .....!!!! Να postaρε κανένα 2600 ξύλινο!! Θα τον έσφαζα στο γόνατο από τη ζήλεια μου......:rip:akmakas είπε:Απίστευτο κομμάτι.:animeek:..ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!!!Αλλά....δεν είναι η καραρετρό ξυλοκατασκευή 2600...
exo ena tetoio apo ton theio mou LOLteflon είπε:Αυτό μας έλειπε .....!!!! Να postaρε κανένα 2600 ξύλινο!! Θα τον έσφαζα στο γόνατο από τη ζήλεια μου......:rip:
Μα γι'αυτό τις έβαλα!!! Για να ζηλέψετεTallMan είπε:Rygar Ζηλεεεύωωωωωω!
Και σε δευτερη τα Α1200 μου , 1 κατασκευής ESCOM και ενα Commodore:Rygar είπε: