Μπραβο gtsamour και καλοτάξιδο . Πολύ καλό κομμάτι. Σα καινούργιο είναι......gtsamour είπε:Mάαααγος είσαι????Woody με 6 switches (υπάρχει και με 4).
VOILA!!!!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=190153962286&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=009
Its MINE, har har har....
Ωχ! :animeek:Και εγώ που νόμιζα οτι το "1.5" ήταν λάθος (SB Live! 5.1). Τώρα είδα τι χτύπησες. Ευγε keropi.keropi είπε:μουχαχαχα! τσίμπησα με 1 ευρώ μια SoundBlaster 1.5 στο κουτί της!eBay auction
e oxi kai 5.1 LOLteflon είπε:Ωχ! :animeek:Και εγώ που νόμιζα οτι το "1.5" ήταν λάθος (SB Live! 5.1). Τώρα είδα τι χτύπησες. Ευγε keropi.![]()
XEXE !!! ΩΩΩ, είναι ωραίες οι θείτσεςgtsamour είπε:Ουάου, ΠΑΡΑ πολύ καλό, το ίδιο (το γκρί) έχω και το έχω έτσι τυλιγμένο με μεμβράνη σα θείτσα![]()
Όμως όσο φανατικός Sinclairάς και αν είμαι, οι original κασσέτες δε με ενθουσιάζουν.
Για όποιον ενδιαφέρεται είδα ότι ο τύπος από τον οποίο πήρα το Α2600, έβαλε ακόμα ένα άψογο σε καλή τιμή
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190157322936&ssPageName=MERC_VIC_RSCC_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=190153962286&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget
Μπα!! Θα ήθελα κάτι σε Blaster ή Adlib για να την κουμπώσω σ'ένα PC/XTgtsamour είπε:Ένας φίλος έχει μια Gravis Ultrasound Max, να τον ξεφορτώσω?
Αυτό σκέφτηκα και εγώ "1.5 εδώ?"keropi είπε:e oxi kai 5.1 LOL ama epairna 5.1 tha to postara stous syllektikous ypologistes? LOL
1+10 metaforika = 11eur synolon LOL
....και φθηνά τη βρήκες !!!keropi είπε:yeah! tsimphsa kai thn polypothith SW60-XG! 10GPBsthn ousia einai mia DB50-XG se standalone version... panta thn zhleua thn atimh... mia apo tis 2-3 koryfaies GM kartes gia pc
![]()
SW60-XG
Αχ, ναι μωρέ. Είναι βαριά, βαριά....gtsamour είπε:Ένας φίλος έχει μια Gravis Ultrasound Max, να τον ξεφορτώσω?
gtsamour είπε:Μου ήρθε ο "Heavy Sixer" !!!!!! Για όσους αγνοούν τον όρο, μιλάω για τον Atari 2600 τον ξύλινο με τους 6 διακόπτες. Το όνομα haevy sixer έχει καθιερωθεί γιατί ήταν το πρώτο, βαρύτερο και μοναδικό με 6 διακόπτες σε σύγκριση με αυτά που ακολούθησαν.
Το αστείο είναι ότι έφτασε με Fed Ex μέσα σε ένα χάρτινο κουτί που έλεγε "Prunes, keep refrigerated" και με πήρε η μάνα στη δουλειά να με ρωτήσει αν το κουτί που ήρθε θέλει ψηγείο![]()
![]()
Mπαααααα... φορμάϊκα του κερατά έχει πάνω....Rygar είπε:......ΓΙΩΡΓΟ!!!! 1,2,3,4,5,6 ,7,8,9...........ΤΗ ΜΕΛΙΓΚΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!![]()