Μπραβο gtsamour και καλοτάξιδο . Πολύ καλό κομμάτι. Σα καινούργιο είναι......gtsamour είπε:Mάαααγος είσαι???? Woody με 6 switches (υπάρχει και με 4).
VOILA!!!!
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=190153962286&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=009
Its MINE, har har har....
Ωχ! :animeek:Και εγώ που νόμιζα οτι το "1.5" ήταν λάθος (SB Live! 5.1). Τώρα είδα τι χτύπησες. Ευγε keropi.keropi είπε:μουχαχαχα! τσίμπησα με 1 ευρώ μια SoundBlaster 1.5 στο κουτί της!eBay auction
e oxi kai 5.1 LOLteflon είπε:Ωχ! :animeek:Και εγώ που νόμιζα οτι το "1.5" ήταν λάθος (SB Live! 5.1). Τώρα είδα τι χτύπησες. Ευγε keropi.
XEXE !!! ΩΩΩ, είναι ωραίες οι θείτσεςgtsamour είπε:Ουάου, ΠΑΡΑ πολύ καλό, το ίδιο (το γκρί) έχω και το έχω έτσι τυλιγμένο με μεμβράνη σα θείτσα
Όμως όσο φανατικός Sinclairάς και αν είμαι, οι original κασσέτες δε με ενθουσιάζουν.
Για όποιον ενδιαφέρεται είδα ότι ο τύπος από τον οποίο πήρα το Α2600, έβαλε ακόμα ένα άψογο σε καλή τιμή
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=190157322936&ssPageName=MERC_VIC_RSCC_Pr4_PcY_BIN_Stores_IT&refitem=190153962286&itemcount=4&refwidgetloc=closed_view_item&usedrule1=StoreCatToStoreCat&refwidgettype=cross_promot_widget
Μπα!! Θα ήθελα κάτι σε Blaster ή Adlib για να την κουμπώσω σ'ένα PC/XTgtsamour είπε:Ένας φίλος έχει μια Gravis Ultrasound Max, να τον ξεφορτώσω?
Αυτό σκέφτηκα και εγώ "1.5 εδώ?" και προσπέρασα......keropi είπε:e oxi kai 5.1 LOL ama epairna 5.1 tha to postara stous syllektikous ypologistes? LOL
1+10 metaforika = 11eur synolon LOL
....και φθηνά τη βρήκες !!!keropi είπε:yeah! tsimphsa kai thn polypothith SW60-XG! 10GPB sthn ousia einai mia DB50-XG se standalone version... panta thn zhleua thn atimh... mia apo tis 2-3 koryfaies GM kartes gia pc
SW60-XG
Αχ, ναι μωρέ. Είναι βαριά, βαριά....gtsamour είπε:Ένας φίλος έχει μια Gravis Ultrasound Max, να τον ξεφορτώσω?
gtsamour είπε:Μου ήρθε ο "Heavy Sixer" !!!!!! Για όσους αγνοούν τον όρο, μιλάω για τον Atari 2600 τον ξύλινο με τους 6 διακόπτες. Το όνομα haevy sixer έχει καθιερωθεί γιατί ήταν το πρώτο, βαρύτερο και μοναδικό με 6 διακόπτες σε σύγκριση με αυτά που ακολούθησαν.
Το αστείο είναι ότι έφτασε με Fed Ex μέσα σε ένα χάρτινο κουτί που έλεγε "Prunes, keep refrigerated" και με πήρε η μάνα στη δουλειά να με ρωτήσει αν το κουτί που ήρθε θέλει ψηγείο
Mπαααααα... φορμάϊκα του κερατά έχει πάνω....Rygar είπε:......ΓΙΩΡΓΟ!!!! 1,2,3,4,5,6 ,7,8,9...........ΤΗ ΜΕΛΙΓΚΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!