τσάμπα την πήρες! #) Μπράβο για την αγορά σου!telonio είπε:Σημερινή παραλαβή από ebay. Μόλις την τέσταρα και παίζει άψογα. Για 50 ευρώ δεν είναι άσχημη αγορά. 50 ευρώ είχα αγοράσει και την balls design από ebay. Στις δισκέτες υπάρχουν και τα bubble bobble, new zealand story, rainbow islands(!) και stun runner γνήσια.
Αμα έχεις web banking, του κανεις ενα εμβασματάκι με 0.30 λεπτάWally είπε:αλλα ειναι δυσκολο να βρεις καποιον seller να δεχεται PayPal.
Εεεε, είναι και οι γερμανοί λιγάκι,....περίεργοι. Χτύπησα κάτι EPROMS (25 στο σύνολο) με 6.75?. Πόσο μωρέ να είναι τα μεταφορικά για ένα κουτάκι 250 γραμμάρια, 5 ευρώ; Αντε 7. Κι όμως ηταν 15 ευρώ!! Ο άνθρωπος τα έβγαλε και από εκεί. Στην πλειοψηφία τους όμως, οι γερμανοί είναι σωστοί στις συναλλαγές τους.telonio είπε:Προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα για τις χρεώσεις του αγγλίκού ταχυδρομίου (aka κλέφτες).
Βρε !!! Πως κάνεις έτσι ????? Εχω εγώ μπόλικο space εδώ πάνω...... Ειδικά για την 4χιλιάρα μου περισσεύει και πρίζα...... :tease:telonio είπε:Σοβαρά τώρα, δεν την παλεύω άλλο με τους υπολογιστές. Not enough space!
ως..."οπαδός" :sealed: των atari θα σου πω ότι το atari δεν είναι αρσενικό αλλά ...ουδέτερο. Αρσενικό ήταν ο αμστραντ και ο σπεκτρουμ #)telonio είπε:Αν φέρω αρσενικό Atari στο σπίτι θα πέσουν οι Amiga και θα το "φάνε". Θα περάσει καλά με τόσα θηλυκά! Το Ataromigo υβρίδιο δεν ξέρω πως θα είναι στο τέλος.
Σοβαρά τώρα, δεν την παλεύω άλλο με τους υπολογιστές. Not enough space!