Ρετροτρομακτικές ιστορίες και καταστάσεις που βιώσαμε

petran79

Retro Member
Joined
16 Απρ 2008
Μηνύματα
231
Αντιδράσεις
48
Βίωσα και εγώ σκηνικό από θρίλερ.

Ηταν καλοκαίρι, είχα μπαλκονόπορτες ανοιχτές, μόνος στο σπίτι. Καθώς κοιμόμουν , ονειρεύομαι κάτι στο χέρι μου. Ξυπνάω, λέω όνειρο ήταν. Πάω να κοιμηθώ, ξανανιώθω κάτι στο χέρι μου. Λέω, δε γίνεται, κάτι έχει πάνω.
Σηκώνομαι σιγά σιγά με το χέρι στον αέρα, ανοίγω το φως και βλέπω μια μεγάλη μαύρη σαρανταποδαρούσα να έχει κουλουριαστεί μεταξύ αγκώνα και παλάμης! Ημουν ιδρωμένος και έψαχνε υγρό μέρος να φωλιάσει.
Δεν πανικοβλήθηκα, πήγα σιγά σιγά στο μπαλκόνι (εν το μεταξύ είχε αρχίσει να συνέρχεται και η μισή υψωμένη να ψάχνει πέρα δώθε που να πιαστεί), άπλωσα το χέρι μου και την πέταξα κάτω.
Ευτυχώς που κοιμόμουν, αν ήμουν ξύπνιος ακόμα θα ένιωθα το σοκ του σκαρφαλώματος.
 

Uskoke

RetroAdept
Joined
9 Φεβ 2011
Μηνύματα
1.538
Αντιδράσεις
1.091
κι εγώ διαφωνώ δεν είναι όλα μέσα στο μυαλό μας τα ανιψάκια μου πριν κάμποσους μήνες μου είπαν ότι άκουσαν μια φωνή να τα φωνάζει Αγγελικάκι Αγγελικάκι και με ρώτησαν αν πέρασα απ το σπίτι τους το οποίο είναι 18 χλμ από το Ηράκλειο και εγώ είπα όχι φυσικά και η μάνα μου λέει ότι ήταν ο άνεμος αλλά τα ανιψάκια μου είναι πολύ μυαλωμένα και αποκλείεται να κάναν λάθος. και δεν ήταν κανείς εκεί που ακούγανε την φωνή μιας και το σπίτι τους ήταν σε ερημιά.και το δικό μου σχετικά με το Ον του φωτός λένε κάποιοι παραισθήσεις στους ετοιμοθάνατους λόγω έλλειψης οξυγόνου στον εγκέφαλο.όμως όταν είχαν αυτές τις εμπειρίες είχε σταματήσει κάθε ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου. επίσης αυτές οι εμπειρίες ήταν συγκροτημένες και με συνοχή, ενώ οι παραισθήσεις είναι αποδιοργανωμένες. ακόμη ήταν ίδιες σε όλους τους ετοιμοθάνατους είτε πίστευαν στον Θεό ή όχι είχαν πεθάνει από φυσικά αίτια ή προσπάθησαν να δώσουν τέλος στην ζωή τους. μάλιστα πολλοί απ αυτούς είχαν out of body experience και λένε ότι πετούσαν πάνω από το σώμα τους περιγράφοντας μάλιστα ακριβώς τι κάναν οι γιατροί για να τους επαναφέρουν στην ζωή, τα εργαλεία τους κλπ.μάλιστα ένας αναφέρει ότι είδε μια παντόφλα πάνω στην οροφή του νοσοκομείου! μάλιστα λένε ότι αφού είδαν το Ον του φωτός στέκονται σε ένα ποταμό και απέναντι βλέπουν αγαπημένους νεκρούς και τους φωνάζουν "γύρνα πίσω δεν ήρθε η ώρα σου ακόμα" και μετά ξυπνάνε στο κρεβάτι του νοσοκομείου.επίσης ακόμα πολύ παλιά γύρω στο '90 κοιτούσα στον κήπο και είδα σαν μια μορφή ντυμένη με λευκά να με κοιτάζει και ξυπνάω την μάνα μου και της λέω "ή τρελάθηκα ή είδα φάντασμα" και κοιτάμε στον κήπο και σε εκείνο το σημείο ήταν ένα μεγάλο φύλλο από ένα φυτό και μου λέει ότι ξεγελάστηκα από το φύλλο. τώρα φάντασμα ήταν άγγελος ήταν δαίμονας ήταν ή οφθαλμαπάτη δεν ξέρω. πάντως ληγμένα δεν παίρνω ούτε μαύρες και (ελπίζω) να είμαι στα καλά μου.
 

RIO

Retro Horrormaniac
Joined
12 Νοέ 2009
Μηνύματα
6.271
Αντιδράσεις
887
Δε ξέρω γιατί , αλλά με την τελευταία ιστορία του/ης karapiperim, αγριεύτηκα όσο με καμιά άλλη...
 

petran79

Retro Member
Joined
16 Απρ 2008
Μηνύματα
231
Αντιδράσεις
48
@karapiperim

θυμήθηκα ένα άλλο περιστατικό όταν ήμουν πολύ μικρός, κάπου 4-5 χρονών για να καταλάβεις πως ένα παιδί μπερδεύει το όνειρο με την πραγματικότητα. Πηγαίναμε με τη γιαγιά μου βόλτα και ήταν Πάσχα, τότε που είχαν πιο δημοφιλές το έθιμο να καίνε ή να κρεμάνε ομοίωμα του Ιούδα.
Εκει που περπατούσαμε βλέπω σε μια κολώνα κρεμασμένη μια κούκλα του Ιούδα, την κοιτάω και ξαφνικά αυτή κουνάει τα μάτια της και με κοιτάει και αυτή με ένα τρομακτικό βλέμμα! Τρομαγμένος το λέω στη γιαγιά μου και θέλω να φύγουμε και αυτή με το που με ακούει ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Ακομα και τώρα πιο πολύ τρομάζω με τέτοια όνειρα που γίνονται στον ίδιο χώρο όπου είσαι εσύ εκείνη την ώρα, παρά σε φανταστικούς κόσμους. Αλλά γενικά πιστεύω και εγώ στην πρόβλεψη των ονείρων, ιδίως για τα πολύ δυσάρεστα γεγονότα.
 

karapiperim

RetroN00b
Joined
21 Απρ 2017
Μηνύματα
868
Αντιδράσεις
1.044
Παιδιά συγνώμη δεν ήθελα να σας τρομάξω. Πάντως το ποστ θα το σβήσω. Πίστευα πως βλέποντας το γραμμένο θα το απομυθοποιούσα αλλά τελικά μου κάνει κακό και που το διαβάζω και που θυμήθηκα τις λεπτομέρειες.
Συμπερασματικά θα σας πω πως δεν πιστεύω στα φαντάσματα. Πιστεύω όμως πως υπάρχουν άνθρωποι με ισχυρή διαίσθηση. Ή ίσως έχουν την ικανότητα να βγάζουν υποσυνείδητα συμπεράσματα που μοιάζουν με διαίσθηση. Δεν ξέρω, αλλά και ποιος ξέρει άλλωστε...
 
Μπλουζα