mike
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 94
Στο προβλημα αναφερει "οι ηλικιες τους εχουν γινομενο 1296", δεν εννοει και των τριων ενοικων?Nassos83 είπε:36*36 = 1296
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Στο προβλημα αναφερει "οι ηλικιες τους εχουν γινομενο 1296", δεν εννοει και των τριων ενοικων?Nassos83 είπε:36*36 = 1296
Απόλυτα κατανοητό και σεβαστό - επ' ουδενί αμφισβητήσιμο, σε διαβεβαιώ!V.I.Smirnov είπε:Κοίταξε, θέλω να γίνει κατανοητό το εξής : εγώ παραθέτω εδώ κάποια πράγματα ως αναμνήσεις, όχι για να τα λύσουν αναγκαστικά οι άλλοι ή να κάνω τον έξυπνο.
Απλά να διευκρινήσω κάτι, γιατί είναι διφορούμενα τα λόγια σου (κι εγώ έχω κλείσει αισίως 13+ ώρες στη δουλειά, οπότε η διαύγεια δεν είναι το δυνατό μου σημείο στην παρούσα στιγμή).V.I.Smirnov είπε:Δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο - πολύ δε περισσότερο όταν ούτε εγώ είχα βρει τότε τις απαντήσεις στα περισσότερα.Είναι πανεύκολο να ανοίξει κάποιος ένα σχετικό βιβλίο και να βρει ένα σωρό τέτοιες σπαζοκεφαλιές που δεν έχουν απλή
ή προφανή λύση.
-
Με γοητεύουν οι άνθρωποι που δε θέλουν μασημένη τροφή και συμφωνώ πολύ με τις απόψεις σου. Ναι, κι εγώ έχω λύσει προβλήματα που παιδευόμουν εβδομάδες (είτε ως μαθήτρια, είτε ως φοιτήτρια!).V.I.Smirnov είπε:Εξυπακούεται ότι θα δώσω και τις λύσεις και ότι μπορεί να τις δώσει όποιος (ή αν) τις πάρει από εμένα σε pm. Τα προβλήματα αυτά καθώς και άλλα παρόμοια μού είχαν τραβήξει την προσοχή ως μαθητής. Πολλά
προσπαθούσα να τα λύσω (όχι πάντα επιτυχημένα) και στον υπολογιστή μου ως μαθητής.
Αλλά δεν θέλω να απαντήσω αμέσως, εξάλλου εγώ τότε προσπαθούσα επί εβδομάδες για να βρω τις
λύσεις τις λύσεις (όποιες έβρισκα τέλος πάντων). Θυμάμαι ότι ήμουν στο μαήμα και σκεπτόμουν το
πρόβλημα με τις σφαίρες...
-
Έλεος, καμία σχέση !!Nassos83 είπε:Για το Quiz #16, μήπως έχει να κάνει με τίποτα τυπικές αποκλίσεις και άλλα στατιστικά δεδομένα;
Άστο αυτό το πρόβλημα, μπορεί να εκνευριστείς όπως εγώ αν δεις τη λύση ή να νιώσεις ηλίθιος.elephadas είπε:Εγώ έχω μείνει ακόμη στη (12)...
"τους στέλνει να πουλήσουν τα αυγά με τις ίδιες τιμές και τρεις και να του φέρουν τα ίδια χρήματα !!!! ""
η παράλειψη του "οι" πριν το "τρεις" είναι λάθος ή η παγίδα? (αν και ομολογώ ότι και να είναι η παγίδα δεν μου δείχνει τη λύση)
19.Ο υπαλληλος του δινει το λυκοσκυλο γιατι ο Σωτηρης του εδωσε 10ευρω,υποθετω οτι η τιμη του σετερ θα ηταν ανω των 10 ευρωbambinella 100 είπε:Και τρελαινομαι για σοκολατα Kiss!19. Eνα μαγαζι πουλαει ζωακια και αναμεσα σε πολλα, πουλαει και καποια κουταβια σε σουπερ προσφορα, το καθενα με τη δικη του τιμη. Εχει τρια σκυλακια. Κανις, σετερ και λυκοσκυλο.
Στο καταστημα μπαινουν ο Μακης κι ο Σωτηρης. Ο Μακης δινει στον υπαλληλο 10 ευρω κι εκεινος τον ρωταει ποιο απο τα τρια κουταβια θελει. Ο Μακης διαλεγει το κανις.
Ο Σωτηρης δινει επισης 10 ευρω στον υπαλληλο και τοτε εκεινος του δινει αμεσως το λυκοσκυλο.
Πως ηξερε ο υπαλληλος ποιο κουταβι απο τα δυο εναπομειναντα ηθελε ο πελατης, χωρις να τον ρωτησει;