Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Όχι, είναι εντελώς ποιοτικό : πριν αυτοκαταστραφούν τα post, να δώσω την απάντηση (λίγο υπομονή, θα το διαπιστώσετε κι εσείς όταν ...με το καλό γίνει το Μετρό στη Θεσσαλονίκη !) : ο χρόνος είναι περίπου ο μισός, 2 λεπτά δηλαδή. Κι αυτό γιατί το τρένο που θέλει 4 λεπτά να έρθει, ξεκινάω εγώ προς την αντίθετη μεριά να πάω να το βρώ, άρα "μοιράζουμε" κατά κάποιο τρόπο τη χρονική διαφορά μας, στο περίπου πάντα !Kambia είπε:Ίσως το σκεπτικό μου είναι λάθος, αλλά εξαρτάται και σε πιο βαγόνι είσαι (αν είσαι στο πρώτο θα δεις τον συρμό πιο μπροστά από το αν ήσουν στο τέλος.) Με τι ταχύτητα επιταχύνει ο δικός σου συρμός και πόσο επιβραδύνει ο άλλος συρμός.Μου θυμίζει το μάθημα της ανάλυσης "Η παράγωγος ως ρυθμός μεταβολής"
Off topic απάντηση στο off topic post σουΤα ποστ θα αυτοκαταστραφούν
Γερανοί πολλοί πετούσαν τί πολλοί που ήσανRIO είπε:Ήταν ένας γρίφος που ξεκινούσε με το " Γερανοί πετούσαν, τι πολλοί που ήταν " ... και έπρεπε να βρεις τον αριθμό τους. Αν θυμάται κανείς πως πήγαινε η συνέχεια...
Ακριβώς elephada, να σαι καλά! Μου το έλεγε η γιαγιά μου, όταν ήμουν μικρός...elephadas είπε:Γερανοί πολλοί πετούσαν τί πολλοί που ήσανΈνας είχε δύο μπρος, άλλος είχε δύο πίσω,
κι ένας τρίτος γερανός έναν πίσω κι έναν μπρος.
Πόσοι ήταν οι γερανοί?
Eλέφαντα, είσαι απίστευτος για άλλη μία φορά με τις απόψεις σουelephadas είπε:Ο βοσκός περνάει το πρόβατο απέναντι (αφήνει λύκο με χόρτα). Γυρνάει, παίρνει τα χόρτα, τα πάει απέναντι, παίρνει το πρόβατο και το γυρνάει πίσω, παίρνει τον λύκο, τον πάει απέναντι, τον αφήνει με τα χόρτα, ξαναγυρνάει και παίρνει το πρόβατο (προσωπικά θα έπαιρνα τα χόρτα, θα άφηνα τον λύκο απέναντι μόνο του, θα έσφαζα το αρνάκι, θα έβραζα τα χόρτα, και θα έτρωγα αρνάκι ψητό με χόρτα σαλάτα, μιαμ μιαμ).
Βαριέμαι να σκέφτομαι τα ιεραποστολικά, άλλωστε τι πειράζει να φάνε και κανέναν ιεραπόστολο οι καννίβαλοι?
A, συγγνώμην, δική μου χαζομάρα. Αναποδογύρισα τους φυλακισμένους, δεν πρόσεξα ότι ο Α είναι αυτός που βλέπει και τους δυο άλλους.tolis είπε:Ο Γ δεν βλέπει κανέναν απο τουε άλλους κι όμως το μαντεύει, ακόμα κι αν αυτοί φορούν άσπρα. Πώς το μαντεύει όμως?