Να μην ξεχνάς όμως την βασική αρχή:Breathe in,breathe out!!!Death2Eliza είπε:Υπεροχα ολα αυτα που θυμαστε!
για μενα ομως ενα ειναι το ρετροαγαπημενο σνιφαρισμα:
το να χωνω την μυτη μου στα παλια χαρτινα εξωφυλλα των βινυλιων μου κ να εισπνεω βαθια!!
αχχχχχχχχχχχ!! ερωτας!!τι αρωμα θεοι!
Death2Eliza είπε:Υπεροχα ολα αυτα που θυμαστε!
για μενα ομως ενα ειναι το ρετροαγαπημενο σνιφαρισμα:
το να χωνω την μυτη μου στα παλια χαρτινα εξωφυλλα των βινυλιων μου κ να εισπνεω βαθια!!
αχχχχχχχχχχχ!! ερωτας!!τι αρωμα θεοι!
Απιστευτος !! ηταν οντως πολυ χαρακτηριστικη !Η μυρωδιά του Κριζάν
dim είπε:Eγω ειχα αδυναμια στην μυρωδια της...πλαστελινης!!Επισης θυμαμαι την μυρωδια των κηρομπογιων,την μυρωδια απο τα ξυσματα του μολυβιου(!),την μυρωδια της κιμωλιας και του σφουγγαριου(που σβηναμε τον πινακα),προσπαθω να θυμηθω την μυρωδια του wellapon(σαμπουαν)...
Επισης θυμαμαι την μυρωδια της...ντουλαπας (στην οποια πιτσιρικας κρυβομουν αρκετες φορες).
Και φυσικα την αξεπεραστη μυρωδια της κολλας UHU!! [/QUOTE]
απίστευτη! είχα καταντήσει τζάνκι της uhu στα νιάτα μου!!
Στα πολύ μικράτα μου στο Παλαιό Φάληρο, τις πρώτες μέρες στο σχολείο μοσχοβολούσαν οι φρεσκοβαμμενες αίθουσες κάτι σαν τσιχλόφουσκα... (δεν ξέρω τί σόι μπογιά ήταν αυτή).
Ρετρό ήταν και είναι το άρωμα της κλασσικής κρέμας ΝΙVEA (στο τσίγκινο κουτί) που μου θυμίζει μανούλα... (την έψηνα να αλείψει και μένα κάποιες φορές) το άρωμα του σαμπουάν OMOR στο σωληνάριο, πολύ αργότερα το βελαπόν άρωμα κεράσι. Το κόπερτον τα καλοκαίρια...
Σταθερή αξία η αποξηραμένη λεβάντα στα συρτάρια και στις ντουλάπες και η κλασσικότατη ναφθαλίνη στα μπαούλα. Σούπερ!
Βεβαίως και αυτή η μυρωδιά μου θυμίζει τα πρώτα μου σχολικά χρόνια.Είχα μεγάλη σχέση με την πλαστελίνη έφτιαχνα πληθώρα από ζωάκια!!!!dim είπε:Eγω ειχα αδυναμια στην μυρωδια της...πλαστελινης!!
Ναι ρε!!! Στο στρατό ιδίως!! Πωωπω τί μου θύμησες. Και απ'έξω από το φυλάκιο, η μυρωδιά ενός βάλτου γεμάτου βατράχια....Η μόνη μου παρέα στη σκοπιά για κανά μήνα.DINO είπε:Η μυρωδιά απ'το φιδάκι...