DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.305
Μαζί με "ποδαρίλα"...Rygar είπε:Ναι ρε!!! Στο στρατό ιδίως!! Πωωπω τί μου θύμησες.
Μαζί με "ποδαρίλα"...Rygar είπε:Ναι ρε!!! Στο στρατό ιδίως!! Πωωπω τί μου θύμησες.
Αχααααα!!!! Ετσι εξηγείται............!!!Rygar είπε:Και απ'έξω από το φυλάκιο, η μυρωδιά ενός βάλτου γεμάτου βατράχια....Η μόνη μου παρέα στη σκοπιά για κανά μήνα.
Αυτό το κόπερτον με άρωμα καρύδα,είναι σήμα κατατεθέν για τα 80's καλοκαίρια και παραμένει μια από τις διαχρονικότερες ρετρό μυρωδιές.Μπράβο Ήρα που το ανέφερες!!!Το κόπερτον τα καλοκαίρια...
μπαντιντα ντε κοκκο κανεις? σημα κατατεθεν στα περισσοτερα 80's κοκτειλςcandy είπε:Στη μάρκα θα τα χαλάσουμε; Σημασία έχει το άρωμα καρύδας...
και απ'οτι θυμαμαι μετα το τριτο ποτηρι αρχιζαμε τα χαμογελα χωρις απολυτως κανεναν λογοcandy είπε:Πω πω jaguar-man χτύπησες ευαίσθητη χορδή!!!Το πρώτο αλκοολούχο ποτό που δοκίμασα μικρή και παραμένει το πιο αγαπημένο.Το πίναμε μαζί με πορτοκαλάδα και ήταν άψογο!!!
Τελικά αυτή η καρύδα μου έχει κάνει μεγάλη ζημιά...:whothehell:
Κλασική περίπτωση βλάβης!!!jaguar-man είπε:και απ'οτι θυμαμαι μετα το τριτο ποτηρι αρχιζαμε τα χαμογελα χωρις απολυτως κανεναν λογο
Μμμμμμμμμ!!! Τσουρέκια! Δώστε μου τσουρέκια κάθε μέρα όλη μέρα!!!:hungry::hungry::hungry:jumaru17 είπε:Τα καταπληκτικά καλιτσούνια,τσουρέκια,γλυκά,πίτες που εφτιαχνέ η γιαγιά μου και μοσχοβολούσε όλη η γειτονιά.