pardalotzatziki
RetroNuts!
- Αντιδράσεις
- 397
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δες εδώpardalotzatziki είπε:.....
Πως ανεβαινουν σε μεγαλυτερο μεγεθος οι φωτογραφιες;;;;
Πράγματι, μοιάζει πολύ με το SUZUKI, πάντως το SUBARU υπερτερούσε πολύ σε χώρους. Είμαι ψηλός και όσο και αν φαίνεται παράξενο, καθόμουν άνετα...johnny19818 είπε:Θυμίζει έντονα το Suzuki Alto της εποχής. Πολύ ωραίο και μπράβο σου που το κράτησες. Μια ερώτηση. Το φως αριστερά στο πίσω μέρος σε τι χρησιμεύει;
Πράγματι, ήταν υπερυψωμένο το πίσω χερούλι, και ξέφευγε από την κλασσική γραμμή της εποχής. Επίσης το μπροστά παράθυρο άνοιγε όλο (χωρτίς το τριγωνάκι), επίσης όχι ευρέως διαδεδομένο τότε. Όταν πήγαινα στην επαρχία που δεν είχαν κυκλοφορήσει σχεδόν καθόλου, το πλησίαζαν αρκετοί για να το δούνε. Ένας είχε πει: Τι είναι αυτό, Χοντάκι? (από το τότε Honda Civic). Είχαμε πάει μία εκδρομή στο Μοναστήρι (Bitola) στην τότε Γιουγκοσλαβία, το παρκάραμε και όταν γυρίσαμε είχανε μαζευτεί γύρω του ένα σωρό. Άρχισαν να με ρωτάνε, δεν καταλάβαινα.... με νοήματα συνεννοηθήκαμε. Το είχα ανοίξει μπρος πίσω για να το δούνε....johnny19818 είπε:Προαιρετικές ζώνες λοιπόν...καλό! Πάντως στο παρκάρισμα θα είναι πολύ άνετο αμαξάκι. Τώρα παρατήρησα και την ανομοιομορφία που έχουν τα χερούλια των πορτών (3η εικόνα ποστ 616). Δεν είναι σε ευθεία γραμμή.
Ευχαριστώ πάρα πολύ civic79! !!! Έχω μαζέψει αρκετά προσπέκτους του αυτοκινήτου αυτού, αλλά είναι όλα αγγλικά ή ιαπωνέζικα. Ακόμη και όταν το αγόρασα, η αντιπροσωπία έδινε διαφημιστικό στα αγγλικά, ήταν από τα πρώτα. Πρώτη φορά ξαναβλέπω διαφήμισή του στα ελληνικά, τότε δεν είχα σκεφτεί να κρατήσω μερικές. Να είσαι καλά!!!!!!civic79 είπε:ωραίο το subaru!!και σπάνιο!!δεν έχω πετύχει εδώ και χρόνια στο δρόμο, ούτε αναπαλαιωμένο.μακάρι να μπορέσεις να το ανακατασκευάσεις.
διαφήμιση εποχής του μοντέλου 600.
ΦΖΠ1 είπε:Καίει 7 δεκάρες το χιλιόμετρο...Στην πόλη επιτρέπεται ταχύτητα μέχρι 120...Φορολογείται για 4 ίππους και έχει πολύ παραπάνω (τα 600 κυβικά !)Καλά, οι διαφημίσεις αυτοκινήτων τότε, έδιναν ρέστα...
Οι διαφορές του Subaru 500 (480 επακριβώς) κ.ε. και του 600 (550 επακριβώς)κ.ε. ήταν από ότι θυμάμαι οι εξής:johnny19818 είπε:Τελικά πόσο έχει τελική, μπερδέυτηκα... Αυτό προφανώς είναι το επόμενο μοντέλο μιας και ο Αετός είπε ότι τις ζώνες τις αγόρασε after Market. Δεν πιστεύω να εννοεί ότι έχει κλιματισμό με ψυχρό αέρα αλλά καλοριφέρ, έτσι;
Ε, μα είπα κι εγώ! Τόσο παλιό αμάξι και να έχει air condition!! Ευχαριστούμε που μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου Αετέ!Eagle 1 είπε:Παρέλειψα να προσθέσω ότι με κλιματισμό εννοεί τον εξωτερικό αέρα και τη θέρμανση. Όχι air condition.