Κι όμως φίλε,κι εγώ στο σπίτι ένα τέτοιο θυροτηλέφωνο έχω -θέλοντας και μη,μια και δε μπορώ να βρω ανάλογη "συμβατή" μ' αυτή πιο σύγχρονη συσκευή (!!),όποιος ξέρει απ' αυτά καταλαβαίνει τι λέω- σε σαφώς καλύτερη κατάσταση όμως πλέον...exetlaios είπε:
LOL,το φαντάζομαι από τώρα,"γραφεία GRM" !Juanita είπε:Ίσως ο ιδανικός χώρος να στεγάζαμε το GRM..
Ωραίο θέμα για θρεντ : Ρετρό Ενώσεις !Gryzor είπε:.. πολλά γραφεία ..ενώσεων ... όπως των βετεράνων της Κορέας).(
!maxouli είπε:Εγώ πήγαινα σχεδόν καθημερινά σε αυτό το κτίριο. Στεγάζονταν άπειροι δικηγόροι, η εφημερίδα ΤΟ ΟΝΟΜΑ, στρατιωτικοί σύλλογοι. Και εγώ το χάζευα αλλά οχι σαν κάτι όμορφο, απλά σαν κάτι αχανές, άχρωμο, άοσμο δεν θα έλεγα.
Μη σου πώ οτι χάρηκα που το ανασκεύασαν.
Aardvark είπε:Αυτο που λειπει απο το θρεντ ειναι μια φωτο απο εναν παλιο ηλεκτρικο πινακα ασφαλειας με κατι μεγαλες μαυρες ασφαλειες και τους χαρακτηριστικους διακοπτες που τους περιστρεφεις δεξιοστροφα.
Αν τυχον εννοεις αυτον που ειχαμε κι εμεις, θα σου πω απλα οτι εχουμε παρει και φωτιαmanos426f είπε:"Εγκληματικοί" πίνακες αυτοί btw.....
Εδώ είναι σίγουρα μια από τις περιπτώσεις όπου λες ότι το retro ΔΕΝ είναι καλύτερο από το σύγχρονο !