angel_grig
KAT Resurrector
- Αντιδράσεις
- 479
Thanks chris!!!
Iσως λογω της ΟΜ-10???Kambia είπε:Όμορφη μηχανή. Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις Olympus. Mε γεια Γρηγόρη
Τhanks!!! :thanx2:stayros είπε:Καλοριζικη φιλαρακι!!!
Αθάνατη μηχανή. Πριν από 3 περίπου μήνες πήγα να τραβήξω τις τελευταίες στάσεις από ένα φιλμ έγχρωμο που είχε μέσα. Δυστυχώς την ώρα που πήγα να "οπλίσω" έσπασε το φίλμangel_grig είπε:Iσως λογω της ΟΜ-10???
Eκτος απο φακο μπορεις να την αναβαθμισεις με τον manual adaptor ετσι ωστε να διαλεγεις εσυ την ταχυτητα...ειναι αρκετα φτηνος πχ δες εδωKambia είπε:Αθάνατη μηχανή. Πριν από 3 περίπου μήνες πήγα να τραβήξω τις τελευταίες στάσεις από ένα φιλμ έγχρωμο που είχε μέσα. Δυστυχώς την ώρα που πήγα να "οπλίσω" έσπασε το φίλμ Πάντως με βάλατε στο τριπάκι να ψάξω φακούς για τη μηχανή αυτή και να την αναβαθμίσω
Ελπίζω Νάταλι να μην πέταξες το φιλμ γιατί μπορούν σε σκοτεινό θάλαμο ή με σάκο αλλαγής να σου σώσουν και να σου εμφανίσουν το υπόλοιπο. Για κάποιο λόγο σχεδόν κάθε βδομάδα βλέπω όνειρο ότι τραβάω φωτογραφίες σε μηχανή με φιλμ την οποία μάλιστα έχω αγοράσει από γνωστό φωτογραφικό κατάστημα του Ηρακλείου (αν και είναι σχεδόν μια δεκαετία που έχω γίνει ψηφιακός, και μάλιστα με φωτογραφικό εκτυπωτή).Kambia είπε:Αθάνατη μηχανή. Πριν από 3 περίπου μήνες πήγα να τραβήξω τις τελευταίες στάσεις από ένα φιλμ έγχρωμο που είχε μέσα. Δυστυχώς την ώρα που πήγα να "οπλίσω" έσπασε το φίλμ Πάντως με βάλατε στο τριπάκι να ψάξω φακούς για τη μηχανή αυτή και να την αναβαθμίσω
Το ζαχάρωνα χθες αυτό! Οκ.... αρχίζω να μαζεύω λεφτά για την αναβάθμιση της μηχανής.angel_grig είπε:Eκτος απο φακο μπορεις να την αναβαθμισεις με τον manual adaptor ετσι ωστε να διαλεγεις εσυ την ταχυτητα...ειναι αρκετα φτηνος πχ δες εδω
Οχι το πέταξα για 2 λόγους. Ο πρώτος από τα νεύρα μου! Ο δεύτερος γιατί είχε ξεραθεί τόσο πολύ το φιλμ που διαλύονταν και μόνο που το κοίταζες. Οπότε υπέθεσα πως δε θα μπορούσε να σωθεί τίποτα.Uskoke είπε:Ελπίζω Νάταλι να μην πέταξες το φιλμ γιατί μπορούν σε σκοτεινό θάλαμο ή με σάκο αλλαγής να σου σώσουν και να σου εμφανίσουν το υπόλοιπο. Για κάποιο λόγο σχεδόν κάθε βδομάδα βλέπω όνειρο ότι τραβάω φωτογραφίες σε μηχανή με φιλμ την οποία μάλιστα έχω αγοράσει από γνωστό φωτογραφικό κατάστημα του Ηρακλείου (αν και είναι σχεδόν μια δεκαετία που έχω γίνει ψηφιακός, και μάλιστα με φωτογραφικό εκτυπωτή).
Αυτό το φυλάω Νάταλι όταν έρθω Θεσσαλονίκη η άμα ξαναπάω Αθήνα ή Σκωτία μιας και εδώ στο Ηράκλειο δεν έχω τίποτα να τραβήξω, τα έχω συνηθίσει όλα. Αλλά προς το παρόν δεν έχω καθόλου μηχανή με φιλμ, μόνο ψηφιακή. Συμβουλή:τα έγχρωμα φιλμ στην κατάψυξη, τα ασπρόμαυρα στο ψυγείο, και ξεχνάτε την ημερομηνία λήξης, εγώ έπαιρνα πάντα 30μετρο και γέμιζα καρούλια, μου έβγαινε φτηνότερο.Kambia είπε:Το ζαχάρωνα χθες αυτό! Οκ.... αρχίζω να μαζεύω λεφτά για την αναβάθμιση της μηχανής.
Οχι το πέταξα για 2 λόγους. Ο πρώτος από τα νεύρα μου! Ο δεύτερος γιατί είχε ξεραθεί τόσο πολύ το φιλμ που διαλύονταν και μόνο που το κοίταζες. Οπότε υπέθεσα πως δε θα μπορούσε να σωθεί τίποτα.
Όσο για το όνειρό σου εγώ λέω να αρπάjεις τη φωτ. μηχανή σου και να αρχίσεις βόλτες στο Ηράκλειο
Απο την καταψυξη δεν θελει ειδικη προετοιμασια?ή απλα το αφηνω εξω?Uskoke είπε:Συμβουλή:τα έγχρωμα φιλμ στην κατάψυξη, τα ασπρόμαυρα στο ψυγείο, και ξεχνάτε την ημερομηνία λήξης, εγώ έπαιρνα πάντα 30μετρο και γέμιζα καρούλια, μου έβγαινε φτηνότερο.
αν είναι μόνο για φιλμ δεν χρειάζεται καν το μπάνιο.Φτάνει κι ένας σάκκος αλλαγής. Και ένα φωτοστεγανό τανκ, φυσικά. Όντως, να μην ζαλίσουμε την Κάμπια με πολλές λεπτομέρειες.chris73 είπε:Μπορείς για αρχή -όπως έκανα και εγώ και εκεί έμεινα- να εμφανίζεις μόνο ασπρόμαυρα φιλμ. Όλος ο "εξοπλισμός" χωράει σε ένα κουτί παπουτσιών...Κλείνεσαι στο μπάνιο, σφραγίζεις και καμιά χαραμάδα κάτω από την πόρτα και έτοιμη. Αν δεις και σου αρέσει το σπόρ το προχωράς μετά και άλλο.