witch king
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 13
ελπιζω αυριο μεσημερακι να προλαβω να τραβηξω και τις δικες μου φωτογραφικες και να τις περασω στο θρεντακι μας.
Πρώτη φορά βλέπω τέτοια!...manos311 είπε:Προβολή συνημμένου 49217 Προβολή συνημμένου 49218
Μια Hanimex Snap Shooter 115 που έπαιρνε δισκοφίλμ.
Μέσα δεκαετίας '80, μου την είχε φέρει ο πατέρας μου από το εξωτερικό.D@redevil είπε:Πρώτη φορά βλέπω τέτοια!...
Πότε περίπου την απέκτησες?
Αμάν τι μου θύμισες... την είχα αυτή τη μηχανή. Πολλές φωτογραφίες. Πλέον δεν υπάρχει, αλλά "έβγαλε τα λεφτά της" που λένε, (βέβαια δώρο μου την είχαν κάνει, πιτσιρικάς ήμουν)manos311 είπε:Προβολή συνημμένου 49214 Προβολή συνημμένου 49215 Προβολή συνημμένου 49216Η κλασσική Kodak Ektralite 400, έπαιρνε φιλμ κασέτα 110.
Πανέμορφη.manos311 είπε:Μέσα δεκαετίας '80, μου την είχε φέρει ο πατέρας μου από το εξωτερικό.
Έχει σταματήσει η παραγωγή από το '99 σύμφωνα με πληροφορίες που βρήκα. Πάντως δεν τη χρησιμοποίησα πολύ, νομίζω ότι τα φιλμ ήταν ακριβά, και είχαν μόνο 15 πόζες, οπότε εκτός από τα 2 πρώτα δεν αγόρασα άλλα. Συνέχισα να χρησιμοποιώ την Kodak Ektralite 400 που έπαιρνε φιλμ κασέτα 110, και αργότερα διάφορες που έπαιρναν φιλμ 135.D@redevil είπε:Πανέμορφη.
Γενικά βρήκα μεν αρκετά links για τη συγκεκριμένη, αλλά πολύ λακωνικά....
Τη συγκεκριμένη εταιρία δεν την ήξερα (χωρίς βέβαια να είμαι γνώστης - απλά χομπίστρια είμαι) και μια πρώτη γεύση από εδώ, μου έδωσε έναυσμα για περαιτέρω ψάξιμο....
Να υποθέσω ότι η εύρεση φιλμ για τη συγκεκριμένη από δύσκολη εώς αδύνατη, ε?
Μόνο 15 πόζες? Όντως, δεν άξιζε οικονομικά.... Αλλά το σουλούπι της, πανέμορφο! Ευχαριστούμε πολύ!manos311 είπε:Έχει σταματήσει η παραγωγή από το '99 σύμφωνα με πληροφορίες που βρήκα. Πάντως δεν τη χρησιμοποίησα πολύ, νομίζω ότι τα φιλμ ήταν ακριβά, και είχαν μόνο 15 πόζες, οπότε εκτός από τα 2 πρώτα δεν αγόρασα άλλα. Συνέχισα να χρησιμοποιώ την Kodak Ektralite 400 που έπαιρνε φιλμ κασέτα 110, και αργότερα διάφορες που έπαιρναν φιλμ 135.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση θα περάσω αλλά έχω ζαλιστεί προς το παρών να διαβάζω εδώ μέσα.D@redevil είπε:Καλώς τονα!
Δυνατό ποδαρικό έκανες φίλε Chris!
Ερώτηση: βρίσκεις εύκολα υλικά για την εμφάνιση φιλμ? Είχα σχετικά πρόσφατα μια συζήτηση (περίπου το φθινόπωρο) και αναρωτιόμασταν πόσο εύκολο είναι να βρεις υλικά για εμφάνιση (έχω την εντύπωση ότι το ασπρόμαυρο φιλμ είναι και πιο δύσκολο τεχνικά)....
Btw, δεν κάνεις και μια βολτούλα από 'δω, να σε καλωσορίσουμε κι επίσημα και να σε κεράσουμε τουρτίτσα?! :flower:
άλλη μία Zenit 12xpθανος είπε:λοιπον εχω απο τον πατερα μου μια επαγγελματικη μηχανη zenith ρωσικης κατασκευης που την ειχαν δωσει στον πατερα μου κατι ρωσοι που δουλευαν μαζι παιρνει και εξωτερικο φλας το οποιο δεν εχω και ειναι αρκετα βαρια για φωτογραφικη μηχανη η οριστε και μια φωτο της που βρηκα στο νετ Προβολή συνημμένου 28606