καραgameαρα, πωπω πόροση με αυτό το game, πόσες φορές να το τερμάτησα έτσι για τα video και τους ήχους και το flight system τουCaptain Kal είπε:Αυτό το έγκλημα το έκανα και εγώ το 1997. recry: (Ας όψεται το Privateer 2 ).
μεγάλε!! δεν είσαι υποχρεωμένος να πιαστείς με το overclocking ή τις θερμοκρασίες σήμερα, μόνο να κάνεις setup να ξες και τέλος. Τότε εποχή DOS έπρεπε να ξες ένα κάρο εντολές απλά για να τρέξεις το πιό απλό game ή πρόγραμμα, τα παιχνίδια ιδίως με τη διαχείρηση μνήμης, που ψαχνόμασταν διαρκώς, δεν υπάρχει ακόμα και τώρα μεγαλύτερο hell από αυτό. Δε θα ξεχάσω το X-Wing που για να το παίξω μέχρι και το mouse έβαλα στην upper memf2bnp είπε:Ρε παιδιά ωραία όλα αυτά και πολύ ενδιαφέρον αλλά μήπως τα παραλέτε;Σήμερα με 500 ευρώ έχεις φτιάξει υπολογιστή που παίζει τα πάντα σε εξαιρετικές ταχύτητες.Θυμάστε παλιά πόσο ακριβές ήταν η μνήμες;Το 97' εαν είχες 32 mb πόσο μάλλον 64mb ήσουν θεός.Πόσο μάλλον όταν βγήκαν οι πρώτοι επιταχυντές 3D που οι περισσότεροι ήταν για τα μπάζα...Έπαιρνες την Voodoo που χρειαζόταν και άλλη κάρτα για να δουλέψει,έτρεχες να αλλάξεις τα αρχεία glide που σου δημιουργούσαν πρόβλημα και τρέλα.Ενώ τώρα είναι πιο απλά τα πράγματα.Ένα installation και τελείωσες.Βέβαια τώρα έχουμε άλλες ανησυχίες όπως: θερμοκρασίες,overclocking κτλ
Γενικά κάθε εποχή έχει τα καλά της και τα κακά της.Μήπως τελικά κάνουμε κύκλους γύρω γύρω χωρίς να το καταλαβαίνουμε;
δεν ανέφερες πουθενά για ψαγμένους στα red και μετά, όπως και νά έχει, οι ψαγμένοι και τότε τα πειράζανε αυτά, οπότε δεν αλλάζει τίποτα σε αυτούς.f2bnp είπε:Είδες το δέντρο και έχασες το δάσος!Δεν είπα πως είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις αλλά είναι ανυσηχίες και αυτές για τους πιο ψαγμένους. Εαν διαβάσεις ολόκληρο το post μου καλύτερα θα δεις ότι λέω πως πλέον τα πράγματα είναι υπεραπλουστευμένα σε σχέση με εποχές DOS.
Αυτο το κ@λο Χ-Wing είχε ταλαιπώρησει κόσμο πολύ.......Kissakias είπε:Δε θα ξεχάσω το X-Wing που για να το παίξω μέχρι και το mouse έβαλα στην upper mem
πω πω τι μου θύμισες τώρα, είχα πάθει πλάκα με το βιντεο τότε αν θυμάμαι και σωστά έπαιζε και ο Christopher Walken!!!!ndial είπε:το 1995 πηρα το πρώτο μου PC, αρχικά για να κάνω τα μαθηματα προγραμματισμού του πανεπιστημιου (programming σε Modula 2 κτλ). Δεν το πηρα για παιχνιδια, ειχα παραμεινει πιστος στην Amiga και τις 16μπιτες κονσολες. Συνθεση, 486 DX2 40MHz με 1MB RAM, 40αρι δισκο και floppy. Μεχρι λοιπόν που είδα σε εναν φιλο το υπέροχο The Ripper (adventure με full motion video, digitized σκηνικά και ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΧΟ - ειχε το κομματι των Blue Oyster Cult: Don't Fear The Ripper). Μετά κοπων αγορασα ένα CD-ROM MITSUMI 1Χ (!!!!!) και ξεκινησα να παιζω το παιχνιδακι. εκ τοτε, μονο PC σε adventure, sims κτλ