Ροζ Πάνθηρας - Pink Panther (1964)

Φοβερο βιντεακι ,δεν το θυμαμαι με υποτιτλους.
 
Μιλάμε για το απόλυτο thread! :D

Ο πιο αγαπημένος μου ήρωας cartoon όλων των εποχών! :) Το έβλεπα από "κούνια" δεδομένου ότι όταν προβαλλόταν ήμουν 3 ή 4 χρονών! Από τους πρώτους κατόχους των VHS (δεδομένου ότι ήταν πανάκριβα), οι γονείς μου (και κυρίως η μητέρα μου!) είχαν φροντίσει να μου γράφουν όλα τα επεισόδια (του Ροζ Πάνθηρα & της Λάσυ!), ώστε να μπορώ να τα βλέπω και να σταματήσω να ενοχλώ τον κόσμο! :p

Μάλιστα, ακόμα και τώρα κυκλοφορεί το ανέκδοτο ότι το πρώτο μας βίντεο ήταν "ροζ" και "γάβγιζε"! Τόσες φορές τα είχα δει! :D

Συνήθως, κάποια threads πιάνω και τα διαβάζω από την αρχή, για ν' αποκτήσω μια εικόνα... Πολλές φορές το κάνω στα γρήγορα, λόγω έλλειψης χρόνου.

Το συγκεκριμένο όμως δεν είναι σαν τα άλλα! Μόλις είχα φτιάξει τον πρωϊνό καφέ, όταν έπεσε το μάτι μου! Άνοιξα την πρώτη σελίδα (η μόνη καρτέλα σε όλο το browser - όχι μαζί με άλλα 5-6 tabs ανοιχτά!), έκατσα αναπαυτικά, έβαλα το τηλέφωνό μου στο busy και ξεκίνησα να διαβάζω!

Απίστευτο πόσα πράγματα μου θυμίσατε! Σκηνές έρχονται και φεύγουν από το μυαλό μου σαν φλας, ενώ χαμογελάω ακόμα με κάποια από τα επεισόδια που προαναφέρθηκαν!

Ο εκνευριστικός κούκος με το μάτι-γαρίδα του ροζ πάνθηρα, η σκηνή με το πλυντήριο (η οποία επίσης κυκλοφορεί ακόμα σαν ανέκδοτο στο σπίτι μας! :p ), η απεγνωσμένη προσπάθεια να κατέβει από το πεζοδρόμιο και να γίνεται το σύστριγκλο μόλις ακουμπούσε το πόδι του (αυτό, βέβαια, μου συμβαίνει κι εμένα ακόμα και τώρα & ΕΙΔΙΚΑ όταν βιάζομαι! :p ), ενώ αυτή την 5η του Μπετόβεν την είχα μάθει από το συγκεκριμένο επεισόδιο (ειδικά την εισαγωγή) και μου θυμίζει το ροζ πάνθηρα ακόμα και τώρα, που -πολλές φορές- την ακούω στο αυτοκίνητο!

Τα 2 πρώτα κουκλάκια που είχα, ήταν ένα κίτρινο αρκουδάκι & ο Ροζ Πάνθηρας, ο οποίος παίζει να ήταν και ψηλότερος από μένα! :) Και τα 2 διασώζονται μέχρι και σήμερα, οπότε το απόγευμα θα σας ποστάρω φωτογραφία του κατσιασμένου, αλλά ροζ(!), πάνθηρα! :)

Starbuck είπε:
Βέβαια μιλάμε για τα παλιά επεισόδια διότι κάποια στιγμή πριν καμια δεκαριά, και βάλε, χρόνια είδα κάτι καινούργια επεισόδια όπου ο Πάνθηρας μιλούσε :eek: και δεν είχανε ΚΑΘΟΛΟΥ πλάκα :nono: απογοήτευση.. θα πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που το κάνανε αυτό στον Πάνθηρα!
Όσο για το παραπάνω, καλύφθηκα απόλυτα... Όταν άκουσα ότι το STAR (αν δεν απατώμαι), θα ξεκινούσε να προβάλλει επεισόδια του Ροζ Πάνθηρα, είχα χαρεί σαν παιδί! Αφού λοιπόν έκατσα και περίμενα να δω τον Πάνθηρα, βγήκε ένα ροζ, φλύαρο, μεταγλωττισμένο κιόλας (αν θυμάμαι καλά!), εκνευριστικό πράγμα.... Εννοείται ότι έκλεισα την τηλεόραση και δεν ξανασχολήθηκα με την αυτήν την παρωδία του Πάνθηρα! ....
 
Λατρεμένο καρτούν και απιστευτος ήρωας... Υπάρχουν 4 ή 5 DVD με όλα τα επεισόδια του Πανθηρα για όποιον το ψάξει λίγο. Ο γιος μου που κοντέυει τριών εχει πάθει πλάκα, συνέχεια ζητάει να του βάζω τα dvd με τον πάνθηρα. Τα επεισόδεια είναι μικρά σε διάρκεια, υπάρχουν έντονα χρώματα (νομίζω το πιο ψυχεδελικό cartoon Που υπάρχει) ωραία μουσικούλα, αστείες καταστάσεις και εκτός απο λίγα επεισόδια, δεν υπάρχουν καθόλου διάλογοι. Οτι πρέπει για ένα παιδάκι. Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Πάντως παρόλο που υπάρχουν ολά τα επεισόδια με τον Pink Panther, δεν μπορεσα να βρω σε καλή ποιοτητα, τα επεισόδια του μυρμηγκοφάγου.
 
Ισως το πιο σικατο καρτουν. Δεν το βαριεσαι. Φοβερη σημασια στη λεπτομερεια παρα το αφαιρετικο στυλ της σχεδιασης.

Εχω δει πολλακις το 4-απλο DVD και συνεχιζω να το βλεπω με τη φαμιλια.

Η DVD κασετινα ειναι εξαιρετικο δωρο και πρεπει να υπαρχει σε καθε καθε ρετρομανιακο σπιτι! Εχει νομιζω βγει κατι αντιστοιχο με τον Κλουζω αλλα δυστυχως δεν το εχω.

Υπηρχε μια πτωση στις ιδεες, τις εκπληξεις και το χιουμορ προς το τελος της σειρας αλλα νομιζω οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο.

Θα ηθελα πολυ να εχω στο γκαραζ μου το Panthermobil του μεγαλου Jay Ohrberg (μαζι με τις υπολοιπες δημιουργιες του)

Panthermobile1.jpg
 
Έχω το Pink Panther Cartoon Collection (συλλογή 4 DVD) και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε τρελαμένο "πανθηράκια". Απλά φροντίστε να έχετε άφθονο χρόνο όταν σας το παραδώσει το ταχυδρομείο γιατί δύσκολα θα ξεκολλήσετε από την τηλεόραση! Εγώ με την αδερφή μου κάναμε weekend session για να χορτάσουμε κάπως! Μετά αγοράσαμε ένα δεύτερο αντίτυπο γιατί κανένας δεν ήθελε να το αφήσει στο σπίτι του άλλου. :)

Play.com, 11,49 ευρώ με τα ταχυδρομικά. Το σκέφτεστε ακόμα;;; ;)

For the first time ever on DVD you can own the complete cartoon collection! The box set includes all 124 original theatrical Pink Panther cartoons from the 1960s and 1970s plus 37 minutes of unseen footage.
Δεδομένου μάλιστα ότι ελάχιστη ομιλία υπάρχει στα καρτούν με τον πάνθηρα, δεν έχετε κανένα λόγο να το αποφύγετε λόγω έλλειψης υποτίτλων. Ακόμα και ο γιός μου που είναι 4 ετών το παρακολουθεί με μεγάλο ενθουσιασμό!
 
Maddog είπε:
Έχω το Pink Panther Cartoon Collection (συλλογή 4 DVD) και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε τρελαμένο "πανθηράκια". Απλά φροντίστε να έχετε άφθονο χρόνο όταν σας το παραδώσει το ταχυδρομείο γιατί δύσκολα θα ξεκολλήσετε από την τηλεόραση! Εγώ με την αδερφή μου κάναμε weekend session για να χορτάσουμε κάπως! Μετά αγοράσαμε ένα δεύτερο αντίτυπο γιατί κανένας δεν ήθελε να το αφήσει στο σπίτι του άλλου. :)
Play.com, 11,49 ευρώ με τα ταχυδρομικά. Το σκέφτεστε ακόμα;;; ;)

Δεδομένου μάλιστα ότι ελάχιστη ομιλία υπάρχει στα καρτούν με τον πάνθηρα, δεν έχετε κανένα λόγο να το αποφύγετε λόγω έλλειψης υποτίτλων. Ακόμα και ο γιός μου που είναι 4 ετών το παρακολουθεί με μεγάλο ενθουσιασμό!
Συμφωνω σε ολα.Ειναι 4 dvd και δεν πρεπει να λειπουν απο κανενα σπιτι ρετρομανιακου.Πρωσοπικα τα βλεπω συνεχεια :D
 
thamonas είπε:
Πάντως παρόλο που υπάρχουν ολά τα επεισόδια με τον Pink Panther, δεν μπορεσα να βρω σε καλή ποιοτητα, τα επεισόδια του μυρμηγκοφάγου.

Wally είπε:
Εχει νομιζω βγει κατι αντιστοιχο με τον Κλουζω αλλα δυστυχως δεν το εχω.

D@redevil είπε:
Και βέβαια όχι! Το βράδυ παραγγέλνω! :) Να 'σαι καλά!
Αγαπητοί Wally και Thamonas, αυτό που ψάχνετε υπάρχει επίσης στο Play.com με 12,49 ευρώ posted. Τρελλή πώρωση μιλάμεεεεε!!!!

Επίσης αγαπητή D@redevil, καλά ψώνια! Αξίζει και με το παραπάνω. :D
 
new linkhttp://www.youtube.com/watch?v=96shDUxqcQc
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλησπέρα και από εμένα.

Λατρεμένος ο Ροζ Πάνθηρας.

Καταπληκτικό Cartoon με πολύ γέλιο.

Έχει αρχίσει και το βλέπει και η κόρη μου.

Εχτές το βράδυ μάλλιστα, δεν έπεφτε να κοιμηθεί αν δεν έβλεπε πρώτα Ροζ Πάνθηρα...

Υπάρχει όμως και ένα αρνητικό σε αυτό το κινούμενο σχέδιο...

Για εμένα είναι πολύ βασικό.

Δυστυχώς, ο ήρωάς μας... καπνίζει...

Στον Λούκυ Λουκ,αλλάξανε το τσιγάρο με ένα ξυλαράκι.

Στον Ροζ Πάνθηρα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παρόμοιο;
 
Θυμαμαι και αυτο το ιντρο,απο οτι ειδα δεν εχει αναφερθει!!

 


The New Pink Panther Show (1971–1974)




 
And Aardvark too :D

Τη θυμάμαι και γω την εισαγωγή αυτή και μάλιστα τραγουδούσα και γω στην εισαγωγή (παράφωνα :p )
 
Μα ειναι απιστευτος ο Aardvark... :supergrin:

The New Pink Panther Show (1971–1974) featured a new opening/closing sequence and theme song, pitting the attention-seeking Aardvark against the panther.
 
Απο τα πιο διασκεδαστικά παιδικα που έχουν φτιαχτει ποτέ... παιζει να ηταν και η πρωτη παιδικη σειρα που ειδα... ακομη και τωρα το βλέπω στο ιντερνετ και γελάω με την καρδια μου... κι ας μην ειμαι παιδί αυτή η σειρά με κάνει να νιωθω παιδί... :happyjump: :clap: :hurrah:
 
πλακα ειχε ο μυρμηγκοφαγος που ετρωγε τρελο δουλεμα απο το μυρμυγκι
 
Ελπιζω μονο να μην το δει ο Αρντυ το απο πανω....^^^^^.....:biglaugh:

Στο δια ταυτα...

Ισως η πιο τρελη σειρα καρτουν μετα τα Looney Tunes!!! :D

Μιλαμε για το γελιο... :animlaugh:

Εκεινος ο ασπριδερος ο τυπακος....τι ειχε τραβηξει ο κακομοιρης...τα πανδινα!!!! :precry:
 
Έχω να πω ότι αυτά ήταν παιδικά που άξιζαν να βλέπουμε. Από τότε που βγήκαν κάτι Πόκεμον, κάτι Ντίτζιμον, τώρα Ben 10 και άλλα περίεργα άστα βράστα. Ροζ Πάνθηρας! Έχω πάρα πολλά επεισόδια που μάλλον είναι αυτό το σετ των 4 DVD που αναφέρεται παραπάνω. Ο Ροζ Πάνθηρας μαζί με Χοντρό Λιγνό, Άμποτ και Κοστέλλο κτλ είναι όλα τα λεφτά. Βγάζουν γέλιο! Και ο μυρμηγκοφάγος φοβερός τύπος...
 
Πίσω
Μπλουζα