playmofreak
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 16
Τα συγκεκριμένα CD τα δίνανε δώρο νομίζω αν μάζευες κάποια καπάκια N'JOY, έχω και τα 3 CD της σειράς.Dr. SLUMP είπε:Σε ένα ηλεκτρονικό δισκάδικο εντόπισα το παρακάτω CD το οποίο ήταν συλλογή-διαφήμιση του N' Joy κατά το 1995.
Προβολή συνημμένου 87263
Δεν ξέρω πού στην ευχή το θυμήθηκες, αλλά με κόλασες πρωϊνιάτικα!foutix είπε:Για εκείνο το σοκολατούχο γάλα της δέλτα, το champion, ακόμα να βρω πληροφορίες. Θυμάμαι ήταν με βύνη και μέλι. Θυμάται κανείς τίποτα περισσότερο;
Εδώ και εδώ βρήκα τα εξώφυλλα των 2 πρώτων CD, ενώ φαίνεται και η playlist του 3ου.manos311 είπε:Τα συγκεκριμένα CD τα δίνανε δώρο νομίζω αν μάζευες κάποια καπάκια N'JOY, έχω και τα 3 CD της σειράς.
Επίσης είχα πάει και σε σχετικό πάρτυ νομίζω στον Άλιμο, και μοίραζαν N'JOY στην έξοδο.
Μήπως μετονομάστηκε σε Action; Στο thread με τις τηλεκάρτες υπάρχει τηλεκάρτα/διαφήμισή του, και ακριβώς από κάτω ο Dr. SLUMP εξηγεί για το Action. Μάλλον λέτε το ίδιο.foutix είπε:Για εκείνο το σοκολατούχο γάλα της δέλτα, το champion, ακόμα να βρω πληροφορίες. Θυμάμαι ήταν με βύνη και μέλι. Θυμάται κανείς τίποτα περισσότερο;
Παντως σε πολλες αλυσιδες σουπερ μαρκετ εχω βρει,ακομα και σε συνοικιακα μαγαζακια!perlastar είπε:Σοβαρά; Τότε μάλλον δεν θα είχαν τα μέρη στα οποία έψαχνα, κρίμα!
Νομίζω ήταν διασκευές, αλλά είμαι εκτός Ελλάδας τώρα και δεν μπορώ να ακούσω τα CD και να το επιβεβαιώσω.nwntas είπε:Εδώ και εδώ βρήκα τα εξώφυλλα των 2 πρώτων CD, ενώ φαίνεται και η playlist του 3ου.Επειδή είχες τα CD, θα μπορείς να μου λύσεις και την απορία:
Στα CD ήταν οι αυθεντικές εκτελέσεις των κομματιών ή ήταν covers από καλλιτέχνεις "μ' έκαψες";
Γιατί πουθενά και σε κανένα CD δεν υπάρχουν στοιχεία των καλλιτεχνών. Μπορεί να το έκαναν για να γλιτώσουν από πνευματικά δικαιώματα, ποιός ξέρει.
Πάντως μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο που δεν αναφέρεται ούτε καν το όνομα του καλλιτέχνη ή του συγκροτήματος, παρά ξερά το όνομα του κομματιού.