Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
manos426f είπε:Αλλά και πάλι,Dell και μόνο Dell για σιγουριά.....
Πάντως όσο παράξενο και αν ακούγεται....όταν έναν υπολογιστή τον ανοίγεις για λίγες ώρες, κάνεις ελαφριά δουλειά και μετά το κλείνεις ξανά...ουσιαστικά καταπονείς περισσότερο το hardware παρά όταν το έχεις συνεχώς αναμμένο σε πλήρη φόρτο εργασίας....phil_vr είπε:Υπαρχουν ατομα που θα κανουν ενα word αρχειο και μετα θα κλεισουν το laptop τους, η αυτοι που θα τον αναψουν για μερικες ωρες την ημερα. Το ταπεινο μου μηχανημα το εχω αναμενο για μερες ολοκληρες καθως εκτελει και χρεη "κατεβαστηρι" με αποτελεσμα να μην κλεινει σχεδον ποτε, και αν γινει αυτο θα ειναι για καμια ωρα ετσι "χατηρικα" απο εμενα..
Αυτό είναι σίγουρο...η δική μου κακή εμπειρία σε μοντέλο 5ετίας σίγουρα δεν αποτελεί τον κανόνα...Pooky είπε:Πάντως, ομολογουμένως, τα νέα Acer είναι αιώνες μπροστά σε ποιότητα και αξιοπιστία από τα μοντέλα πριν 2ετίας.
Εμενα εχει περασει πολα βαρβαρα ξενυχτια (για μηνες) πατωντας επανω σε χαλι (και εφοσον οι αεραγωγοι ειναι απο κατω φανταζεσαι τι γινοταν μεσα του!). Επισης σε πατωματα, μισο στον αερα σε τραπεζι (σε πολυ ζεστες περιπτωσεις για να παιρνει περισσοτερο αερα).. απο παντου εχει περασει το μηχανακι αυτο!AA+ είπε:Οταν ήταν κατεβαστήρι τις περισσότερες ώρες του τις πέρναγε σε ντουλάπα για να μην ακούγετε ο ανεμηστήρας ! ..
Εμενα ειχε σαν ενα παχυ αυτοκολητο (απο θερμοαγωγιμο υλικο το οποιο εβγαλα σε καποιο καθαρισμα και ξεραθηκε η το πεταξα με προοπτικη να του βαλω κατι καλυτερο). Αλλα λειτουργει ετσι εδω και 5 χρονια τωρα! Με την λογικη οτι τιποτα δεν ειναι αθανατο, στα εβγαλε τα λεφτα του και με το παραπανω. Εμενα μου δινει και ρεστα τωρα!AA+ είπε:Α και phil ούτε το δικό μου έχει θερμοαγώγιμη πάστα... Νομίζω ότι έτσι είναι σχεδιασμένα γιατί η CPU έχει και ενα περίεργο βαθούλωμα-τρύπα πάνω της από το εργοστάσιο..