Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Παιδιά ρίχτε και κανά πμ να πηγαίναμε μαζί.Αν και πήγα πριν ένα 10ήμερο ευχαρίστως ξαναπάω.exetlaios είπε:Ευχαριστούμε de-profundis τον user Kabouridis και περιμένουμε εναγωνίως νέες προτάσεις του.
Kabouridis είπε:Τραγουδούν στην τράπεζα?Αν ναι εκεί τραγουδάει και η Κατερίνα Γαλανοπούλου η οποία περυσιο το καλοκαίρι τραγουδούσε με τον Καμπουρίδη στο παπαράτσι.
Προσφατα μάλιστα είχε βγει και στην εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη και τσακωνόταν με την Ντούβλη κι έλεγε ότι έχει κάνει 35.000 φορές σέξ.
Παιδιά το έχει κανείς αυτό το κομμάτι?supersonic είπε:Το πρώτο κομμάτι αυτού του δίσκου είναι το 'Θα με θυμηθείς μωρό μου' που αναφέρθηκε μερικά post πιο πάνω 'ναι μωρό μου εγώ δε γίνεται με τίποτα να αντικατασταθώ'
Έχω την εντύπωση ότι το μαγαζί λέγεται RENEN.XRHSTOS είπε:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΑΝ ΓΝΟΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΕΝΕ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΜΕ.
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ FORUM ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΞΟΔΟ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΣΚΥΛΑΔΙΚΟ) ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΡΟΟΠΤΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΤΟ ΧΩ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΠΟΛΑΚΙΣ..
Eυχαριστώ πολύ φίλε pookypooky είπε:BTW φίλε Καμπουρίδη το avatar σου απλά όλα τα λ7!!!!
Δυστυχώς στον νέο χώρο που φιλοξενειται δεν έχει τύχει να πάω οπότε δεν ξερω να σου πω τι παίζει :icon_cry:pooky είπε:Μάλλον για το παλιό Φαρενάιτ μιλάει ο Χρήστος. Δυστυχώς δεν έτυχε να επισκεφτώ το μαγαζί στη νέα του τοποθεσία, πάντως ήταν όλα τα μαλλιά όταν βρισκόταν στην Ν. Φιλαδέλφεια.
Έχει τύχει να πας στο νέο μαγαζί; Έχει τίποτε από την παλιά παρακμιακή αίγλη ή χάλασε κι αυτό;