Και εγω αυτο βλεπω vasilias και geoanas οτι ολο το"ζουμι"βρισκεται στα παλια παιχνιδια!!παιχνιδια που παιζω απο τις αρχες 10ετιας 90 απ τα μαγευτικα arcades μετα μεσω μεταφορων σε κονσολες και απο εκει σε emulators μεχρι σημερα και οχι μονο δεν τα εχω βαρεθει αλλα τα ευχαριστιεμαι ολο και περισσοτερο!!αντιθετα με τιτλους για xbox 360 και ps3 που δεν με βλεπω να τους ξαναπαιξω ποτε.γενικα ακομα και πολυγωνικα παιχνιδια αντι για xbox 360 και νεας γενιας κονσολες προτιμω πχ να παιξω n64 σε sega model 2-3 namco systems κτλ μεχρι εποχη dreamcat!!μετα τον "θανατο "του dreamcast σε 3d στις επομενες κονσολες πολυ λιγα παιχνδια μετρημενα στα δαχτυλα παιζω ακομα οπως out run 2 xbox 1 resident evil 4-zero-1 fzero gx gamecupe στο xbox 360 εχω αρκετους τιτλους αλλα δεν τους ακουμπαω καν!!ps3 και τις τελευταιες κονσολες δεν τις αγορασα γιατι δεν με τραβηξε κατι!!δεν μου αρεσουν πλεον αυτα τα παιχνιδια 1000 φορες στην αγαπημενη μου crt tv με τα παλια παιχνιδια και χορταινω διασκεδαση!!και εννοειται μονα η διπλα η τετραπλα σε υπερπαιχνιδαρες οπως sunset riders cadilacs and dinosaur dangeons and dragons αυτα που γραφεις και η λιστα ειναι τεραστια(η απολαυση στο max)!!σιγα μην κατσω να παιξω call of duty κτλ σε ps4 xbox 1 με τις super duper αναλυσεις και τα διαδυκτιακα!!τα παλια και την μαγεια που προσφαιρουν δεν την εχω βρει αλλου!!