Τι είπες τώρα ανθρωπέ μου......το 'φτωχή συλλογή μου' μου άρεσε...subzero79 είπε:σε λιγες μερες θα ανεβασω κι εγω την φτωχη συλλογη μου απο naomi ,naomi2 neogeo mvs στην τελευταια εχω και την μεγαλη πλακετα και την μικρηεκλεισε ενας αντιπροσωπος στην κερκυρα και θα παω με φορτηγο να παρω τα υπολοιπα
μια καμπινα ατομις 1 καμπινα ναομι και 5 καμπινες μεγαλες μετταλικες με 29 μονιτορ
+ καμμια 500 πλακετες απο παιχνιδια τα περισσοτερα οριτζιναλ
Το φτωχή μου άρεσε και εμένα! Μπράβο για τη καβάτζα, περιμένουμε νέα σου! Βέβαια κα τα παλιά σου να μας δείξεις βολευόμαστε προς το παρόνsubzero79 είπε:σε λιγες μερες θα ανεβασω κι εγω την φτωχη συλλογη μου απο naomi ,naomi2 neogeo mvs στην τελευταια εχω και την μεγαλη πλακετα και την μικρηεκλεισε ενας αντιπροσωπος στην κερκυρα και θα παω με φορτηγο να παρω τα υπολοιπα
μια καμπινα ατομις 1 καμπινα ναομι και 5 καμπινες μεγαλες μετταλικες με 29 μονιτορ
+ καμμια 500 πλακετες απο παιχνιδια τα περισσοτερα οριτζιναλ
Πολύ εντυπωσιακά νούμερα Περιμένουμε φωτογραφίες ή βίντεο! Μέχρι να ανεβάσεις ας δούμε κάτι δικό μου!subzero79 είπε:πηγα σημερα και σηκωσα μερικακαμμια 10 ρια μονιτο gd-tronics
2x triforce
10x neo geo (εχει καμμια 150 ρια αλλο μονο 3 παιχνιδια metal slug metal slug2 puzzle bobble)
καμμια 10 αρια κοναμι πλακετες δεν ξερω τι
2 gd tronics trisync μονιτορ
πρεπει να ξαναπαω με φορτηγακι το κακο ειναι οτι εχουν χασει τα κλειδια και αναγκαστηκα να διαρηξω τις κλειδαριες
το δευτερο κακο ειναι οτι εχει πολλεσ πεταλουδιτσες σνιφ σνιφ
εχει και nanao ms9 ,betson imperial παναγια μ aaaa and photoplay
To ειχα φιλε αλλα τωρα δεν ξερω γιατι εχω παρα πολυ καιρο να το παιξω καλα που το αναφερες να το βαλω στα αγαπημενα να το λιωσω λιγο.Ειναι δυσκολο παντως δεν ειναι ευκολο παιχνιδι.vasilas432 είπε:Χα Χα πραγματικά είσαι φοβερός! Οι γυναίκες αυτο το πρόβλημα έχουν. Σε θέλουν όλο δικό τους! Όντως ο τελικός κακός δεν ειναι καλός. Στην ουσία ειναι μια κινούμενη βάση κι αυτό το συμπέρασμα το έβγαλα γιατί βγάζει απο μέσα υποβρύχια. Ειναι πολυ δύσκολη όμως. Γενικά πως τα πας σε αυτο το παιχνίδι? το έχεις 1cc?
Εμένα μου φαίνεται δύσκολο αν και κάποιες μάνες, εχει μέρος να κρυφτείς και να της χτυπάς με κάποια ασφάλεια. Γενικά πάντως γίνεται χαμός στην οθόνη. Πολύ ποιότητα όμως.
Δεν υπαρχει δεύτερο μέρος. Το παιχνίδι μοιάζει με το Chariot απο το 3 Wanders της Capcom.wrathchild_78 είπε:υπαρχει και νουμερο 2 για αυτο το παιχνιδι;; Θυμαμαι υπηρχε καποιο με 2 ξωτικα που πεταγαν μπανανες και ηταν αρκετα δυσκολο αλλα σπαω το μυαλο μου και δεν το βρισκω. Παντως εμφανισιακα εμοιαζαν πολυ με αυτα τα ελφ
δειξε μου που ειναι το Thanks κουμπι να το πατησω χιλιες φορες!!vasilas432 είπε:Δεν υπαρχει δεύτερο μέρος. Το παιχνίδι μοιάζει με το Chariot απο το 3 Wanders της Capcom. Επίσης να συμπληρώσω οτι το gameplay ειναι καταπληκτικό. Στον σύνδεσμο υπάρχει μίνι review το 1992
http://www.solvalou.com/subpage/arcade_reviews/152/234/mystic_riders_review.html