Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.054
Eνοειται πως αξιζει φιλαρακι παρτο αν μπορεις και μην το σκεφτεσαι καν ειναι πολυ καλο παιχνιδι ασχετα που ειναι δεκα χρονια νεοτερο απο το 2.
Βασίλη ξέχασα να σε ρωτήσω, το έχεις το παιχνίδι με 1 credit, έτσι δεν ειναι;metalcandyman είπε:Φιλαρακι πραγματικα καθε φορα που βλεπω αυτο το θεμα μενω με ανοιχτο το στομα βλεποντας ολα αυτα που εχεις.Πραγματικα πρεπει να εχεις δωσει πολυ χρημα για την τρελα σου και την αγαπη σου και προσωπικα εγω που τα arcades μπορω να πω πως ειναι η ζωη μου το σεβομαι απολυτα και σε ευχομαι οσο μπορεις και αντεχεις να συνεχισεις ετσι.Για το παιχνιδι τωρα πραγματικα ειναι πολυ σπανιο και ειναι και παιχνιδιαρα με ολη την σημσια της λεξεως και πολυ αγαπημενο μου.Ο χαρακτηρας που επιλεγω παντα ειναι η Justicia και επιλεγω αυτην και οχι τον Lustro Furia που στην ουσια το ιδιο πραγμα ειναι σε γενικες γραμμες γιατι η justicia ειναι πιο γρηγορη και εχει καλητερη μαγεια.Φοβερη προσθηκη ολο αυτο το συστημα leveling και καλου η κακου τερματισμου που εβαλαν οι δημιουργοι και εκτος απο αυτα που εγραψες να προσθεσω πως παιζει και ρολο και ποσο γρηγορα η αργα θα τελειωνεις την καθε πιστα οποτε οσο πιο γρηγορα παμε για καλο τερματισμο οσο πιο αργα για κακο.Εντυπωσιακος επισης ο τελικος στην δευτερη του μορφη (Dark spirit) αν και ειναι πολυ ευκολος για τελικος οπως και ολο το παιχνιδι γενικοτερα δεν θα το χαρακτηριζα και πολυ δυσκολο αντιθετα ειναι βατη η δυσκολια του.Επισης η διαρκεια του ειναι και αυτη αρκετα καλη με τα 50 λεπτα πανω κατω που χρειαζεται για να τερματιστη.Υπαρχει και ενα μικρο κολπακι για τον Lustro Furia αν δεν το γνωριζεις και ειναι το εξης.Αν πριν τον επιλεξεις πατησεις τον μοχλο πανω για καποια δευτερολεπτα αλαζει η εμφανιση του και απο αυτη που εχει πριν μετα απο αυτο θα μοιαζη σαν τον conan τον βαρβαρο.Προσωπικα πιο πολυ τον προτιμω ετσι παρα οπως ειναι πριν σαν κανενας χλεχλες χαχαχαχαχα
Απιστευτη η συλογη σου πραγματικα
Είσαι πρωταθλητής! Και να φανταστείς εμένα μου φαίνεται εύκολη η πρώτη πίστα αλλα μετα πανδύσκολο...metalcandyman είπε:Το ειχα και ανετα φιλε μου αλλα εχω καιρο να το παιξω ομως δεν ξεχνιεται αυτο οποτε μετα απο κανω δυο φορες που θα το παιξω να το ξαναθυμηθω θα το τερματιζω ανετα παλι.
Αδελφε Γιώργο δεν παίζεσαι! Μπράβο φοβερό παιχνιδάκι! Εσυ αλλάζεις και τα EPROMs και εχεις απίστευτες γνώσεις.geoanas είπε:Ακόμα μια έκδοση της αγαπημένης μου EXERION. Πρόκειται πιθανότατα για μια προγενέστερη έκδοση (early revision). Αποτελείται από δυο boards (ΕΧ-8313 TOP και EX-8314 BOTTOM). Τα χαρακτηριστικά της είναι ότι :
- Οι eproms είναι αυτές που έχουν γίνει dump στο MAME
- Η μετάφραση του Vag (GreekROMs ) δυστυχώς δεν λειτουργεί σε real hardware, παρότι το patch εφαρμόστηκε 100% επιτυχώς και γράφτηκαν καινούργιες eproms. Σημειώστε ότι στο ΜΑΜΕ λειτουργεί τέλεια.
- Το reset bug που υπάρχει στην μεταγενέστερη πλακέτα EX-8315, εδώ δεν υφίσταται. Το παιχνίδι λειτουργεί 100% άψογα. Μάλλον κατά την "συρίκνωση" του παιχνιδιού και την μεταφορά του στο νεώτερο και μικρότερο (οικονομικότερο) hardware, κάτι "ξέφυγε" στους μηχανικούς / προγραμματιστές.
- Το service manual που κυκλοφορεί παντού στο net, ΔΕΝ αντιστοιχεί στο παλιό, αλλά μόνο στο καινούργιο board.
- Όλες οι ρυθμίσεις (dip switches) είναι ακριβώς ίδιες και στις δυο εκδόσεις των pcbs.
- Στην καινούργια (μονή έκδοση) 2 X 2764 eproms, έχουν συγχωνευθεί σε μια 27128. Διαφορετικές είναι και οι color proms.
Να και ολίγες φωτογραφίες (μετά από καθαριότητες, αλλαγή πυκνωτών, plexi, άπλωμα βερνικιού (!) κλπ κλπ κλπ ) :
Κατάλαβα...σε ευχαριστώ πολύ.geoanas είπε:Ευχαριστώ Bill ...Το βερνίκι το ψεκάζω στην την κάτω επιφάνεια της πλακέτας και μόνο όταν έχω πλέον τελειώσει με τις εργασίες αποκατάστασης
Δεν το κάνω σε όλες τις πλακέτες, μόνο στις πολύ παλιές και ταλαιπωρημένες για επιπλέον προστασία.
Τα chips τα αφήνω όπως έχουν...ελεύθερα και ωραία !
Έτσι κι εγώ Γρηγόρη, συμφωνώ μαζί σου. Το βερνίκωμα έγινε σε 2 πλακέτες που είχαν αρχίσει τις οξειδώσεις, οπότε μετά το καλό καθάρισμα είπα να ρίξω μια επιπλέον προστασία. Γενικά είμαι κατά του απλώματος βερνικιών εκτός και αν συντρέχει πολύ σοβορός [διαβρωτικός / προστατευτικός] λόγοςEγω παντως ειμαι κατα του ψεκασματος..απο την στιγμη που βρισκονται σε χωρο χωρις υγρασια δεν χρειαζεται τιποτε αλλο..
Πιστεύω οτι ειναι θέμα εμφάνισης. Γιατί αν το βερνίκι ειναι καλής ποιότητας κολλάς κανονικά απο πάνω. Κι ύστερα αν ρίξεις πανω οινόπνευμα διαλύεται αλλα γιατί να ρίξεις?angel_grig είπε:Θεωρητικως δεν παθαινει κατι (χωρις να ξερω ομως τι ακριβως περιεχει το βερνικι) αλλα σε καποια επισκευη πρεπει να το ξυσεις κλπ,οποτε εαν δεν συντρεχει λογος (πχ οπως ειπε ο Γιωργος παραπανω) καλυτερα ως εχει..
Πω πω ρε φίλε! Εχεις ρίξει πολυ δουλειά! Μερακλήδικη! Αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της πλακέτας και τις λεπτομέρειες, εγω πάντως να ξέρεις σε καταλαβαίνω Και αν υπολογίσω και τα plexi εχεις ακόμα ώρα! Τρομερό παιχνίδι για την εποχή του!geoanas είπε:Να και κάτι περί "Kung Fu Master" τώρα...
Ένα μικρό video που ανέβασα χθες στο YT. Το ετοίμασα μόλις τελείωσα το γενικό "σουλούπωμα" της πλακέτας και πριν το plexi...Enjoy !
Από τα πολύ δύσκολα (κατ' εμέ) θα έλεγα.geoanas είπε:Ευχαριστώ Ναταλί !......Δύσκολο όμως, έτσι ?