Tragic!:animeek:telonio είπε:Μου είχε περάσει από το μυαλό να σας παρουσιάσω δύο bootleg πλακέτες που είχα κάνει restore πριν από καιρό. Μια χαρά έπαιζαν και χτες που το πήρα απόφαση ήρθε και έδεσε το γλυκό..
Στο world cup προχτές τα γραφικά ήταν άνω κάτω λες και τράκαρε με νταλίκα. Σήμερα δεν λειτουργεί καν.
Το street fighter 2 παρέδωσε πνεύμα σήμερα και εμφανίζει άσπρη οθόνη.
Επιβεβαιώνω τις άθλιες bootleg. Είχε σκάσει ένα τρανζίστορ σε μια άλλη και με το παραμικρό άγγιγμα από το κολλητήρι, έφυγε και το κομμάτι που τελείωνε η διαδρομή. Το ίδιο συνέβει και σε άλλα δύο σημεία. Απο τα νεύρα μου πέταξα την πλακέτα στον απέναντι τοίχο (άφησα και σημάδι στον τοίχο, να πάρει).
Σωστός όσον αφορά τον δεύτερο!geoanas είπε:Ο πρώτος Βασίλης (vasilas432) μας κατέπληξε με το hardware, ας αναλάβει τώρα ο δεύτερος Βασίλης (metal) να μας καταπλήξει με το review του !
Μπράβο! Το Run n Gun ειναι μπασκετάρα! Το ειχα ταΐσει και εγω μερικές φορές και αφού το ειχα παίξει πήγαινα στο σπίτι να παίξω NBA Live στο mega drive και ξενέρωνα! Δε μπορεί έλεγα...να ειναι τόσο χάλια!Other_Reality είπε:Επιτελους βρηκα λιγο χρονο να ποσταρω και εγω κατιτις, κυριως λογω της αφιξης ενος πολυαγαπημενου και πολυταισμενου παιχνιδιου, το run and gun ! Βασικα εχω την γιαπωνεζικη εκδοση που λεγεται slam dunk, αλλα ειναι ακριβως το ιδιο game.
Εδω η πλακετα με μια φωτοτυπια του μανουαλ
Προβολή συνημμένου 134100
Ενα κοντινο στα τσιπια και το λογοτυπο της konami
Προβολή συνημμένου 134101
Μια ρυθμιση στα dip, σεταρισμα free play, λιγο ισιωμα οθονης λογω του neo geo που ηταν ο προηγουμενος κατοικος της καμπινας, και παμε για καρφωματα
Προβολή συνημμένου 134103
Εχω και εγγυηση απο την cosmic amusement !
Προβολή συνημμένου 134102
Για μενα ειναι το κορυφαιο παιχνιδι μπασκετ, στα arcades φυσικα. Απιστευτα εντυπωσιακο για την εποχη του, και κραταει ακομη μια χαρα. Γραφικα, μουσικη και gameplay, κορυφαια ολα, το nba jam δεν μετραγε μια μπροστα του, και ας ηταν πιο γνωστο. Το Run and gun 2, δεν μου αρεσε τοσο, γιατι μου φαινοταν πιο πατιναριστο.
Αν υπαρχει ενα μειονεκτημα, ειναι στα διπλα, οπου για μαξιμουμ ευχαριστηση θες 2 πλακετες και 2 καμπινες, αλλα και σε μια οθονη παιζεται το διπλο ευχαριστα, αρκει να χαριζεις κανα ποντο σε αυτον που παιζει προς τα κατω
Αντε αλλη μια φωτο για κλεισιμο, το ξερω οτι ειναι λιγο μαπα η φωτογραφιση, αδικω και το παιχνιδι που απο κοντα στην καμπινα ειναι φανταστικο, αλλα νταξει, οποιος θελει καλυτερο scanline pron, θα ξαναποσταρω πιο επαγγελματικα !
Προβολή συνημμένου 134104
Thanks Vasilaras ! Ναι η διαφορά του με τα οικιακά μπασκετάκια ήταν πραγματικά τεράστια, ήταν οι καλές εποχές που το arcade gaming ήταν η απόλυτη κορυφή στην τεχνολογία. Έχω σχεδόν ολοκαίνουργιο στο κουτάκι του το NBA Give'n'Go για το Snes, το οποίο είναι η μεταφορά του Run and Gun αλλα με official NBA ομάδες. Έπρεπε να το φωτογραφίσω και αυτό μαζί, lol ! Φυσικά το Snes δεν μπορούσε να αποδώσει στο 100% το arcade, ήταν φιλότιμη όμως προσπάθεια. Η καμπίνα μου είναι το μοντέλο OK Baby. Είναι μια σχετικά φθηνοτερη, τύπου candy καμπίνα, παρόμοια με τις Sega Astro/Blast City. Έχει μέσα ένα Hantarex 28'' Polo monitor, πρόσφατα επισκευασμένο με νέο μετασχηματιστή υψηλής, ενώ διαθέτει ωραία "καπώ" για τα controls και την οθόνη, η οποία γίνεται και σε vertical τοποθέτηση μαζί με το bezel της !vasilas432 είπε:Μπράβο! Το Run n Gun ειναι μπασκετάρα! Το ειχα ταΐσει και εγω μερικές φορές και αφού το ειχα παίξει πήγαινα στο σπίτι να παίξω NBA Live στο mega drive και ξενέρωνα! Δε μπορεί έλεγα...να ειναι τόσο χάλια!Η καμπίνα σου ειναι φοβερή. Ποιό μοντέλο ειναι?
Other_Reality είπε:Το Run and Gun/Slam Dunk δεν έχει σχέση με το manga που λές πάντως, αλλα όντως υπάρχει σχετικό arcade μπασκέτι, το θυμάμαι απο το MAME. Λογικά μιλάς γιάυτό