Συναντήσεις RetroManiax 2006-2011 (Αθήνα)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Εσύ, ένεκα γυναικακίου, θα το παίξεις Κινέζος και θα ρωτάς από δω κι από κει πας πας στο Θησειο, ώστε να μην πάρει χαμπάρι το γυναικάκι ότι είσαι γνώστης της περιοχής και σ'αρχίσει στο μπούρου-μπούρου. :D

Αν και μάλλον θα το ξέρει...
 
κ. τελετάρχα για να μην μπερδευτεί κανείς ας βάλουμε και το χάρτη :)

επίσης αν κανείς θέλει να κατέβει από Μαρούσι με τουτού ας μου στείλει πμ
 
Εγώ θα πάω Νερατζιώτισσα, θα παρω τραινάκι, θα πάω Μοναστηράτσι, κι από κει με τα πόδια στο Θησείο.

Αυτό το σημείο στο χάρτη δε μπορώ να το προσδιορίσω. Εγώ στη θέση κάποιου που δεν έχει ξανάρθει και θα σταματήσει Μοναστηράκι, θα ρωτούσα πώς πάμε στον ΗΣΑΠ του Θησείου, και όταν βρεθώ εκεί, θα πάρω τον πεζόδρομο προς τα πάνω (έχοντας το σταθμό στα δεξιά μου) και προς στο τέλος του πεζόδρομου και αριστερά ανοίγεται μια τεράστια αλάνα. Δεξιά το μεγάλο γωνιακό μαγαζί είναι το Αθηναίων Πολιτεία και απέναντι (στο χώρο της αλάνας) είναι τα τραπεζάκια που υποθέτω ότι θα έχουν βγάλει, έχει ζεστάνει κι ο καιρός (και σήμερα είναι υπέροχος). Προσοχή γιατί εκεί είναι τραπεζάκια κι από άλλες καφετέριες.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και εγω με το τρένο θα παω μέχρι το Μοναστηράκι, και μετά με τα πόδια μέχρι το Θησείο ( να ξεσκουριάσω και λίγο :) )

Βέβαια, δεν έχω ξαναπάει στο συγκεκριμενο μαγαζί, αλλά φαντάζομαι οτι θα το βρω εύκολα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πανεύκολο είναι. Μην αγχώνεσαι. Είναι γωνιακό, κάνει μπαμ από μακριά και στην αλάνα με τα τραπεζάκια έξω οι ομπρέλες γράφουν "Αθηναίων Πολιτεία" από ότι θυμάμαι.
 
Παιδιά δεν θα μπορέσω να έρθω τελικά ,απεβίωσε η γιαγιά μου!

Καλά να περάσετε ,ελπίζω να μπορέσω να έρθω στην επόμενη συνάντηση

(και ήθελα τόσο πολύ να σας γνωρίσω)
 
..παλιοπαιδα,οσο σας γνωριζω τοσο θα γουσταρα να βρεθουμε απο κοντα..εστω και τοσο γρηγορα.η μικρη δεσποινις dokken ψιλοαρρωστησε και ετσι εχω την καλυτερη δικαιολογια,καλα να περασατε ολοι.μακια.
 
@ Συλλυπητήρια Video :( Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

@ Περαστικά στη δεσποινίδα Dokken...
 
Να πω για άλλη μια φορά ότι ήταν φανταστικά και απόψε νομίζω δεν έχει νόημα...

Πολύ μεγάλη συμμετοχή! Αν μετρήσουμε και όσες συζύγους μελών παρευρέθησαν τότε το σπάσαμε το ρεκόρ, αλλιώς μετρώντας μόνο τα μέλη ήμασταν λίιιγο κάτω από το ρεκόρ (νομίζω 24 μέλη και με τις συζύγους πήγαινε 27, κάπως έτσι). Τα επίσημα στοιχεία, φωτογραφικό υλικό κλπ. τα έχουν ο τελετάρχης και ο manos747 ( :p ).

...και πλέον η εφημερίδα που διαβάζουμε φανατικά είναι "Η ΠΑΤΡΙΣ"!!! ;)
 
Giama είπε:
Αν μετρήσουμε και όσες συζύγους μελών παρευρέθησαν τότε το σπάσαμε το ρεκόρ, αλλιώς μετρώντας μόνο τα μέλη ήμασταν λίιιγο κάτω από το ρεκόρ (νομίζω 24 μέλη και με τις συζύγους πήγαινε 27, κάπως έτσι). Τα επίσημα στοιχεία, φωτογραφικό υλικό κλπ. τα έχουν ο τελετάρχης και ο manos747 ( :p )
Ήμασταν:

-Rygar

-arc

-Plink

-Guybrush (+ ένας φίλος του)

-Other_Reality

-pacman

-Daytime Dreamer

-Namida

-Olorin

-zorro (+ μία συνεργάτις του από δουλειά)

-simonkey

-Giama

-manos426f

-pooky

-dim

-alkis21 (μετά συζύγου)

-Playmolover (μετά συζύγου)

-Juanita

-domniki

-ΧΡΙΣΤΙΝΑ

-maxouli

-kyriazisv

-tarasque

δηλ. 23 μέλη + 4....guests !

Που σημαίνει ότι πλησιάσαμε το all-time record των 26 προσελέυσεων,που έγινε στην κοπή πίτας 2009 και ταυτόχρονα θέσαμε νέο ρεκόρ για...απλή συγκέντρωση,έναντι των 21 συμμετοχών που προϋπήρχε !

Περάσαμε πάρα πολύ καλά,photos από τη συνάντηση έχει ο φίλος Daytime Dreamer. :)

Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην προσέλευση του φίλου Playmolover μετά της συζύγου του,που κάνανε κάμποσα χιλιόμετρα για να έρθουν να μας δουν (παιδιά,να είστε καλά,ήταν χαρά μας που σας γνωρίσαμε ! ),όπως και στο ότι είχαμε 7 άτομα που ήρθαν για πρώτη φορά σε meeting,αριθμός πραγματικά εντυπωσιακός και πολύ ελπιδοφόρος !!

Eκτός του φίλου taraque,με τον οποίο είχαμε βρεθεί και μιλήσει οι δυο μας oύτως ή άλλως στο Ζάννειο,ήταν χαρά μου που μίλησα έστω και λίγο και με τους άλλους 6 (Other_Reality,pacman,Playmolover,Daytime Dreamer,Guybrush,Olorin) φίλους και φυσικά αναμένω να τα ξαναπούμε σε επόμενο meeting ! ;)

Ακόμη,θα ήθελα να αναφέρω το ότι πολλά παιδιά μου μιλήσανε με πραγματικά πολύ θερμά λόγια για τις συνεντεύξεις που κάνουμε ως forum,που δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση κι ενθουσιασμός γι' αυτό,πράγμα τρομερά ευχάριστο πραγματικά και μάλιστα μου αποκαλύφθηκαν από 1-2 παιδιά και κάποιες πιθανές "άκρες" τους για μελλοντικές συνεντεύξεις με κάποια ονόματα,ένα εκ των οποίων αποτελεί απλά θρύλο του ελληνικού κινηματογράφου ! ;)

Θα δούμε τι μπορεί να γίνει με αυτά στο μέλλον... :)

Δε ξέρω τι άλλο χρειάζεται να πω πέρα από το ότι.....

Giama είπε:
...και πλέον η εφημερίδα που διαβάζουμε φανατικά είναι "Η ΠΑΤΡΙΣ"!!! ;)
....προσυπογράφω το παραπάνω !! :D :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ήταν εκπληκτική η παρέα και ο καιρός μας τα πήγε μέλι. Δυστυχώς δεν ήταν στην παρέα μας ο ΑΕΟΝ (α ρε Πρόεδρε!!!! ) , και οι Wally, keeper και Paspatel (δεν φταίω εγώ Paspartoo ο Πρόεδρος έχει όλο το μερίδιο της ευθύνης) οι οποίοι λόγω δουλειάς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. Αν είχαν έρθει και αυτοί, θα είχαμε σπάσει κάθε προηγούμενο.

Ευελπιστώ σε νέα συνάντηση μετά το Πάσχα, μέσα στο Μάιο όπου ο καιρός θα έχει φτιάξει για τα καλά.

Χάρηκα που γνώρισα τα νέα μέλη και στέκομαι ιδιαίτερα στον Playmolover (γεια σου ρε πατρίδα!!!!!!! ) ο οποίος έκανε ολάκερο ταξίδι για να γνωρίσει τις μουτσούνες μας!!!!!!!

Εξέχουσες μορφές οι: Pacman, other reality, tarasque!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να σας ξαναδώ σε προσεχή μάζωξη!!!!!!!!!
 
Άλλη μια επιτυχία αυτό το meeting!! Μπράβο στα νέα παιδιά που ήρθαν και βέβαια καλώς ήρθαν και καλώς να ξανάρθουν όλοι.

Το μόνο στραβό ίσως για μένα είναι ότι μια φορά ακόμα ήθελα να τα πώ όλα με όλους και τελικά είπα τα μισά με τους μισούς!!!!

Αμάν πια!

Καλό ΣΚ σε όλους και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
 
Nα πω και γω με την σειρα μου οτι χαρηκα παρα πολυ που γνωρισα οσους προλαβα μεσα στον χαμο που επικρατουσε!Rygar,ορεστης,manos426,pooky και αλλα παιδια που δεν μπορεσα να συγκρατησω τα ονοματα τους!Ηταν τελεια!Μπραβο σε ολα τα παιδια!
 
Το μονο που μπορω να πω, ειναι ενα συγνωμη απο μερους της διαχειριστικης ομαδας αλλα δεν μπορω να εξηγησω πως εκατσαν σε ολους μας τετοιες στραβες!

Στεναχωριεμαι που εχασα μια τοσο μαζικη συγκεντρωση, που δεν πετυχα ηλεκτρονικους-φιλους που δεν ειναι ευκολο να δουμε (λογω αποστασης) ευκολα και που δεν εσπασε και το ρεκορ λογω της απουσιας μας.

Ο Νικος, προφανως, για αλλη μια φορα οργανωσε μια εξαιρετικη μαζωξη και ειμαι σιγουρος οτι ολοι περασατε εξαιρετικα.

Τωρα που ο καιρος "ανοιξε", θα ξαναρχισουν οι συχνοτερες συγκεντρωσεις.
 
manos426f είπε:
δηλ. 23 μέλη + 4....guests !
Προτείνω τα ρεκόρ να έχουν αναδρομική ισχύ, διότι μετά το στενό μαρκάρισμα που δέχτηκε η γυναίκα μου από τις κυρίες του forum δεν μπορεί, θα γίνει κι αυτή μέλος. :)

Παιδιά κι εγώ όπως πάντα πέρασα πολύ ωραία, sorry που φύγαμε τόσο νωρίς αλλά ήμασταν πτώματα και επιπλέον λιμοκτονούσαμε! Κι η Ρούλα το ευχαριστήθηκε, τουλάχιστον από τη στιγμή που την μετέφερα στη γυναικεία πτέρυγα γιατί στην αρχή αδυνατούσε να παρακολουθήσει μια συζήτηση με όρους όπως Blizzard, Cyclone, Workbench κτλ. ;)
 
Xαίρομαι που ξαναβρεθήκατε και περάσατε καλά. Εμένα μου την έδωσε μεν την άδεια ο boss, αλλά αφού πρώτα φρόντισε να με ξεπαστρέψει με μια περιποιημένη υπερωριούλα (σιγά μη την έδινε έτσι). Κρίμα γιατί ήθελα πολύ να έρθω...better luck next time I guess...
 
alkis21 είπε:
στην αρχή αδυνατούσε να παρακολουθήσει μια συζήτηση με όρους όπως Blizzard, Cyclone, Workbench κτλ. ;)
Το παρατήρησα αυτό και ένιωθα πολύ άσχημα, χαίρομαι που τελικά αλλάζοντας παρέα πέρασε καλά κι εκείνη.
 
Giama είπε:
χαίρομαι που τελικά αλλάζοντας παρέα πέρασε καλά κι εκείνη.
Ε,αν ήθελε ας έκανε κι αλλιώς ο φίλος μας ο Άλκης,μετά στο σπίτι θα....είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο "Παντοφλator:Η οργή της συζύγου" :p :p
 
manos426f είπε:
Ε,αν ήθελε ας έκανε κι αλλιώς ο φίλος μας ο Άλκης,μετά στο σπίτι θα....είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο "Παντοφλator:Η οργή της συζύγου" :p :p
Αφού όταν σηκώθηκαν για να αλλάξουν θέση έλεγα ότι μάλλον σηκώθηκαν για να φύγουν τελείως γιατί δεν μας αντέχει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω! :p :p

Ευτυχώς δόθηκε δεύτερη ευκαιρία σε άλλη παρέα και την έσωσε την παρτίδα...

Α, Μάνο, περιττό να σου πω ότι ακόμα σκέφτομαι το περιστατικό που ανέφερες χθες και εκνευρίζομαι πραγματικά... Απ'την άλλη σκέφτομαι μήπως τα κάνουν αυτά τύποι για λογαριασμό γυμναστηρίων, γιατί πραγματικά σου έρχεται να πας να γραφτείς σε γυμναστήριο, να κάνεις μπρατσάρες Schwarzeneger και να τον βρεις να τον κάνεις τόπι στο ξύλο!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα