Συναντήσεις RetroManiax 2006-2011 (Αθήνα)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
caprice είπε:
Φαντάζεσαι; Το ΕΤΑ σημαίνει Estimated Time of Arrival (όρος ναυτιλίας για τον κατάπλου)

Αλήθεια;;;;; :eek:

 


Eπειδή το έγραψες δίπλα στο "7 το απόγευμα" νόμιζα πως ήταν τα αρχικά για να μην ξεχαστούμε... :p :p :p :p :p

 
 
Juanita είπε:
Eπειδή το έγραψες δίπλα στο "7 το απόγευμα" νόμιζα πως ήταν τα αρχικά για να μην ξεχαστούμε
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Έλιωσα βρε Juanita... :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh: :animlaugh:
 
έχετε συνάντηση; πότε/πού; νέα μέλη θέλετε στην παρέα;
 
Τα γραφει αναλυτικα στην πρωτη σελιδα του παροντος. Κοπιασε να σε δουμε.
 
Μάλλον θα έρθω και εγώ μετα το νοσοκομειο μιας και ειναι κοντα το σημείο συνάντησης.

Θέλω πολύ να σας δω, μου λείψατε ρε παιδιά!
 
herco είπε:
Τα γραφει αναλυτικα στην πρωτη σελιδα του παροντος. Κοπιασε να σε δουμε.
στόκος :brick: :baby2: #)

στις 7 ε; δεν προλαβαίνω να έρθω με αυτά που πρέπει να κάνω και να φύγω από Ναύπλιο για να είμαι on time :(

κάποια άλλη φορά λοιπόν

καλά να περάσετε :)
 
Μολις μιλησα τηλεφωνικα με τον Saulot και μου ειπε για την συναντηση. Δεν ειχα διαβασει το ποστ!!!

Φυσικα και παντα ειμαι μεσα στις συναντησεις, αλλα σημερα δεν το ηξερα, οποτε...

see you next time!
 
Εν αναμονή δημοσίευσης των φωτογραφιών της συνάντησης (σας προειδοποίησα, τρέχτε να κρυφτείτε) θα πω ότι σήμερα ήταν μια από τις καλύτερες συναντήσεις που είχαμε ποτέ.

Χάρηκα που είδα και πάλι τον Ηρακλή μετά από τόσο καιρό, τους Βάγγους του φόρουμ (circleag και kyriazisv aka ξάδερφος!!! ) και που γνώρισα από κοντά τον cultaroc ένα εξαίρετο παιδί. Για τους υπόλοιπους δεν αναφέρομαι οι φωτό θα μιλήσουν από μόνες τους.

Εξαιρετική μνεία στην caprice (που την έλεγα Χριστίνα συνεχώς) την οποία και ευχαριστώ εκ ψυχής για αυτά που είπαμε, αλλά και τη retrofan που αποτελεί μια πανέμορφη (κυριολεκτικά όμως) παρουσία.

Έφυγα πρώτος συνοδεύοντας μέχρι το σταθμό το μικρό της παρέας που του εύχομαι καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια (αχ και να ήμουν 20...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

Να το επαναλάβουμε λίαν συντόμως!!!!! :) :)
 
Χαιρομαι που ηταν καλη η συναντηση.

Στεναχωριεμαι που λογω απροβλεπτου γεγονοτος δεν καταφερα να σκασω μυτη.

Τωρα που ανοιγει ο καιρος, θα ειναι πιο συχνα τα meetings.
 
Αφού λοιπόν ο φίλτατος pooky(1) έδωσε ένα "προσωπικό αλλά χαρακτηριστικό" στίγμα της συνάντησης θα πω και εγώ με τη σειρά μου ότι ειλικρινά ήταν πολύ όμορφα που μαζευτήκαμε.

Αφού ήδη είχαν πιαστεί τραπέζια στον τελευταίο όροφο - παρά τις φιλότιμες προθέσεις μας να κάτσουμε έξω - θρονιαστήκαμε και πήραμε τον καφέ μας για αρχή.

Ούσα άσχετη με τους Η/Υ παρακολουθούσα με μεγάλη προσήλωση τις κουβέντες που ελάμβαναν χώρα σε μία γλώσσα ξένη προς εμέ. Βεβαίως οι ευγενέστατοι κύριοι της παρέας - μέχρι να καταφθάσουν τα υπόλοιπα κορίτσια - ήταν πρόθυμοι να μου λύσουν κάθε μα κάθε απορία μου (τύπου: πόσοι ήταν αυτοί άραγε που έκαναν το hacking στο PSN ; ).

Στη συνέχεια άρχισε η αθρόα (χα!) προσέλευση μελών με την παράλληλη μετάδοση σε γιγαντοοθόνη του μπάσκετ ΠΑΟ - Σιένα (ωραία πράγματα).

Θα προσπεράσω το γεγονός ότι ένα PC Magazine κόντεψε 5-6 φορές να γίνει σουβέρ / σουπλά και θα δώσω τις παρουσίες ευθύς αμέσως (όχι με σειρά προσέλευσης):

pooky(1), divined, cutlaroc, Juanita, caprice, ntsmrtz, simonkey, namida, bspus, Saulot, φίλος Saulot, WalkerYannis, kyriazisv, SONIC, DianaTheSuperstar91, Birlas_Korkos, retrofan, stratulator, ΧΡΙΣΤΙΝΑ (με την πανέμορφη κορούλα της), herco, circleag, exetlaios. (Έχω την αίσθηση ότι έχω ξεχάσει κάποιον, ας με συγχωρέσει).

Είπαμε πολλά και γελάσαμε πολύ. Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την πλήρη άγνοια των θεμάτων "Κάντυ" και "Μάχη των Πλανητών" (τί έκανα εγώ τότε ; ). Αλλά μου είπαν τα κορίτσια ότι θα μ' έχουν φίλη τους και θα με παίζουν.

Εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο για φαγητό και οινοποσία (με τη δαμόκλειο σπάθη του κραξίματος από τη Θεσσαλονίκη να κρέμεται πάνω από το κεφάλι μας) και νομίζω ότι αρκετοί το έπραξαν τελικά. Περιμένουμε ενημέρωση.

Να 'μαστε καλά να το επαναλάβουμε.

Φωτογραφικό υλικό

IMG_0160.jpg

IMG_0162.jpg

IMG_0159.jpg

IMG_0163.jpg

Κοινή συναινέσει, παραθέτω τα nickname μας (από αριστερά: DianaTheSuperstar91, caprice, retrofan, ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Juanita)

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελικά κάτσατε μέσα ε; :p :p:p Εγώ εκείνη την ωρα έτρεχα στο γήπεδο, αφου και αργά τελείωσα από τη δουλειά (γυρω στις 18.00) και όρεξη για μακρινή διαδρομή δεν είχα (ε είχε και λίγο κρυουλάκι :baby2: ).

Wally είπε:
Τωρα που ανοιγει ο καιρος, θα ειναι πιο συχνα τα meetings.
Ναι, ετσι ελεγα κι εγώ πριν 2-3 χρόνια, και τελικά σας κυνηγούσα με το ρόπαλο για να ερθετε :D
 
Τελικά είχα μία παράδωση μπλουζών στο Χαλάνδρι στις 7, που έγινε 7:30 στην πορεία, οπότε δεν έλεγε να φτάσω 8:30.
 
Μου αρεσει που γραφουν οσοι δεν ηταν εκει ενω αυτοι που ημασταν απλα κοιταμε - γραψτε βρε τιποτα :D Προσωπικα περασα πολυ ωραια χτες βραδυ, ειχαμε τρανταχτες απουσιες αλλα και αντιστοιχα τρανταχτες παρουσιες. Χαρηκα που ειδα μετα απο καιρο καποιες φατσες, μου ειχαν λειψει. Αντε και για το επομενο, Caprice ετοιμασου :p
 
Ας πω και γω τις εντυπώσεις μου λοιπόν....

Βρεθήκαμε με τον pooky νωρίς στις 5:15 στο public όπου επιδοθήκαμε στο αγαπημένο μας χόμπυ.....την κατανάλωση χρημάτων σε games!!!

Στη συνέχεια κατηφορήσαμε κάνοντας μια βόλτα προς μοναστηράκι και φτάσαμε στο θησείο όπου βρήκαμε τον συμφορουμίτη circleag και stratulator (?) και ανεβήκαμε στο καφέ!

Ε σιγά σιγά άρχισε να έρχεται ο κόσμος και μαζευτήκαμε!

(τα υπόλοιπα τα είπε η caprice)

Περάσαμε Τέλεια!!!

Μετά πήγαμε να τιμήσουμε και την ελληνική παράδοση πλακώνοντας τα......σουβλάκια!!!!! :)

Τέλος προσωπικά ευχαριστώ πάρα πολύ τον ntsmrtz (καλά το είπα; (btw όλοι πρέπει να ρώτησαν τι σημαίνει το nickname του χεχεχε) που με ανέβασε με το αμάξι του στην πανόρμου για να πάρω το δικό μου)

Χαίρομαι που γνώρισα από κοντά όλα τα μέλη είστε όλοι εξαιρετικοί και χαίρομαι που είμαι μέλος ενός τόσο όμορφου περιβάλλοντος!!

Τέλος να αναφέρω και τις γυναικείες παρουσίες που μας τίμησαν και πρόσθεσαν μια ομορφιά στην όλη εκδήλωση!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!
 
Χαρηκα που σας ειδα απο κοντα παιδια... Και ενταξει,μονο 2 ωρες αργησα!... (@Cutlaroc: δεν ημουν εγω, γιατι εφτασα τελευταιος! :cool: )
 
Ιδού και οι δικές μου εντυπώσεις :)

Μια πολύ - πολύ όμορφη βραδιά :) :) :)

Έφτασα τελευταία ή σχεδόν τελευταία. Μπαίνω στο "Αθηναίων Πολιτεία", βρε μεγάλη παρέα από δω, βρε μεγάλη παρέα από εκεί, τίποτα. Με πλησιάζει ο σερβιτόρος, τι να του πω; Ότι ψάχνω κάτι φίλους που δεν ξέρω ούτε πώς μοιάζουν ούτε πώς τους λένε; Η caprice βέβαια μου είχε στείλει π.μ. με οδηγίες αλλά εγώ ήμουν μακριά από υπολογιστή όλο το απόγευμα.

Ευτυχώς με ενημερώνει για τον πάνω όροφο κι αρχίζω την ανάβαση. Σας μυρίστηκα από μακριά :p Πάνω στην αμηχανία του "πώς πλησιάζουνε τώρα", με πέτυχε η caprice, με αναγνώρισε (ήμασταν και λίγες οι γυναικείες συμμετοχές ;) ) και με οδήγησε στο τραπέζι.

Τα βασικά σημεία;

1. Δύο φύλα, δύο κόσμοι :cool: Γυναικωνίτης και ανδρωνίτης :cool: Υπολογιστές και candy, τηλεοπτικές σειρές και video games!!!! Την από κει μεριά ούτε που την καταλάβαινα, μου' πεφτε και λίγο μακριά χωροταξικά :p

2. Η Ελλάδα είναι ένας μικρός - μικρός κόσμος. Με την caprice βρήκαμε κοινούς γνωστούς, με την Χριστίνα συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε ήδη συναντηθεί :eek: . Τι κακό κι αυτό βρε παιδί μου :( , να θέλεις να κρυφτείς και να πέφτεις πάνω στον μπατζανάκη του θείου του κουμπάρου σου :p :p:p

3. Η αντιστοιχία ανδρών - γυναικών α-πι-στευ-τη!!! Έχοντας τελειώσει σχολείο θηλέων, σχολή με συντριπτικά περισσότερες κοπέλες, προερχόμενη από οικογένεια με 9 ξαδέλφες κι έναν (αλλά λέοντα :cool: ) ξάδελφο, το να βρεθώ για φαγητό με 2μιση κοπέλες (Χριστίνα μου, η γλυκυτάτη μικρή σου είναι η μισή ;) ) και 7 άνδρες αποτέλεσε ένα μικρό πολιτισμικό σοκ :p :p

4. Η κουβέντα στο τραπέζι κύλησε πολύ ευχάριστα με τους saulot και φίλο αυτού και cutlaroc. Φαντάζομαι ότι κι εκείνοι διασκέδασαν :cool: Τέτοια ασχετοσύνη με τεχνολογία ίσως συναντούσαν πρώτη φορά :p . Κρίμα που δεν μπόρεσα να συζητήσω πολύ με τα παιδιά από την άλλη μεριά. Την άλλη φορά :)

5. Το διαλύσαμε κατά τις 12.30. 4 ώρες που πραγματικά ούτε κατάλαβα πώς κύλησαν. Σας ευχαριστώ όλες κι όλους :flower: :flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

...

...

και μετά πήγα να καταθέσω στον λογαριασμό του pooky 50 ΕΥΡΩ για τα καλά λόγια που είχαμε συμφωνήσει να γράψει :p :p:p:p:p:p Δεν ρίχνει και τις τιμές του ο άτιμος :p :p:p:p:p:p:p Κρίιιιιση κύριε!!!!!! :(


 
Πέρασα πολύ όμορφα και χάρηκα που γνώρισα νέα μελή του φόρουμ μας αλλα και που ξαναείδα και μιλήσαμε με τους ήδη γνωστούς μου παλιόφιλους ρετρομανιακους απο προηγούμενες συναντήσεις.

Τελικά για ποια παιδιά να πω αφού τα είπαν όλα οι συμφορουμιτες ρετρομανιακοι απο πάνω!!!

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.- :)

Πραγματικά προς το τέλος της συνάντησης κάπου 1.00 ωρα το βραδυ εάν θυμάμαι καλά σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να τελειώσει η συνάντηση αυτή γιατί εκτός του ότι ήταν τέλεια για μένα είχαμε τόσο πολλά ενδιαφέροντα να πούμε με τα παιδιά που με είχε κάνει να μην θέλω να τελειώσει η συζήτηση και να θέλω να πούμε και να αναλύσουμε τα πάντα!

Είχα και πολύ καιρό να μπω αλλα και να δω τα παιδιά και να μιλήσουμε

λόγω κάποιού προβλήματος υγείας και ειχα τοσα πολλα να πω

που δεν κατάλαβα για ποτέ πέρασε η ώρα...

όμως ετοιμάζομαι για την επομένη συνάντηση χεχεχε :) !

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για την όμορφη βραδιά που περάσαμε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
@cutlaroc: Ο namida ήταν βρε αθεόφοβε!!!!

@retrofan: ΟΚ, ΟΚ αυτή τη φορά τη γλυτώνεις τσάμπα!!!!! Αλλά την επόμενη θα ξέρεις απέξω όλες τις κάρτες γραφικών της 3Dfx μια και θα πέσει διαγώνισμα!!!!!!!

Ο SONIC παρήγγειλε τίποτε ή την έβγαλε τσαμπέ; Τον είδα να κυκλοφορεί με ένα καλαμάκι στα χέρια. Αυτό σημαίνει ότι ρούφαγε τζούρες από τους καφέδες των άλλων στα κρυφά;;;;; :p :p
 
@pooky: συγγνώμη συγγνώμη αλλά τι να κάνω έπρεπε να μάθω τόσα nicknames απ'εξω συγχωρέστε με!!!

Μήπως η πορτοκαλάδα που είχαμε απορία ποιανού είναι στη μέση του τραπεζιού τελικά να ήταν του Sonic;

@Retrofan: 50?!?!?!?!?! ( και σε μένα επικαλούμενη την κρίση το κατέβασες στα 20 και με εξάμηνη επιταγή ;) :p :p :p :D :D :D

Για τιμωρία θα σε βάλω να γράψεις δικογραφία με τον vi!! LOOOOL :D :D D
 
Ήταν η 2η φορά που συναντήθηκα με μέλη του φόρουμ. Η βραδυά πέρασε πολύ ευχάριστα και εποικοδομητικά. Νέες γνωριμίες που συμπλήρωσαν τις παλιές.

Σε αναμονή της επόμενης...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα