Συναντήσεις RetroManiax 2006-2011 (Αθήνα)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλη φορά, θα δηλώνω στο παρά 5 την παρουσία μου... :angry:

Εντάξει... δε με παίρνει να γκρινιάζω... ο λόγος ήταν σοβαρός και δεν τέθηκε θέμα επιλογής...

Μόνο που να... ζηλεύω τρομερά -και δεν είμαι τέτοιος τύπος - που όλη η παρέα αυτή τη στιγμή μασαμπουκιάζει και εγώ παριστάνω το πτώμα στον καναπέ μου... :cry:

Πιείτε και κανένα ποτηράκι για μένα παιδιά... :beer:

 


Λυγμ :burn: κλαψ :banghead: κλαψ :cry: :cry: :cry:

 
 
Πραγματοποιηθηκε και το πολυπαθο (και προ μηνος αναγγελθεν) τσιμπουσι λοιπον!

Μια μεγαλη λιστα ατομων που συμπτισοταν καθημερινα (λογω Αλεξη(!?),λογω σπασμενων μαγαζιων(!!?),λογω ακραιων καιρικων φαινομενων(!?) και αλλα τετοια) και ουτε οι MCs της δεν παρευρεθησαν τελικα. :)

Παντως ακομα και η συμπτηξη ειχε το γουστο της αν την εβλεπες ως νουβελα σε συνεχειες! χαχαχαχα

Εν τελει μαζευτηκαμε 5 ατομα (kyriazisv,gryzor,dim,maxouli,εγω και παραλιγο και η Juanita που τις ετυχε κατι στο παρα πεντε) φαγαμε του σκασμου (εκπληξαμε τον σερβιτορο),ειχαμε την απλα μας (αφου ειχε κλειστει 12αρη τραπεζι συμφωνα με τα τελευταια δεδομενα...) και περασαμε εξαιρετικα!

kyriazisv το επομενο να το διοργανωσουμε εκτος Αττικης,κοντα στη φυση ;)
 
Λοιπόν, ο αδελφούλης μου (kyriazisv), έχει υποσχεθεί πως θα έρθει στην κοπή της πίτας των βορρείων...φύση δεν μπορείς να το πεις αλλά θα γνωριστούμε το...σόι :D !Κάνε όμως και λίγο κράτει βρε πουλάκι μου με αυτά και αυτά θα κλείσεις διπλή θέση στο λεωφορείο...(καλά πες πάρε την σκούφια σου και βάρα με, δεν είδα τα χάλια σου στο δικό σας τσιμπούσι...:dribble:)...Α!!!! θέλουμε ντοκουμέντα και φωτογραφίες παρακαλώ,τι μόνο εμείς καθήσαμε και τα είπαμε χαρτί και καλαμάρι!:sure:
 
O Shock και ο Telamonas τελικά δεν παρευρέθησαν;

Μπράβο που περάσατε καλά παιδιά. Δυστυχώς ακόμα και αν αποφάσιζα να έρθω τελευταία στιγμή, είχα πρωινό ξύπνημα στις 5 σήμερα (τα logs του forum μπορούν να το επιβεβαιώσουν, πάντοτε πριν φύγω ρίχνω μια κλεφτή ματιά εδώ για το καλό της μέρας) .

5 άτομα ήταν αρνητικό ρεκόρ πάντως, αλλά αφού είχατε τον dim μαζί σας δεν φοβάμαι. Το μαγαζί πρέπει να έχει έλλειψη κρασιού σήμερα!!!!!!! :D :D
 
Tι φάγατε ,ποιούς σχολιάσατε (γιατί τους σχολιάσατε) πλήρης λεπτομερής αναφορά και με φωτογραφίες (μπράβο συμπεθέρα - καλά τα είπες)
 
και εγω παρακολουθουσα το θεμα καιρο, αλλα δεν ημουν 100% σιγουρη οτι θα καταφερω να συμμετεχω, γι'αυτο κ δεν ειπα τιποτις. σκοπευα να σκασω μυτη ακαλεστη κ να καταπληξω τα πληθη..

ελπιζω να καταφερουμε βρεθουμε νωριτερα απο την κοπη πιτας..
 
Λυπάμαι πολύ παιδιά, αλλά μία λέξη έχω να πω: ντροπή.

Όχι τίποτε άλλο, έκλεισα τραπέζια σε μαγαζί που έδιωχνε κόσμο γιατί δεν είχε διαθέσιμα - και με ξέρουν κι όλας εκεί.

Ας είναι - τουλάχιστον οι 5 μας φάγαμε όμορφα... Απλά αναρωτιέμαι τί στο καλό βάζετε το όνομά σας...
 
ναι αυτό είναι τεράστιο λάθος... αυτό σκέφτηκα και εγώ ποιο πριν όταν διάβασα οτι πήγατε 5 άτομα...
 
Χαιρομαι ειλικρινα που περασατε καλα - μακαρι τελικα να τα καταφερνα, αλλα δεν εβγαιναν οι ωρες.

Τωρα αυτο περι ντροπης ειναι λιγο τραβηγμενο - 10 ατομα ειδα γραμμενα στη λιστα, οι 5 ηταν εκει - Η Χουανα ενημερωσε απο οτι καταλαβα εγκαιρως οτι δεν θα τα καταφερει, ο Shock ετρεχε στα νοσοκομεια , ο Van-m μπορει να ειναι το καλυτερο παιδι του κοσμου αλλα ειναι καινουριος εδω και δεν μπορεις να εχεις απαιτησεις και ο Frank ..εμμ οκ για τον Frank δεν ξερω καπου θα εμπλεξε με καμια Amiga :D

Καταλαβαινω οτι σου κακοφανηκε, και σε μενα εχει κακοφανει στο παρελθον αλλα δεν ειναι λογος να το τραβαμε - αυτα συμβαινουν και θα συμβαινουν παντα. Ας μεινουμε στο οτι περασατε καλα, και την επομενη φορα που ισως οι συνθηκες (Κλιματολογικες, Ωραρια, Κεφια κλπ) θα ειναι καλυτερες να ειμαστε περισσοτεροι στο retro τραπεζι. :cool:
 
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να δικαιολογούμαστε, ο καθένας δε μπόρεσε για τους δικούς του λόγους.

Πάντα η επόμενη φορά θα είναι καλύτερη, σκεφτόμαστε θετικά
 
Χαλαρώστε παιδιά.

Κανονικά έπρεπε όσοι έπρεπε ότι θα παραστούν να ανακοινώσουν ότι δεν θα είναι παρόντες.

Βέβαια, αν κλείσεις τραπέζι για 12 και πάνε οι μισοί, δεν νομίζω ότι ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα για τον ιδιοκτήτη να μισιάσει τα τραπέζια και να δώσει τον επιπλέον χώρο σε κάποια άλλη παρέα. Μην γινόμαστε υπερβολικοί!!!!!!!

Shock ελπίζω ότι κι αν ήταν να ήταν περαστικό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να το κάνουμε θέμα βρε παιδιά,ΟΚ,δεν "περπάτησε" όσα θα θέλαμε το me(a)ting αυτό,next time...

Αλλά προς Θεού,μη γυρίσει ανάποδα η κατάσταση και παρεξηγηθούμε κιόλας γι' αυτό !

Συμφωνώ με Shock,σκεφτόμαστε θετικά !
 
ναι ρε ξεκολλάτε.. και εγώ δεν το είπα για να κρίνω κανέναν .. φυσικά αν υπήρχε πρόβλημα δεν τον συζητώ καν.. συγνώμη αν παρεξηγήθηκε κάποιος ..
 
Wally είπε:
Πραγματοποιηθηκε και το πολυπαθο (και προ μηνος αναγγελθεν) τσιμπουσι λοιπον!Μια μεγαλη λιστα ατομων που συμπτισοταν καθημερινα (λογω Αλεξη(!?),λογω σπασμενων μαγαζιων(!!?),λογω ακραιων καιρικων φαινομενων(!?) και αλλα τετοια) και ουτε οι MCs της δεν παρευρεθησαν τελικα. :)

Παντως ακομα και η συμπτηξη ειχε το γουστο της αν την εβλεπες ως νουβελα σε συνεχειες! χαχαχαχα

Εν τελει μαζευτηκαμε 5 ατομα (kyriazisv,gryzor,dim,maxouli,εγω και παραλιγο και η Juanita που τις ετυχε κατι στο παρα πεντε) φαγαμε του σκασμου (εκπληξαμε τον σερβιτορο),ειχαμε την απλα μας (αφου ειχε κλειστει 12αρη τραπεζι συμφωνα με τα τελευταια δεδομενα...) και περασαμε εξαιρετικα!

kyriazisv το επομενο να το διοργανωσουμε εκτος Αττικης,κοντα στη φυση ;)

Χαχαχα, εγώ είμαι μέσα φίλτατε Wally, αλλά εδώ δε μαζευόμαστε στην Αθήνα, θα μαζευτούμε κάπου εκτός Αττικής? Οι 2 μας θα είμαστε, άντε το πολύ 5-6...

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου πως περάσαμε καταπληκτικά! Ούτε που κατάλαβα πως πέρασε η ώρα. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες ρε παιδιά (πέρα από το γεγονός οτι ο Gryzor εκτέθηκε λίγο στο μαγαζί - αν και δεν είμασταν 10-12, σίγουρα φάγαμε για 8 και όχι για 5 που βρεθήκαμε τελικά :D )

Για όσους ρώτησαν: Δεν κουτσομπολέψαμε κανέναν, απλά γιατί δεν προλάβαμε...

Τελικά ίσως είναι καλύτερες οι συναντήσεις με λίγα άτομα: Είμασταν όλοι μια παρέα και συμμετέχαμε όλοι σε όλες τις συζητήσεις!

Wally, δεν είπες το βασικότερο: βγήκε και νέο θέμα συζήτησης για το φόρουμ τελικά: 'RetroMilitary' :D .

χαχαχα... απίθανες οι στρατιωτικές ιστορίες από όλους... Αποδείκτηκε οτι κάποιους από εμάς μας ενώνουν περισσότερα πράγματα από όσα νομίζουμε...

Thanks guys (Gryzor - Maxouli - Wally - Dim), η βραδιά ήταν απολαυστική...

Υ.Γ.: Λυπάμαι παιδιά, αλλά φωτογραφίες δεν υπάρχουν... Τι να τραβούσαμε? Τα κοντοσούβλια ή τα παϊδάκια? :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χμμμ γιατί βρε αδελφούλη πολύ ενδιαφέρον μου ακούστηκε αυτό σαν θέμα για μια.... πανοραμική λήψη....:)dribble:)...! :D
 
Παιδιά χίλια, δεκάδες χιλιάδες συγνώμη που δεν μπόρεσα να παραβρεθώ αλλά σοβαρό οικογενιακό θέμα (από τα πολύ δυσάρεστα) με έκανε να ταξιδέψω 500 χιλιόμετρα βόρεια...

πριν από λίγο μπήκα στο σπίτι...

Ελπίζω το επόμενο meeting να είναι πιο πετυχημένο (και χωρίς αναποδιές @#μώ την καταδίκη μου), να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά.

και πάλι συγνώμη
 
Χαχαχα,dont worry θα εχουμε κι αλλες ευκαιριες στο μελλον ;)
 
Δεν έχω άδικα τον τίτλο του Τελετάρχη. Αφου σας παίρνω με τα ματσούκια και σας πρήζω τα...συκώτια με υπενθυμίσεις. Γι'αυτό, πλην μιας εξαίρεσης, όλες οι συναντήσεις από Σεπτεμβρη 2007 έχουν μεγάλη πετυχεσά όπως και η κοπή πίτας Την κοπή του 2009 θα την ανακοινώσω εγώ από Γενάρη. Είπα και ελάλησα και παρακαλώ να κλειδώσει το θρεντ για να έχω τον τελευταίο λόγο.
 
Οκ...η επιθυμια σου διαταγη
 
Συνάντηση Παρασκευη 27/2/2009 (Σ.Ε.Φ.)

Συνάντηση στις 18.30 στο γνωστό Καφέ Ολύμπικο στο Σταδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οσοι πάτε με τέρνο, σταθιμός Φαλήρου. Οσοι πάτε με αμάξι, παρκάρετε μπροστά στο ΣΕΦ, και πηγαίνετε ακριβώς πίσω στις καφετέριες.

  1. Λορένα
  2. Juanita
  3. εΓΩ
  4. Shock (Μπαρμπαντώνη, τί εξοδος ήταν αυτήηηηη :D :D:D)
  5. kapamaru
  6. Saulot
  7. exetlaios
  8. Wally
  9. Hera


Πολύ δεν κάτσαμε, δε νομίζετε; Για να δώ χεράκια...... (όχι μούτζες όπως κάτι άλλες φορές)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα