Όχι δεν ήταν σούπερ μίνι, απλώς σκέτο μίνι (έχει ανέβει και λίγο ψηλότερα λόγω στάσης). Το σούπερ μίνι έφταναν μέχρι το μη παρέκει Όχι ότι υπήρχαν αυστηρές διαχωριστικές γραμμές δίκην Παγκάλου, τόσα εκατοστά πάνω από το γόνατο είναι μίνι, τόσα σούπερ μίνι. Οπότε η μετάβαση από το ένα στο άλλο ήταν αυθαίρετη
Σοβαρά? Είχαν ασχοληθεί να δώσουν ορισμό? Πάντως καλά θυμόμουνα ότι το φόρεμα της Αρβανίτη δεν ανήκε στα σούπερ μίνι.
Άσχετα με "επίσημους" ορισμούς βέβαια, ήταν και θέμα του ποιος φορούσε και ποιος θωρούσε το σούπερ μίνι Ας πούμε ο αείμνηστος πατήρ-ελέφαντας ήταν πολύ πιο ανεκτικός απέναντι σε μινιφορούσες τουρίστριες στυλ Άνν Λόμπεργκ απ' όσο ήταν απέναντι στην αδερφή μου. Αυτό που θεωρούσε λογικό μήκος για τις πρώτες του έφερνε αποπληξία όταν το φορούσε η κόρη του
Η διαιτα της αλικης παρα είναι αυστηρη, ουτε ανθρωποι με προβλήματα υγειας δεν κάνουν κάτι τετοιο, χορτα χωρις λάδι..πω πω χάλια ασε που ο νες καφε θα την τσιτωνε πρωι πρωι με νηστικο στομάχι
Και επίσης μου έρχεται δύσκολο να πιστέψω ότι η Μάρω Κοντού μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και άγνωστη μ' ενα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, όσο και τεράστια να ήταν. Άλλωστε όταν βλέπεις μια γυναικάρα με ένα στρέμμα γυαλί, φωνάζει "Είμαι μια διάσημη ingocnita, προσέξτε με"
Συμφωνω. Και για να πω ακριβως αυτο που σκεφτομαι, η ολη ιστορια ειναι να δειξουν οι σταρ οτι διαθετουν φυσικη ομορφια και το μακιγιαζ δεν το χρειαζονται.