Τα μυστικά ομορφιάς των σταρ!

Ζωή Λάσκαρη

 


367.jpg
367.jpg
 
1ον: Θέλω ανάλυση ΦΖΠ1 για τον κεντητό πίνακα ( ;) στο γνωστό θρεντ.

2ον: Τρελό πόδι; :fafoutis:

Απορώ γιατί επέμενε σε αυτή την εμφάνιση με το κοντό μαλλί ενώ μπορούσε να ανέβει 100 κλάσεις.
 
Μόνο για τον πίνακα? Η βάση της λάμπας με την ανάγλυφη διακόσμηση (και το ενοχλητικά φανερό καλώδιο με το διακόπτη) και τα κατσαρολικά γύρω γύρω πάνω στο τραπέζι, καθώς και το σκαλιστό μπράτσο του καναπέ δεν αξίζουν κάποιο αποδόμηση?
 
Σοφία Ρούμπου

 


376.jpg
376.jpg
 
Ναι αλλά πολύ δαντέλλα βρε παιδί μου. Σαν να πήρε μια κουρτίνα ή ένα τραπεζομάντηλο και να το φόρεσε για πόντσο.
 
elephadas είπε:
Μόνο για τον πίνακα? Η βάση της λάμπας με την ανάγλυφη διακόσμηση (και το ενοχλητικά φανερό καλώδιο με το διακόπτη) και τα κατσαρολικά γύρω γύρω πάνω στο τραπέζι, καθώς και το σκαλιστό μπράτσο του καναπέ δεν αξίζουν κάποιο αποδόμηση?
Είδες τι έπαθε αφού δεν πήρε εμένα για ηλεκτρολόγο :p ίσως να έκρυβα το καλώδιο. Πάντως αυτό με το ότι δεν μακιγιάρονται το λένε και σήμερα, νομίζω.
 
Θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε αν οι διάφοροι έλεγαν τα ίδια κατά καιρούς... αν και είναι μάλλον κοινοτοπίες συχνά. Υπήρχε περίπτωση να πει οτι μια κακόγουστη εμφάνιση είναι καλό πράμα? (δηλαδή αυτό λέει με τις 3 διαδοχικές αρνήσεις, "δεν αρνούμαι ότι δεν προδιαθέτει" αλλά προφανώς εννοούσε "δεν αρνούμαι ότι προδιαθέτει")
 
Ψάχνοντας στο ίντερνετ έπεσα πάνω στο παρακάτω άρθρο που παρουσιάζει πως οι στάρλετ και γενικά οι γυναίκες της δεκαετίας του 50 προσπαθούσαν να τονίσουν ή να δiaτηρήσουν την ομορφιά τους. Ενδιαφέρον έχει το βίντεο στο τέλος . Μία κυρία μοιάζει να φοράει τη μάσκα από τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι και εντύπωση μου έκανε και ένα μηχάνημα που μοιάζει λες και τραβάνε βεντούζες.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2166061/The-beauty-secrets-1950s-starlets-revealed-retro-film.html
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωπα! Υστερα απο εννια σελιδες, επιτελους αλλαξαμε εποχη.

Η φωτογραφια ειναι απο τις αρχες τις δεκαετιας του 1960 και για μενα ειναι η πρωτη εδω οπου βλεπω αληθινη κομψοτητα. Ωραιες εποχες!
 
335 δραχμές η φούστα? Αυτό ήταν μια περιουσία το 1960λίγο.
 
Τολμώ να πω ότι αυτά δεν είναι μυστικά ομορφιάς αλλά μυστικά πορτοφολιού, διότι πρόκειται σαφώς για διαφημίσεις.
 
Τί είναι το μερσεριζέ; :wait2:
 
Μερσεριζε ειναι το βαμβακερο υφασμα που με την καταλληλη κατεργασια παιρνει μεταξενια στιλπνοτητα. Τα ρουχα που φτιαχνονται απο αυτο ειναι αναλαφρα και δροσερα, ιδανικα για τις ζεστες μερες.
 
Οποιαδήποτε ίνα βασίζεται σε κυτταρίνη (βαμβάκι, λινό κλπ) μπορεί να γίνει μερσεριζέ.
 
Ο άνθρωπος που "γράφει" στο φακό με καθαρό πρόσωπο είναι πιο ανώτερο από τα διάφορα κατασκευάσματα που βάζουν πάνω τους ειδικά οι γυναίκες γνωστές/επώνυμες η μη! Και εκφράζω την δική μου άποψη καθαρά επι του θέματος για μην παρεξηγηθώ! Ειδικά στις στημένες φωτογραφίσεις θα ήταν καλό να έχεις καθαρό το πρόσωπο και θα δικαιολογούσα μόνο την χρηση των αυτών κατασκευασμάτων μόνο σε περιπτώσεις γυρίσματος μιας ταινίας η ακόμα και στο θέατρο! Τα υπόλοιπα ανήκουν στην σφαίρα της γυναικείας φιλαρέσκειας! Ας με συγχωρέσουν οι παρούσες του retromaniax
 
Πίσω
Μπλουζα