Το θυμάμαι αυτό. Νομίζω ζητούσες ξεχωριστά την σκακιέρα. Την ίδια περίοδο θυμάμαι, και ένα συναρμολογούμενο αυτοκίνητο δεκαετίας 20 - 30, που το έδιναν σε κομμάτια. Το θυμάται κανένας?Το 1975 έβαζαν δώρο σε κάποια γαριδάκια, πλαστικές φιγούρες για σκάκι (πράσινο και κόκκινο αν θυμάμαι καλά). Το είχαμε μαζέψει, το έχουμε στην οικογένεια, δεν ξέρω όμως που είναι. Βρήκα πρόσφατα ένα που το είχαμε διπλό (απλός στρατιώτης), επισυνάπτω φωτογραφία.
Πράγματι, τη σκακιέρα τη ζητούσε κανείς από τον περιπτερά ή το ψιλικατζίδικο και ήταν ένα χαρτόνι με τυπωμένα επάνω τα τετραγωνιάκια, διαστάσεων περίπου 20x20 εκατ. Το συναρμολογούμενο δεν το θυμάμαι καθόλου, θα με ενδιέφεραν και εμένα περιγραφή ή φωτογραφίες αν το έχει κάποιος.Captain Kal είπε:Το θυμάμαι αυτό. Νομίζω ζητούσες ξεχωριστά την σκακιέρα. Την ίδια περίοδο θυμάμαι, και ένα συναρμολογούμενο αυτοκίνητο δεκαετίας 20 - 30, που το έδιναν σε κομμάτια. Το θυμάται κανένας?
ναι τον δρακουλινο τον θυμαμαι..αλιμονο και τωρα που το σκεφτομαι το φεγγαρι ειναι κ μεγαλο για σισκευασια σε γαριδακια.. σε ευχαριστω που με διαφωτισες ..ειχα αλλη εντυπωσειBETTY BOOP είπε:1@mitsakos69[/USER]
στα δρακουλινια δεν θυμαμαι φωσφοριζοντα αστερακια και φεγγαρακια...τετοια φωσφοριζοντα κομματια πωλουνταν σε συσκευασια σε καταστηματα παιχνιδιων.
ειχε φωσφοριζουσες φιγουρες με το Δρακουλινο στα δρακουλινια...βλ. post 57 στο παρον θεμα
WOW !! Αυτά κυκλοφόρησαν το 1991. Ένα τέτοιο μέσα σε σακουλάκι με σνακ της Tasty. Κάποιες φορές τύχαινε σακούλι χωρίς χαρτάκι, αλλά και (πιο σπάνια) σακούλι με 2,3 ή και 4 μαζί! Αγαπημένη συλλογή που προσπαθώ να συμπληρώσω από τότε...Μικρά αυτοκόλλητα Looney Tunes που έδιναν με διάφορα σνακ, όπως αναγράφεται στο πίσω μέρος!
Προβολή συνημμένου 88559
Προβολή συνημμένου 88558
Το θυμάμαι αυτό. Νομίζω ζητούσες ξεχωριστά την σκακιέρα. Την ίδια περίοδο θυμάμαι, και ένα συναρμολογούμενο αυτοκίνητο δεκαετίας 20 - 30, που το έδιναν σε κομμάτια. Το θυμάται κανένας?
Ακροβάτες νομίζω πως τα έλεγαν... Βρίσκονταν σε γαριδάκια με το ίδιο όνομα; Τα θυμάμαι πολύ αμυδρά.
Θυμάμαι επίσης στα γαριδάκια "Μπόζο" ένα κεφάλι Μπόζο πάνω σε ένα σύστημα βεντούζα - ελατήριο. Μικρός, πίστευα (ή μήπως το συζητούσαμε με συμμαθητές στο δημοτικό; Αααααχχχχ γεραματαααα!!!) πως όταν ο περιπτεράς έβλεπε πως αγόραζες πολλά Μπόζο κάποια στιγμή "φρόντιζε" να σου πέσει σακουλάκι με τέτοιο δώρο (πρέπει να ήταν σχετικά δυσεύρετο).
Zouzou
Επιτέλους !!!! Μετά από πόσα χρόνια βλέπω το album απο τα δρακουλίνια κ τα Tiny Toon. Θυμάμαι έκανα συλλογή απο δαύτα. Τα Tiny Toon ήταν σίγουρα αρχές 90ς χμμ κάπου μεταξύ '91 με '93
Τελειο..πολυ θα ηθελα ενα ¨)Τις ίδιες συλλογές είχαμε. Από τότε μου λείπει 1 για να συμπληρώσω τον Δρακουλινο ...
Τέτοιο άλμπουμ (κενό) μπορείς να το βρεις (ακόμη) μέσα στο περιοδικό όπου είχε κυκλοφορήσειΤελειο..πολυ θα ηθελα ενα ¨)