filfil1, ευχαριστω, με κάλυψες πλήρως τώρα..
οχι, δεν ειναι απολογία, απλά εγώ αρκετές φορες είμαι πιο περίεργος η θέλω να τα μαθαίνω ολα (τιμές,απο που το πήραν κτλ) κι ας μην θέλουν οι άλλοι να πουν πολλά πράγματα, και μερικές φορες μπορεί να γίνω και πιεστικός, έτσι κάνω, επειδή κι εγώ έτσι κάνω για τον εαυτό μου, δεν αφήνω τίποτα κρυφό, τα λεω ολα, αν και μερικές φορες δε πρέπει..
Παντως,στην περίπτωση σου ήταν καθαρά αγνή περιέργεια, δεν ρωτάω ουτε τιμές ουτε τίποτα άλλο,χαχα!!
Στο θέμα μας...έχεις άπειρα επιτραπέζια,και ανεβαίνει η συναισθηματική και πραγματική οικονομική και συλλεκτική αξία, επειδή ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ, αυτο ειναι το δυσκολότερο πλεον σε συλλεκτικό θεμα, και το ζηλεύω απίστευτα, εγώ ποτε δε θα το καταφέρω αυτο,όσα κι αν αγοράσω, επειδή μένω εξωτερικό...Δε πα να έχω και 1.000 επιτραπέζια, τι να το κάνω αν ειναι ξένα (γερμανικά κοκ),κατάλαβες τι εννοώ;
Μπραβο στο μεράκι σου και πολλά συγχαρητήρια και πάλι φιλε!!
Κρατα τα σε όσο καλύτερη κατασταση μπορείς για να μη χαλάνε, έχουν ιστορική αξία πλεον, είσαι απο τους ελάχιστους στην Ελλάδα...
και μπράβο Σταύρο που τον ξετρυπώσες έναν τόσο μεγάλο κρυμμένο συλλέκτη παιχνιδιών, αξίζεις κι εσύ συγχαρητήρια...