Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
DINO είπε:Εντάξει... Τι να πω....Φίλιππε, έχεις ένα τεράστιο θησαυρό στα χέρια σου!
Δημιουργία Μουσείου άμεσα και όλα τα παιχνίδια στημένα μέσα σε προθήκες από γυαλί η plexiglass, μαζί με τα κουτιά τους!
circleag είπε:Έτσι ακριβώς όπως το θέτει ο DINO!!
Σας ευχαριστω πολυ κυριοι για τα καλα σας λογια, χαιρομαι που σας αρεσουν!Eagle 1 είπε:Συμφωνώντας απόλυτα με τους από πάνω, +1000 και από εμένα....
1@viking4a[/USER]viking4a είπε:η απορία μου τώρα είναι η εξης: Ζούσες παλιά Αγγλία και εκεί πήγαινες παζάρια για 8 χρόνια που είπες κτλ? αλλιώς πως εξηγείται τόσα επιτραπέζια αγγλικών αποκλειστικά εταιριών?
viking4a είπε:.....8 χρόνια σε παζάρια, ebay κτλ.... Χμμμμ, μάλιστα...Είσαι το είδωλο μου, χαχαχα!!!
Keep going!!![]()
Off topic mode onviking4a είπε:Σταύρο, δλδ απο το αγγλικό ebay αγορές;Επειδή μου φαίνεται παράξενο μονο επιτραπέζια αγγλικών εταιριών....
Αυτη η Harrington's παντως, ειναι ο,τι η γερμανική Ravensburgers, όπως τα δικά μου τα περισσότερα ειναι τέτοια...
Φιλε viking...viking4a είπε:η απορία μου τώρα είναι η εξης: Ζούσες παλιά Αγγλία και εκεί πήγαινες παζάρια για 8 χρόνια που είπες κτλ? αλλιώς πως εξηγείται τόσα επιτραπέζια αγγλικών αποκλειστικά εταιριών?
Τι είδαμε, τι βλέπουμε και ακόμα τι θα δούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!filfil1 είπε:Και μετα απο αυτη την μικρη παρενθεση,συνεχιζω την παρουσιαση της συλλογης, με τον δευτερο κυκλο ελληνικων
Συνεχιζεται....