Τι ζώδιο είστε;

Ο τραχανάς θέλει και λουκάνικο χωριάτικο απο δίπλα για να σου πιαστεί ..
Δεν θα τσακωθουμε τωρα για μικροπραγματα, ρε παιδια. Περνω εγω το "απο διπλα" κρατατε εσεις τον τραχανα
 
Εγω, τον κουκλι, του περασμενου αιωνα.
Τελευταια, ομως εχουν παραχαιδευτει τα ματια και τα αυτια μου, εδω μεσα και μαλον πρεπει να αρχισω να μαζευομαι. Οπου ακους πολλα κερασια βαστα και μικρα καλαθια.
Καπως ετσι πηραν αερα και τα μυαλα του Ερντογανουλη απο διπλα, αρχισε με τα μαυρα τα μεσανυκτα και τα πυραυλακια και τωρα οδευει ολοταχως προς Λαγκαρντ, Σοημπλε και ΔΝΤ
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεκέμβριος - έρωτας λέει .. Ειμαι ο έρωτας ,σκορπάω έρωτα ,η με ερωτεύονται όλοι ;;;
 
Κυριοι μου, κυριοι μου, συγκρατιθειτε λιγο. μας διαβαζει και το αδυνατο (?) φυλο και βαρυσηματες δηλωσεις μπορει να χρησιμοποιηθουν εναντιον μας. Μην λησμονειτε οτι το αδυνατο (?) φυλο ειναι ισχυροτερο του δυνατου (?) λογω αδυναμιας του δευτερου προς το πρωτο. Επισης διαθετει δυο πανισχυρα οπλα, το μακιγιαζ και τα δακρυα. Ευτυχως, για εμας που δεν μπορει να τα χρησιμοποιησει ταυτοχρονα.
Η δημιουργια ενος men section, για καποια θεματα δεν θαταν κακη ιδεα
 
Ε μα με τραχανα, πως να πανε καλα τα πραγματα? Ριξε και κανα παιδακι στη σχαρα
Ξεχασες τα διαλυτικά στο "παιδακι", θα τρομάξει ο κόσμος μ' αυτό που έγραψες ( πλάκα σου κάνω ε;)
 
Μόλις ακουσα την Αση Μπηλιου στην TV για τους Παρθενους! Απανταχου Παρθενοι ετοιμαστειτε γιατι ερχεται το χρημα!!!! Η Αση ήταν ξεκαθαρη: μέχρι τις 16/3 θα μας ερθει πολυ χρημα!!!
Μπονους θα ειναι, κληρονομια θα ειναι, πάντως θα ειναι χρημα!!!!

Και οταν σας ερθει μην ξεχασετε οτι το ακουσατε πρωτα-πρωτα απο μένα :happyjump: :happyjump::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude::headbangdude:
 
Πίσω
Μπλουζα