Α, στο κινέζικο είμαι πίθηκος... Το ξέρω... Κάπου το είχα διαβάσει παλιά... Και ο άντρας μου είναι τίγρης...Για να δούμε εδώ τώρα τι μας αντιπροσωπεύει!
Είναι δυνατόν να πιεις καφέ χωρίς το πιατακι να είναι ασορτί???? Αυτό δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Αίσχος! Και μόνο που διάβασα την πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, ανατρίχιασα!Από πότε ζουν απλή ζωή οι Παρθένοι; Για να καθίσουν να πιουν ένα ρημαδοκαφέ στο σπίτι πρέπει τα πάντα να είναι τακτοποιημένα πρώτα, το σπίτι πεντακάθαρο, οι ίδιοι να έχουν πλυθεί -ντυθεί-χτενιστεί και το φλυντζάνι του καφέ να έχει ασορτί πιατάκι.
Πώς; αν κάνω κι εγώ τα ίδια; εγώ είπαμε είμαι η ντροπή των Παρθένων (αλλά το ασορτί πιατάκι το θέλω )
To κινέζικο ωροσκόπιο επαναλαμβάνεται κάθε 12 χρόνια. Ποιος είπε λοιπόν ότι μπορεί να υπολογίσει κάποιος την ηλικία σου? χιχιχιΣιγά μην απαντήσω για το κινέζικο. Για να αρχίσετε να υπολογίζετε χρονολογίες; ευχαριστώ αλλά όχι.
Τίποτε. Ο φίλος ελέφαντας είναι γνήσιος έλλην κι έτσι παρακολουθεί τα ωροσκόπια που βασίζονται στα Βαβυλωνιακά ζώδια, όχι τα ξενόφερτα κινέζικα.O φίλος ελέφαντας τι είναι στο κινέζικο; Δεν μας είπε.
Αν σκεφτούμε ότι τα μέλη του φόρουμ στην πλειοψηφία τους είναι γεννημένοι από 1965-1985 δεν χρειάζονται και πολλοί υπολογισμοί.To κινέζικο ωροσκόπιο επαναλαμβάνεται κάθε 12 χρόνια. Ποιος είπε λοιπόν ότι μπορεί να υπολογίσει κάποιος την ηλικία σου? χιχιχι
Και ιδού τι θα κάνατε σε μία ταινία τρομου αν λαμβανατε μέρος.
O flash είναι δικό μας παιδί καραρετροΕγώ αναρωτιέμαι? Ποιος είναι αυτός ο Flash? Δεν τον ξεύρω!
O flash είναι δικό μας παιδί καραρετρο
Ακριβώς και υπάρχει ταινία από το 60' πολύ ωραιαΝαι, ε? Δεν έχω ιδέα. Δε νομίζω να έχω διαβάσει ποτέ ιστορία του.
Α, τώρα το είδα στο google. Είναι ένα κόκκινο ανθρωπάκι με μια αστραπή στο στήθος?