Νομίζω πως είναι φοβερός!Πάλι θα θυσιαστώ! Ευτυχώς δεν παίζω σε ταινία τρόμου!
Όσο για marvel, ο Thor καλός μου φαίνεται Προβολή συνημμένου 223116
Διόλου μην παραπονιεσαι! Δες ξανθό πλάσμα καθιστε άλλος ο φλας άλλος ο φλας γκορντον;! Τι να πω εγώ με τον θεομουρλο τον Τζοκερ!Α, ο Thor είναι ωραίος! Αυτός μάλιστα!
Συμφωνώ για τον ηθοποιό, αν και ούτε κτηνώδη τον βρίσκω, προτιμώ τα αδέρφια του! Κατά τ' άλλα ούτε έχω κάτσει ποτέ να δω τι σόι πράγμα ήταν ο Θωρ.Δεν βρίσκω καν ωραίο τον κτηνώδη ηθοποιό που τον παίζει, να πω "Καθήκι μεν ο Θωρ αλλά γκόμενος οπότε με κολακεύει η αντιστοιχία".
Και ένα μικρό στατιστικό (ως εδώ). Να λέει κάτι για τις περιόδους τεκνοφορίας άραγε;
Aretara εννοεις ποσοι είμαστε εδώ μέσα αιγοκεροι, ταυροι κτλ.;Και ένα μικρό στατιστικό (ως εδώ). Να λέει κάτι για τις περιόδους τεκνοφορίας άραγε;
Προβολή συνημμένου 223122
Κάπου είχα διαβάσει ότι τον Μάρτιο γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά, και τον Νοέμβριο τα λιγότερα.Και ένα μικρό στατιστικό (ως εδώ). Να λέει κάτι για τις περιόδους τεκνοφορίας άραγε;
Προβολή συνημμένου 223122
Δηλαδή εμείς είμαστε κάπου στη μέση;Θα ρώταγα, είναι άραγε ενδεικτικό των χαρακτηριστικών του κάθε.ζωδίου το ζωηρό ενδιαφέρον για το παρελθόν;
Θα μιλήσω για το δικό μου ζώδιο τον Σκορπιό: ναι και αποδυκνείεται από την πλήρη και επιστημονική έρευνα του Αρετάρα.
Και για μένα ισχύει όσο δεν πάει. Ή Βιβιαν Λη ηταν σκορπιός.Δηλαδή εμείς είμαστε κάπου στη μέση;
Πάντως σε σχέση με αυτό που ανήρτησε η Αριάδνη πριν, ναι έτσι είναι. Τα πάντα παρατηρώ και κάνω ότι δεν τα είδα.
Το' χει το ονομα.Ή Βιβιαν Λη ηταν σκορπιός.