domniki
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 2.605
Αυτό δεν πρέπει να το μάθει ο άντρας μου, χιχιχιχιΠως θα ήσασταν στην προσωπική σας ζωή αν ανηκατε στον κοσμο των άνιμε.
Αυτό δεν πρέπει να το μάθει ο άντρας μου, χιχιχιχιΠως θα ήσασταν στην προσωπική σας ζωή αν ανηκατε στον κοσμο των άνιμε.
Ωχ, μας πήρανε χαμπάρι....Τα σίδερα της φυλακής είναι για τα ζώδια.
Όλα αυτά είναι τραγούδια; ποιας εποχής; ούτε που τα έχω ακούσει ποτέ.Ομολογώ πως δεν ξέρω την μπαλάντα μου
Ε μα να ψάχνουμε και λιγο να μαθαίνουμε πάμε εδω! Πως ερωτεύονται τα ζώδια;Όλα αυτά είναι τραγούδια; ποιας εποχής; ούτε που τα έχω ακούσει ποτέ.
Ούτε εγώ, αλλά δεν ξέρω και καμιά άλλη, όπως οι προλαλήσαντες.Ομολογώ πως δεν ξέρω την μπαλάντα μου
Καλά τα έχει όλα ελληνικά, εκείνο το "ludus" για playful love τι το ήθελε? Χάθηκε το ελληνικότατο "Νταχντιρντί"?
Πάντως εμένα με πέτυχε. Είμαι μηχανικός. Πρακτικός άνθρωπος.
Μου το έστειλαν σήμερα το πρωί αυτό με τις φωτογραφίες των πόλεων και χτυπιόμουν από τα γέλια. Πάντα κάνουμε τη διαφορά!Γιατί ξεχωρίζουμε !!! Χα χα , θα σεβεσθε δεν κάνουμε ότι εσείς οι άλλοι. Και τι καιρό έχουν τα ζώδια στην καρδιά τους;
Εμένα μ'αρέσουν όλοι οι καιροί, γιατί είμαι παντός καιρούΓιατί ξεχωρίζουμε !!! Χα χα , θα σεβεσθε δεν κάνουμε ότι εσείς οι άλλοι. Και τι καιρό έχουν τα ζώδια στην καρδιά τους;
Άλλη μια απόδειξη ότι άνθρωποι του ίδιου ζωδίου δεν έχουν πάντα κοινά. Λατρεύω τη ζέστη και με τον καύσωνα δεν καταλαβαίνω τίποτα.Εμένα μ'αρέσουν όλοι οι καιροί, γιατί είμαι παντός καιρού
Εκείνο που δεν αντέχω είναι τον καύσωνα!!!