Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν ξέρω καν τζελασο αν υπάρχουν starbucks στην Ελλαδα; Όχι δεν έχω δοκιμάσει και γω τίποτα αλλά θα θελα σοκολάτα με σαντυγι
Γύρισα στο σπίτι και τι να δω! Δεν έχω πισιναΚαι όπως έλεγε η Ντένη Μαρκορά, ο pool boy είναι μέσα στις 10 φαντασιώσεις της κάθε γνήσιας Εκαλιώτισσας.![]()
Αμ, εγώ? Ούτε μία γούρνα, μια στέρνα τέλος πάντων!Γύρισα στο σπίτι και τι να δω! Δεν έχω πισινα
Πως να προσλαββω πουλ μπου!Αμ, εγώ? Ούτε μία γούρνα, μια στέρνα τέλος πάντων!
Ποιός μπήκε σπίτι και την πήρε;Γύρισα στο σπίτι και τι να δω! Δεν έχω πισινα
Γύρισα στο σπίτι και τι να δω! Δεν έχω πισινα
Αμ, εγώ? Ούτε μία γούρνα, μια στέρνα τέλος πάντων!
Μάλλον δεν ήταν ποτέ εκειΠοιός μπήκε σπίτι και την πήρε;
Eιδες την φωτό με το drink away του αγρινιου , το αγροτικό ! Γίναμε viral againΚαλέ ούτε εγώ είχα αλλά από την Τρίτη με τα χιόνια απέκτησα μία. Μες στην κρεβατοκάμαρα μάλιστα!
(τουλάχιστον αυτή δε φορολογείται)
Όχι, αλήθεια; Στείλε το βρε Αριάδνη με ένα pm please.Eιδες την φωτό με το drink away του αγρινιου , το αγροτικό ! Γίναμε viral again
Εγώ είμαι Σκορπιός. Και το πίνω σκέτο αλλά από άλλες μάρκες, και μένα μου αρέσει ο καφές να είναι αρωματικο σκούρο χαρμάνι. Έλα να σε κεράσω. Πάντως συμφωνώ για τα Sturbucks, o καφές είναι καφές και η πάστα πάστα.Όχι, αλήθεια; Στείλε το βρε Αριάδνη με ένα pm please.
Όσο για τον καφέ των starbucks έπεσε εντελώς έξω. Κατ' αρχήν δεν πίνω ποτέ από starbucks γιατί δεν νομίζω ότι οτιδήποτε από αυτά που φτιάχνουν λέγεται καφές. Το 80% των ροφημάτων της εικόνας είναι μια κούπα γάλα στον ατμό, μπόλικη σαντιγύ ή κρέμα, διάφορα @@@άκια για διακόσμηση και μια ιδέα καφέ ίσα για τη γεύση. Όπως έχω πει και στο αντίστοιχο θρεντ, θέλω ο καφές να είναι καφές. Ο americano που λέει για τους Παρθένους είναι μεν καφές σκέτος αλλά αραιωμένος με μισό λίτρο ζεστό νερό. Μάλλον με δουλεύει. Ίσως να δοκίμαζα του Σκορπιού αλλά ξέρω ότι το σκούρο χαρμάνι τους είναι μάλλον αδύναμο για τα γούστα μου.
Εμένα δεν μπορεί να με πετύχει: πίνω μόνο ελληνικό μέτριοAπο μένα είναι no , δεν μου αρέσει το ρόφημα που μου προτεινουν