laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.124
Προφανώς σκεφτήκανε ξεραΐλα-πέτρα πάνω στην πέτρα-υπόσκαφα=τρύπες στο χώμα άρα ταιριάζει στον Σκορπιό. Εγώ λατρεύω τις Κυκλάδες και η Σαντορίνη είναι λατρεμένη αλλά όχι για να μείνω. Νιωθω ακριβώς όπως η bajar οτι με πνίγουν τα λίγα τετραγωνικά χιλιόμετρα, τα απαγορευτικά απόπλου, τα κύματα που μπαίνουν τον χειμώνα στις αυλές των σπιτιών, η έλλειψη κινηματογραφικής αίθουσας κ.λ.π.
Απαπαπα για μένα νησί τον χειμώνα = το Αλκατράζ έξω από τον κολπο του Σαν Φραντζίσκο.
Παντρεύτηκα όμως έναν Αιγόκερω που του έτυχε το Ναύπλιο που μου αρέσει πολύ και είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα οπότε λέω να αφήσω στην άκρη την προσωπικότητά μου και την αυτονομία μου και να παίξω πονηρά: θα ακολουθήσω τον σύζυγο.
Απαπαπα για μένα νησί τον χειμώνα = το Αλκατράζ έξω από τον κολπο του Σαν Φραντζίσκο.
Παντρεύτηκα όμως έναν Αιγόκερω που του έτυχε το Ναύπλιο που μου αρέσει πολύ και είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα οπότε λέω να αφήσω στην άκρη την προσωπικότητά μου και την αυτονομία μου και να παίξω πονηρά: θα ακολουθήσω τον σύζυγο.