Τι ζώδιο είστε;

O δίδυμος νομίζει πως είναι κάτι μεταξύ ντα βιτσι και σωκρατη αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι σε Μαυρογιαλουρο:fafoutis:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Mας κακολογει όλους πω πω.

Καλά, καταπληκτικό! Έχω πολλά ελαττώματα και αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι από αυτά που αναφέρονται στο άρθρο. Εκτός από ένα, αλλά μισό. Λέω πάντα την αλήθεια. Όπως είναι. Οι φίλοι μου με αγαπούν γι'αυτό τον λόγο. Αλλά κι αυτοί που δε με χωνεύουν, για τον ίδιο λόγο δεν με χωνεύουν. Δε νομίζω όμως, ότι θα έλεγα κάτι τόσο χονδροειδές, σε κάποιον που έχει πρόβλημα. Σε αυτή την περίπτωση, θα κάνω ό,τι είπε η βαφτιστήρα μου, όταν ήταν τριών χρονών. Της είπε η μαμά της: "Αθηνά, η δασκάλα μου είπε ότι ήσουν πολύ άτακτη. Δεν είσαι καλό παιδί, μου λες ψέμματα". Και της απαντάει η βαφτιστήρα μου (τριών χρονών): "Δε σου λέω ψέμματα. Απλώς, δε σου λέω όλη την αλήθεια"!!!!!
 
Δεν μου βρηκε σχεδον τιποτα στον Σκορπιο!
Δεν πινω καφε, δεν νομιζω να υπαρχουν εξωγηινοι (διχως και να το αποκλειω ομως), δεν ειμαι σιωπηρο ατομο, δεν κλαιγομαι πως περναω δυσκολα, δεν ειμαι κυκλοθυμικη ουτε κατα διανοια και οι κυκλοθυμικοι με εκνευριζουν αφανταστα σε σημειο να τους θεωρω βλαμμενους, δεν ειμαι μυστικοπαθης, μισω τις Αποκριες και θελω να φυγουν, δεν ειμαι περηφανη για τα ελαττωματα μου, αλλα ΝΑΙ μου βρηκε οτι πεφτω με τα μουτρα στους εθισμους μου οπως οταν γυρω στα 18 ειχα παθει εθισμο με τη σοκολατα και ετρωγα δυο - τρεις την ημερα, κατι που το σταματησα γρηγορα αφου ετσι επρεπε.
 
Ωραιο
Δεν έχω ιδέα από Χάρι Πόττερ αλλά για να λέει αυτή ότι είμαι η Ερμιόνη κάτι θα ξέρει. Αλλά για τον άλλο χαρακτήρα, ναι, συμφωνώ απόλυτα, για να μην πω ότι το περίμενα κιόλας. Πόσες φορές έχω πει ότι λατρεύω την Λιζ Μπένετ του Περηφάνεια και Προκατάληψη; πόσες;
Την κοπελίτσα που έγραψε το άρθρο πολύ τη συμπάθησα!

@elephadas Μάλλον δε θα σου αρέσει που έβαλε μόνο γυναικείους χαρακτήρες αλλά εγώ άλλο θέλω να σε ρωτήσω: την περηφάνεια (στην προκειμένη περίπτωση) τη γράφεις κι εσύ έτσι; μου είναι αδύνατον να την απλοποιήσω. Το ξέρω ότι είμαι off topic με αυτό αλλά είναι να μην μου κολλήσει κάτι στο μυαλό.
 
Ναι καλό είναι αλλά εμένα δε μου κάνει αυτό του Σκορπιού. Δε μ αρέσει. Προτιμώ αυτό του Αιγόκερου. Μ αρέσει και ο Σέρλοκ Χολμς και ο κος Ντάρσυ. Είμαι στον ωροσκοπο Αιγόκερως, πιάνεται;
 
Ναι καλό είναι αλλά εμένα δε μου κάνει αυτό του Σκορπιού. Δε μ αρέσει. Προτιμώ αυτό του Αιγόκερου. Μ αρέσει και ο Σέρλοκ Χολμς και ο κος Ντάρσυ. Είμαι στον ωροσκοπο Αιγόκερως, πιάνεται;
Πιάνεται, πιάνεται! :D (Darcy είδα κι εγώ και ενθουσιάστηκα...). Πάντως διαπιστώνω ότι αυτή που έγραψε το κείμενο έχει κάτι κολληματάκια. Έχει βάλει τον Gatsby σε τρία ζώδια και την Περηφάνεια σε άλλα δύο. Τόσα άλλα έργα υπάρχουν!
 
Εντάξει, ο Ρομπέν των Δασών μου αρέσει. Αλλά με αυτή την Αnne Shirley from Anne of Green Gables δε μας έχουν συστήσει ποτέ. Οπότε τι γνώμη να έχω?
 
Εντάξει, ο Ρομπέν των Δασών μου αρέσει. Αλλά με αυτή την Αnne Shirley from Anne of Green Gables δε μας έχουν συστήσει ποτέ. Οπότε τι γνώμη να έχω?
Tην Αννα των αγρών που βλέπαμε μικρά! Τέλεια επιλογη τζελασο, μην το συζητας, δεν μπορώ να πω το ίδιο για μένα, λαίδη μακμπεθ.
 
Γιατί δεν σου αρέσει η Λαίδη Μακμπέθ, Αριάδνη? Αντίθετα εγώ την βρίσκω μια συμπαθέστατη κυρία που είχε μανία με την καθαριότητα αφού όχι μόνο έπλενε τα χέρια της όλη την ώρα, αλλά μιλούσε στους λεκέδες και τους διέταζε να φύγουν.

Όσο για μένα, είμαι αρκετά Ερμίονος (ΕΡΜΙΟΝΟΣ είπα, όχι ημίονος), αλλά μου δημιουργεί προβλήματα αυτό γιατί και η Ερμιόνη και η Μις Μπένετ με εκνεύριζαν με τη συμπεριφορά τους. Ειδικά η Ερμιόνη που ήταν η καλύτερη μαγισσούλα και μάθαινε τα ξόρκια και τα φίλτρα και συνέχεια ξελάσπωνε τους άλλους που, ειδικά τα πρώτα χρόνια ήταν ελαφρώς ντουβάρια, αλλά αντί να την κάνουν αυτή αρχηγό της τριάδας ο Χάρρυ το έπαιζε ήρωας καθόσον ήταν ο εκλεκτός κι εκείνη το ανεχόταν, αντί να του ρίξει ένα Cruciatus (μην πω ένα Avada Κedavra και γίνω υπερβολικός) να τον μάθει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

Για το περηφάν(ε)ια δεν ξέρω. Το γράφω με ει (από το "υπερηφάνεια") αλλά δεν με ενοχλεί η γραφή "περηφάνια" διότι συνήθως προφέρω τη λέξη "περηφά-ñα που λογικά γράφεται με ιώτα. Τον τίτλο του βιβλίου τον γράφω με ει διότι τον διαβάζω "περηφά-νει-α". Δεδομένου ότι υπάρχει η λέξη "περιφάνεια" που πάντα προφέρεται σαν προπαροξύτονη, κι έχουμε της παρόμιες ηχητικά (η) επιφάνεια και τα Επιφάνια / Θεοφάνια (που κακώς γράφονται με -ει αν και στο μάτι "Θεοφάνια" μου χτυπάει άσχημα) έχω μπερδευτεί, αν και δεν ξέρω την ακριβή ετυμολογία του υπερήφανος και πώς απόκτησε εκείνο το εμβόλιμο ήτα,
 
Γιατί εγώ δεν έχω μανία με την καθαριότητα ούτε διαβάζω κανέναν.
 
Elephadas, διαβάζω πως το έργο μακμπεθ θεωρούνταν καταραμένο και πώς ούτε το όνομά του δεν μπορούσες να προφερεις :shocked:
 
Ποιοι έλκουν το χρήμα , εγώ τίποτα παλι

Εμένα λέει, ότι δεν έχω ποτέ κίνητρα για το χρήμα. Ε, πώς κύριοί μου? Γιατί δουλεύω δηλαδή? Και δεν κάθομαι σπιτάκι μου, να απολαμβάνω τις ελεύθερες ώρες μου? Γιατί απλούστατα, αν κάτσω στο σπιτάκι μου, δε θα έχω να φάω. Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε. Άλλο έπρεπε να πει για τον Τοξότη. Ότι ό,τι χρήματα βγάζει, δεν του μένουν στην τσέπη. Ποτέ, μα ποτέ. Αυτό μάλιστα! Θα το δεχτώ!
 
"Μπορεί να μην επιδιώκουν να γίνουν πλούσιοι, ωστόσο τα χαρακτηριστικά τους, θέλοντας και μη, τους οδηγούν σε αυτόν."

Ε? Σε ποιον με οδηγούν τα χαρακτηριστικά μου? (Όχι στον πλούτο πάντως). Βλακείες λέει βέβαια. Πολύ θα ήθελα να ήμουν πλούσιος
 
"Μπορεί να μην επιδιώκουν να γίνουν πλούσιοι, ωστόσο τα χαρακτηριστικά τους, θέλοντας και μη, τους οδηγούν σε αυτόν."

Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός στον οποίον με οδηγούν τα χαρακτηριστικά μου γιατί δεν έχω τον έχω συναντήσει ποτέ (ή ακόμη). Πάντως για να είμαι ειλικρινής, δεν καίγομαι να γίνω ζάμπλουτη, γιατί θα βάλω περισσότερες σκοτούρες στο κεφάλι μου (βλ. Σκρουτζ, μια ζωή αγχωμένος ήταν μην του κλέψουν τα δισεκατομμύρια). Αλλά σε μια λίγο πιο άνετη ζωή δε θα έλεγα όχι (του τύπου να μην το σκέφτομαι αν θα πάω τελικά να σκάσω ένα χιλιάρικο στον φαναρτζή ή θα κυκλοφορώ με τις γρατσουνιές και τις λακουβίτσες στη λαμαρίνα).
 
Πίσω
Μπλουζα