Τι ζώδιο είστε;

Τηλεοραση; Την κομμενη;
Εδω και καμια δεκαρια χρονια για τα τηλεοπτικα προγραμματα παραμενει κλειστη. Την ανοιγω μονο για να βαλω παλιες ταινιες.
Καλά κανείς μπαμπι πια μόνο κατάθλιψη σου φέρνει η τιβι, οι ειδήσεις περισσοτερο
 
Πέρα για πέρα αλήθεια για μενα
 

Συνημμένα

  • IMG_20210428_212152.png
    IMG_20210428_212152.png
    962,6 KB · Προβολές: 4
Τι πρέπει να κόψει ο καθείς στον μήνα του ναι για μένα έχει δίκιο.
Τι εννοεί να κόψω το κρέας; σε φέτες; σε κυβάκια; σε μερίδες; για τας κεμπάπ; και τι κρέας; κοτόπουλο, μοσχάρι, αγριογούρουνο; ας μου εξηγήσει κάποιος να ξέρω τι φαγητό θα φτιάξω τελικά. :p

IMG_20210428_212152.png

Το έχω κάνει ήδη κάμποσες φορές! Ζω ακόμη! (και γελάω με αυτούς που μας λένε υποχόνδριους και ιδιότροπους- άκου συκοφαντίες...)
 
Πότε έγινα ιχθύς (με μνήμη χρυσόψαρου) και δεν το κατάλαβα? Πού να θυμάμαι τι έφαγα χτες?
 
Πότε έγινα ιχθύς (με μνήμη χρυσόψαρου) και δεν το κατάλαβα? Πού να θυμάμαι τι έφαγα χτες?
Tι αναβάθμιση είναι αυτή! Τι τίτλος είναι αυτός ,king of retro. Δηλ.να πω your highness ?
 
Δίκιο έχει η Bajar. Your Ηighness είναι τίτλος για πρίγκηπες. Παρακατιανά πράματα. Οι βασιλιάδες είναι Your Majesty. Στην Ελλάδα βέβαια που είμαστε σε όλα υπερβολικοί όλους τους τίτλους, όχι μόνο βασιλικούς, τους λέμε στον υπερθετικό. Μεγαλειότατε, Υψηλότατε, Εξοχότατε, Παναγιότατε (κοτζάμ μητέρα του Θεού και είναι σκέτη Παναγία, οι πατριάρχες είναι περισσότερο άγιοι?), ακόμη και οι ψάλτες αποκαλούνται κανονικά "Μουσικολογιότατοι".

Αλλά αν εγώ είμαι King με 5 ψωροχιλιάδες ποστ, τι να πούμε για
1619707356107.png

Μην κοιτάς που είσαι incognita και δεν βάζεις τον τίτλο που σου πρέπει, αλλά είσαι τουλάχιστον αυτοκράτειρα, Your Imperial Majesty, πολύ πάνω από βασιλιά. Οπότε το κεφάλι σου παίζεται μόνο αν γίνει ρετρογαλλική επανάσταση και θα πέσει μαζί με το δικό μου. Μην κοιτάς που η δόκιμη Bajar δείχνει την προσήκουσα ταπεινοφροσύνη μπροστά στα 5πλάσια ποστ μου.

Αλλά όλοι μας δεν αξίζουμε ούτε να σκουπίσουμε τη σκόνη από τα υπέρκομψα γοβάκια της Υπεργαλακτικοτάτης

1619707691372.png
 
Αννα των αγρών ονομα
 

Συνημμένα

  • IMG_20210430_101803.png
    IMG_20210430_101803.png
    1,7 MB · Προβολές: 6
Τηλεοραση; Την κομμενη;
Εδω και καμια δεκαρια χρονια για τα τηλεοπτικα προγραμματα παραμενει κλειστη. Την ανοιγω μονο για να βαλω παλιες ταινιες.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
 
Αριάδνη, μιλάμε δεν έχω ιδέα για τι μιλάμε. :D :D :D Δεν το έχω δει ποτέ το σήριαλ. Σήριαλ δεν ήταν, αν κατάλαβα καλά από κάποιο άλλο Post?
 
ΡΑριάδνη, μιλάμε δεν έχω ιδέα για τι μιλάμε. :D :D :D Δεν το έχω δει ποτέ το σήριαλ. Σήριαλ δεν ήταν, αν κατάλαβα καλά από κάποιο άλλο Post?
Ωχ τζελασο κατά λάθος πατησα ριπορτ πω πω :unsure: χίλια συγνώμη! Είναι σειρά φοβερή του 85' εξαιρετική έχω κάνει και εδώ μέσα θέμα. Ή Αννα των αγρών θα σου αρέσει.
 
Απίστευτο!! 10/10!!!


1. Οι Ταύροι τη μια είναι στα κέφια τους, την άλλη στις μαύρες τους, και την τρίτη τσακώνονται με όποιον βρουν μπροστά τους… «γιατί έτσι».

Ε, ναι.
2. Ο Ταύρος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Κριός έρχεται πρώτος στον ζωδιακό κύκλο και αυτός δεύτερος. Έχει γενικά πρόβλημα γιατί στα περισσότερα πράγματα είναι ο δεύτερος καλύτερος, και όχι ο πρώτος.
Και μόνη μου να τρέξω δεύτερη θα βγω
3. Για τους περισσότερους Ταύρους, αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αυτό από μόνο του είναι πρόβλημα.
Είναι προβλημα αν το σκεφτείτε καλά
4. Οι Ταύροι επιμένουν να ψυχαναλύουν τους πάντες χωρίς να έχουν ιδέα από τη ζωή.
Φυσικά.
5. Η πιο σπαστική συνήθεια του Ταύρου είναι να απαντά σε μια ερώτηση με μια άλλη ερώτηση.
Γιατί το λέτε αυτό;
6. Μερικές φορές οι Ταύροι είναι τόσο απαθείς, που νομίζεις ότι έχουν πέσει σε κώμα. Αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να τσαντιστούν, γιατί τότε θα χρειαστείς ωτασπίδες και κράνος.
¨οπως τα λέει το παιδί είναι
7. Ο Ταύρος μπορεί να βουλιάξει τόσο βαθιά στη ρουτίνα του, που να θέλει βατραχανθρώπους να τον βγάλουν.
Δε θέλω κανείς να με βγάλει
8. Μετά το σεξ, ο Ταύρος αρχίζει το ροχαλητό προτού ο άλλος να ξαναβρεί την ανάσα του. Σε κάνα τέταρτο ξυπνάει και θέλει κι άλλο, πάνω που ο σύντροφός του έχει μισοκοιμηθεί.
Που είναι το πρόβλημα;
9. Το ότι οι Ταύροι έχουν αργή αντίληψη είναι προσποίηση. Κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν για όσα δεν τους συμφέρουν, δεν τους ενδιαφέρουν και δεν είναι σύμφωνα με τις απόψεις τους.
Υπερβολές...
10. Ο Ταύρος μπορεί να κρατάει μούτρα για πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ.
ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!
 
9. Το ότι οι Ταύροι έχουν αργή αντίληψη είναι προσποίηση.
Νομίζω ότι έτσι είναι. Δεν ξέρω πώς γίνεται και όλη μου τη ζωή περιτριγυρίζομαι από Ταύρους. Τουλάχιστον στον άμεσο οικογενειακό και φιλικό κύκλο έχω 9! (Κάποιος που ασχολείται με ζώδια μου είπε κάποτε ότι είναι θέμα συμβατότητας επειδή ανήκουμε στο ίδιο στοιχείο - Γη. Δεν τα ξέρω αυτά). Εν πάση περιπτώσει για όλους αυτούς τους Ταύρους της ζωής μου δεν είναι υπερβολή να πω ότι η ευστροφία τους είναι το κάτι άλλο!
 
Εν πάση περιπτώσει για όλους αυτούς τους Ταύρους της ζωής μου δεν είναι υπερβολή να πω ότι η ευστροφία τους είναι το κάτι άλλο!
Α ναι βέβαια!!!
Θα ξεχάσω εγώ που μέχρι τα 16 πίστευα πως το αλλαντικό είναι ο αχταρμάς και το μπάχαλο ο παστουρμας;
Ή την άλλη φορά που με ρωτούσε στα γαλλικά ένας τουρίστας και του απαντούσα γαλλικά ενώ δεν ξέρω γαλλικά
Ή που είχα πάει να ρωτήσω τη δασκάλα για το γιο μου στην πρώτη δημοτικού και νόμιζε πως είμαι η μαμά μιας συμμαθήτριας του και μετά από δέκα λέπτα της λέω ξέρετε, μπερδευτήκατε, δεν είμαι η μαμά της τάδε αλλά του τάδε, και μου λέει γιατί δεν μου το είπατε τόση ώρα και της λέω α, με συγχωρείτε δεν πρόσεχα τι λέγατε
Στις 15 του μήνα κλείνω 35 και κάτι χρόνια επιτυχίες!!!
 
Πίσω
Μπλουζα