Aυτο ειναι κατι που πρεπει οπωσδηποτε να λυσω.Απορία: Πώς γεννιέται κανείς με παρελθόν?
Δεν είναι τόσο χρονικά τοποθετημένο είναι όμως ομορφο
Tα δικά μου τα δώρα πολύ φτωχά always , μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα σου εύχομαι εκατομμυριούχος.Αριάδνη με έφτιαξες πάλι!
Περιμένω τα Χριστούγεννα δωράκι $1 million!!!
ΥΓ. Δεν ξέρω πως μου ήρθε... Πάω να παίξω για πλάκα ένα απλό δελτίο Τζόκερ κληρώνει νομίζω σήμερα ένα τέτοιο ποσό.
Edit
Επαιξα και γελάω... αχαχαχα
Και το χρήμα έχει σχέση με την ευτυχία μας , όχι το πολύ αλλά σίγουρα δυστυχία δεν φέρνει.απαπααα.. Άστα τα εκατομμύρια για άλλους άλλωστε δεν είναι για εμάς αυτά αγαπητή Αριάδνη. Υγεία να υπάρχει.. υγεία και ευτυχία μόνο σαν ευχές και για όλο το κόσμο για να μπορεί να παλεύει στη ζωή.
Τι να πουν και οσοι γεννηθηκαν Μαϊο;Tα δικά μου τα δώρα πολύ φτωχά always , μέχρι τα επόμενα χριστούγεννα σου εύχομαι εκατομμυριούχος.
Μετά την ζωζω που είναι διδυμακι έχω ολοκληρωθεί ως ζωδιακη περσόνα δεν αναζητώ πλέον άλλη. ποια ξενη σταρ είναι 88 και έχει τέτοια επιθυμία για ζωή . Φαινόμενο.Απο ανασφάλεια περισσότερο για να μην παρεξηγηθώ θέλω να αναφέρω ότι αυτό που έγραψα στην Αριάδνη το είπα με χιουμοριστικο ύφος σε ότι γράφει για το ζώδιο μου.
Επειδή δεν πρόκειται ποτε να γίνει αυτό που λέει για τον Λέοντα έκανα ένα αστείο στην Αριάδνη λέγοντας της για το $1 million.
Έτσι και αλλιώς για αυτό έχουν φτιαχτεί και τα συγκεκριμένα με τα ζώδια για να μας φτιάχνουν την διάθεση με ότι γράφουν και να κάνουμε χιουμορ για το ζώδιο μας.
Ας βάλω και εγώ ένα ωραίο με ζώδια (συγγνώμη αν έχει μπει ξανά.)
Ποια κλασική σταρ του Χόλιγουντ είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας;
Ποια από τις μυθικές γυναίκες ηθοποιούς ταυτίζεται με ποιο ζώδιο σύμφωνα με την αστρολογία; Είστε περίεργες ποια είναι η δική σας;www.womanidol.com
Εγω θα ήμουν ο Ριτος Μορενος!
Δεν είναι τόσο χρονικά τοποθετημένο είναι όμως ομορφο
Ποια από τις μυθικές γυναίκες ηθοποιούς ταυτίζεται με ποιο ζώδιο σύμφωνα με την αστρολογία; Είστε περίεργες ποια είναι η δική σας;www.womanidol.com
Εγω θα ήμουν ο Ριτος Μορενος!
Oσο με πληγώνει τόσο με πορωνεις που λέει και το ασμαΑ, ωραία! Εγώ θα γυρίζω τον κόσμο και θα πορώνω!!!!!! Ποιον θα πορώνω? Τι θα πορώνω? Ραντεβού σε δέκα χρόνια κι αν υπάρχω, υπόσχομαι ότι θα σας δώσω σαφέστατη απάντηση. Ελπίζω τώρα ότι θα κοιμηθείτε ήσυχοι το βράδυ.