Always Somewhere
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 10.709
Εγώ πάλι σαν καλο Αγαπουλακι που είμαι σε 10 χρονια θα μένω σε ίδρυμα!!
Ως τσακπινογαργαλιαρα θα μείνω μόνη και ελεύθερη με πέντε γατεςΕγώ πάλι σαν καλο Αγαπουλακι που είμαι σε 10 χρονια θα μένω σε ίδρυμα!!
Καλέ ναι, εννοείται, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Αλλά εσένα ειδικά σκεφτόμουν να σου πω μια που θα γυρίσεις τον κόσμο να έρθω παρέα, άμα θες. Βάζω το private jet φυσικά.Ωραία! Αφού θα γίνεις εκατομμυριούχος, ραντεβού στο κότερό σου! Να πίνουμε κοκτέιλ πάνω στο κατάστρωμα!
Το είδα και κόντεψα να μείνω επιτόπου. Συγγνώμη αλλά πιο εφιαλτικό σενάριο για μένα δεν θα μπορούσε να υπάρχει: Κατ' αρχήν να παντρευτώ, έπειτα αυτός που θα παντρευτώ να είναι παπάς, ο παπάς να τυχαίνει να είναι ο πιο γλοιώδης χαρακτήρας σε έργο της Ώστεν και το αποκορύφωμα, όλα αυτά να τα περνάω γιατί κάνω το χατήρι της μαμάς! Προτιμώ να πάω να πέσω στον Αχελώο να γλυτώσω.Για πείτε πιο ωστενικο σενάριο είστε;
Και εμένα ένας πότης και χαρτοπαίκτης μου τυχε ο Τόμ Μπερτραμ αλλά οφείλω να πω πως σε σένα έλαχε ο χειρότερος ιερέας στον κοσμο της ΩστενΤο είδα και κόντεψα να μείνω επιτόπου. Συγγνώμη αλλά πιο εφιαλτικό σενάριο για μένα δεν θα μπορούσε να υπάρχει: Κατ' αρχήν να παντρευτώ, έπειτα αυτός που θα παντρευτώ να είναι παπάς, ο παπάς να τυχαίνει να είναι ο πιο γλοιώδης χαρακτήρας σε έργο της Ώστεν και το αποκορύφωμα, όλα αυτά να τα περνάω γιατί κάνω το χατήρι της μαμάς! Προτιμώ να πάω να πέσω στον Αχελώο να γλυτώσω.
Χάθηκε να έχω γεννηθεί στις 25;
Αλλά φιλτάτη Bajar,το κείμενο αναφέρεται σε κυρίους όχι σε κυρίες.
Καλά είσαι φοβεροςΚαθόλου δεν είναι πλεονασμός. Είναι το αντίθετο του γοητευτικά άσχημου (π.χ. Μπελμοντό). Θα έλεγα ότι με περιγράφει απόλυτα, αλλά επειδή είμαι μετριόφρων και δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ δεν το λέω.
Αλλά φιλτάτη Bajar,το κείμενο αναφέρεται σε κυρίους όχι σε κυρίες.
Κατα τ' άλλα,
Ιχθύς: Συναισθηματικά όμορφος. ...Ο συναισθηματισμός τους καθρεφτίζεται στο όμορφο βλέμμα τους.
Κάπως έτσι δηλαδή?
Προβολή συνημμένου 231667
Λέων: ...να τους πείσει όλους ότι αποτελεί φαβορί για τα καλλιστεία.
Ιίδιες ικανότητες θα είχαν, αν ήταν ζώδια, οι γορίλλες, οι ρινόκερῳ, και γενικά ζώα που καλό είναι να μην τα τσαντίζεις.
Κριός: Η ομορφιά της τόλμης. Η εξυπνάδα και ο δυναμισμός του Ταύρου αποτυπώνεται σε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Παρντόν? Ζώδιο είναι ο Κριός ή καθρέφτης που δείχνει άλλα ζώδια?
Ταύρος: Κρυμμένη ομορφιά. ...αισθησιακός, αποκαλύπτει τη γοητεία του μόνο σε εκείνους που θα μπουν στη διαδικασία να την αναζητήσουν.
Είναι δηλαδή αυτό που λέμε με πονηρό χαμόγελο "Έχει κρυφά προσόντα"
Δίδυμοι: Η ομορφιά της προσαρμοστικότητας. Οι Δίδυμοι δεν έχουν πρόβλημα να πάνε όπου φυσάει ο άνεμος ... με την άνεση και την ευελιξία τους.
Μπα? Οι πολιτικοί λοιπόν είναι δίδυμοι. Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το τι μαθαίνει κανείς εδώ.
Σκορπιός: ...αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι
Αυτό σίγουρα. Αν πέσω στο κρεββάτι μου και δω ότι το μοιράζομαι με έναν ή περισσότερους σκορπιούς οι στιγμές θα μου μείνουν αξέχαστες.
Αιγόκερως: ...με τις αναλογίες του, τελικά, να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία.
Μετάφραση: Οι Αιγόκερῳ υστερούν στις αναλογίες των κρυφών προσόντων σε αντίθεση με τους Ταύρους. Ο συγγραφέας του κειμένου είναι Αιγόκερως.
(1) Χρησιμοποιούσε αποκλειστικά αρσενικό άρθρο και ήταν από γυναικείο περιοδικό, οπότε προφανώς ήθελε να σας μορφώσει.Δε λέει πουθενά ότι αναφέρεται σε κυρίους μόνο.
ΥΓ. Είδα καλά; έβαλες υπογεγραμμένη; Ο Τζάρτζανος θα ήταν πολύ περήφανος για σένα αυτή τη στιγμή.
(1) Χρησιμοποιούσε αποκλειστικά αρσενικό άρθρο και ήταν από γυναικείο περιοδικό, οπότε προφανώς ήθελε να σας μορφώσει.
(2) Εκ της κατά Τζάρζανον Αγίας γραμματικής, σελ. 33 κ.ε.
3. Ἀττικόκλιτα
§ 59. Μερικὰ ὀνόματα τῆς δευτέρας κλίσεως λήγουν οὐχὶ εἰς -ος, -ον, ἀλλὰ εἰς -ως, -ων: ὁ Ἄθως, ἡ ἅλως, ὁ νεώς. Ταῦτα λέγονται
ἀττικόκλιτα, διότι τὰ μετεχειρίζοντο πρὸ πάντων οἱ ὁμιλοῦντες τἠν Ἀττικὴν διάλεκτον.
Εγώ, καίτοι υπερήφανος Κουπονιώτης, εγεννήθην εν Αθήναις, εις μαιευτική κλινικήν Κολωνακίου, παρακαλώ. Άρα κατά προτίμησιν χρησιμοποιώ την Αττικήν διάλεκτον, συμφώνως τῃ οποίᾳ
Προβολή συνημμένου 231675
Άρα οι ρινόκερῳ (κανονικά έπρεπε να γράψω οι ῥινόκερῳ, αλλά είμαι μονοτονικός Αττικιστής).