Εν τω μεταξύ γελάω με την περιγραφή του σεξουαλικού στυλ του Παρθένου. Ποιος είναι ρομαντικός; Άμα μου 'ρθει ο άλλος να μου διαβάσει ποίηση για να με ρίξει, θα χτυπιέμαι κάτω από τα γέλια.
@bettina Είχε πουθενά Κριό με Κριό; δεν το πρόσεξα. Εκτός κι αν το προτείνεις εσύ. Αλλά το φαντάζεσαι; Θα κάνουν το σπίτι Κούγκι!
OK, τη λάτρεψα!Και καλά η ποίηση. Η κολλητή μου, βέρα Παρθένος, ήταν ένα βράδυ με ένα φλερτ (προ αμνημονεύτων ετών), και της λέει αυτός σε κάποια στιγμή: "Κοίτα τι όμορφος που είναι ο ουρανός! Τι ωραία που είναι τα αστέρια!" Και του απαντάει η κολλητή μου: "Ε, τι τα κοιτάς συνέχεια? Δεν πρόκειται να φύγουν από εκεί! Εκεί θα μείνουν!!!!!" Τον έστειλε για τακούνια τον άνθρωπο!
Τώρα μάλιστα, τα πιάσαμε τα λεφτά μας.Τώρα θα γίνουμε λιγουλακι ακαταλληλοιΖώδια: Τα καλύτερα ταιριάσματα ζωδίων στο κρεβάτι - to10.gr
Ερωτικά ταιριάσματα. Τι λένε τα άστρα για τις συμβατότητες των ζωδίων στο σεξ;www.google.com
Aυτα τα λόγια τα ρομαντικά είναι μόνο για διδυμακιαΚαι καλά η ποίηση. Η κολλητή μου, βέρα Παρθένος, ήταν ένα βράδυ με ένα φλερτ (προ αμνημονεύτων ετών), και της λέει αυτός σε κάποια στιγμή: "Κοίτα τι όμορφος που είναι ο ουρανός! Τι ωραία που είναι τα αστέρια!" Και του απαντάει η κολλητή μου: "Ε, τι τα κοιτάς συνέχεια? Δεν πρόκειται να φύγουν από εκεί! Εκεί θα μείνουν!!!!!" Τον έστειλε για τακούνια τον άνθρωπο!
Θα μπορούσε να σου βγει και η Σοράγια Μοντενέγκρο η η Ρούμπι, πάλι καλα. Ποια έχει την Ρούμπι; Οι θηλυκές λιονταρινες νομιζω! Ω στους σκορπιους έπεσε η σφετεριστριαΩχ είμαι η Roberta του Rebelde που δε μ' αρέσει καθόλου :
Ας ήμουν τουλάχιστον το πρωτότυπο, η Marizza:
Bajar μου άρχισε να βλέπεις την Ρούμπι που έχει ανέβει , να μπεις στο πνεύμα της τηλενουβέλας κατευθείαν. Αν έρθεις και στην πατρίδα θα σου κάνω σεμινάριο ειδικό. Όντως εσύ ποια είσαι;Ποιες είναι όλες αυτές βρε κορίτσια; Και εγώ γιατί δεν είμαι μία αλλά ένα ολόκληρο τσούρμο παιδιά; (αν κατάλαβα καλά). Ήμουν που ήμουν άσχετη με τα βραζιλιάνικα, τώρα μπερδεύτηκα τελείως.
Μήπως και ξέρω; είμαι μια ολόκληρη ομάδα από παιδάκια, λέει. Τρέχα γύρευε...Όντως εσύ ποια είσαι;
Και δεν είναι και το καρουζέλ βρε παιδί μουΜήπως και ξέρω; είμαι μια ολόκληρη ομάδα από παιδάκια, λέει. Τρέχα γύρευε...
Παρμεζάνα!! Α, όχι, αυτό είναι αλμυρό.Μ' αρέσει που κατα τ' άλλα "Οι Παρθένοι είναι γλυκείς, ρομαντικοί". Εμένα ένα ζώδιο που λέει ¨Για να σου κάτσω(*) θέλω δώρο" δεν μου φαίνεται ούτε γλυκό ούτε ρομαντικό, αλλά κάτι που αρχίζει απο "π" και τελειώνει σε "άνα" και δεν εννοώ "παραμάνα".
Eιμαι μέσα χαχα επιτελουςΆστρα και σεξ: Τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές
Η σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα χρειάζεται πολλά «συστατικά» για να πετύχει. Ένα από αυτά είναι το (καλό) σεξ. | HEALTH | BOVARY | ζώδια, Σεξwww.bovary.gr
Oυτε εγώ το ξερά πως είμαι...κρυφό ταλέντοΜπουχουχου!!!!! Δεν είμαι ανάμεσα στα τέσσερα καλύτερα ζώδια! Πώς θα προχωρήσω εγώ τώρα? Πώς θα αντέξω να βγάλω τη μέρα? Ευτυχώς που είναι Παρασκευή και μετά θα πάω σπίτι μου να μαζέψω τα κομμάτια μου. Ευτυχώς, είναι ο άντρας μου μέσα στα τέσσερα καλύτερα. Εγώ εντελώς χάπατο. Αφήστε τα.
Αποκλείεται να είναι στους καλύτερους εραστες οι Λέοντες και οι Ζυγοί. Οι λέοντες θαυμάζουν πάρα πολύ τον εαυτό τους και οι ζυγοί είναι αναποφάσιστοι!Eιμαι μέσα χαχα επιτελουςΆστρα και σεξ: Τα 4 ζώδια που είναι οι καλύτεροι εραστές
Η σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα χρειάζεται πολλά «συστατικά» για να πετύχει. Ένα από αυτά είναι το (καλό) σεξ. | HEALTH | BOVARY | ζώδια, Σεξwww.bovary.gr