Πάπα, κυρία Αριάδνη μας, Πάπα. Όχι παπά.
Όσο για το ιδανικό ζώδιο να παντρευτώ, βλέπω "
Ιδανικοί σύντροφοι για γάμο: Ταύρος, Αιγόκερως, Ιχθύς"
Τα δύο πρώτα προφανώς απορρίπτονται. Το μεν πρώτο ως ήδη κερασφόρο (να μου λέει μετά ότι φταίω εγώ για το κέρατο?). Άσε που δεν του ταιροάζω εγώ. Το δεύτερο διότι *είναι* κέρατο. Που θα πει, πας γυρεύοντας. Οπότε μου μένει το ψάρι. Αλλά τι παιδιά θα κάνουμε? Γοργόνες?
Έχω όμως πρόβλημα. Διότι διαβάζω: "Οι Δίδυμοι είστε κουλτουριάριδες και από τη φύση σας περίεργοι οπότε χρειάζεστε έναν σύντροφο που μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό. Ιδανικός λοιπόν σύντροφος είναι ο Παρθένος, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να βουτήξει μαζί σας στα βαθιά και να κάνετε ατελείωτες συζητήσεις με νόημα."
Αφήνοντας στην άκρη ότι το συντάκτη του Hello.gr είναι τόσο άσχετο που δεν ξέρει καν να γράψει τη λέξη, μένω στο "κουλτουριάρηδες". Όπως πολλάκις έχω γράψει παλιά, ήμουν και παραμένω κουλτουριάρης και παρόλο που ο όρος χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται ακόμη ειρωνικά (το τι έχουν ακούσει οι κουλτουριάρηδες εδώ μέσα φτάνει), το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Οπότε πολύ σωστά λέει σε Διδύμους ότι τους/τις ταιριάζω. Έλα όμως που οι Δίδυμοι δεν ταιριάζουν στους Παρθένους. Μα το ταίριασμα είναι αμφίδρομη σχέση. Αν Α ταιριάζει με Β, τότε και Β ταιριάζει με Α και τούμπαλιν. Οπότε δημιουργείται πρόβλημα για το οποίο χρειάζονται ατελείωτες συζητήσεις με νόημα, για τις οποίες λέει δεν έχω πρόβλημα. Οξύμωρον.
Αυτά για το πρώτο μέρος. Δεν αισιοδοξώ ότι θα βρω το ιδανικό μου ταίρι στο δεύτερο.