Βρε μπας και εισαι γεννημενη στις 22 οπως εγω, δηλαδη Σκορπιινα;
Είμαι γεννημένη χαράματα Σαββάτου, 23 Νοεμβρίου στις 6.30 το πρωί. Έχω και ωροσκόπο Σκορπιό.
Βρε μπας και εισαι γεννημενη στις 22 οπως εγω, δηλαδη Σκορπιινα;
Κι εγώ γεννήθηκα Σάββατο...(02-06-1973)Είμαι γεννημένη χαράματα Σαββάτου, 23 Νοεμβρίου στις 6.30 το πρωί. Έχω και ωροσκόπο Σκορπιό.
Έχεις γενέθλια την ίδια μέρα με φίλο μου, που δεν ζηλεύει καθόλου!!! Οι Τοξότες δεν είναι ζηλιάρηδες!Είμαι γεννημένη χαράματα Σαββάτου, 23 Νοεμβρίου στις 6.30 το πρωί. Έχω και ωροσκόπο Σκορπιό.
Αυτό και αν είναι τραγούδι για ζηλιάρηδες!Οδηγώ και σε σκέφτομαι - 1989
Στίχοι: Αντρέας Φουντουλάκης
Μουσική: Αντύπας
από τον ομώνυμο δίσκο Αντύπας – Οδηγώ Και Σε Σκέφτομαι , Minos – MSM 817
('Εχει κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 1989 καθώς ο δίσκος της
Μαντώς – Δος Μου Ένα Φιλί... Αυτό Το Καλοκαίρι οοποίος κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1989
έχει κωδικό MSM 803)
Στο οπισθόφυλλο του δίσκου αναφράφεται "Το δίσκο αυτό τον αφιερώνω στη γυναίκα μου Στέλλα"
Τους στίχους του τελευταίου τραγουδιού "Να φύγεις τώρα" του δίσκου έχει γράψει ο Σταμάτης Γονίδης!!!
Αντύπας - Οδηγώ Και Σε Σκέφτομαι
View credits, reviews, tracks and shop for the 1989 Vinyl release of "Οδηγώ Και Σε Σκέφτομαι" on Discogs.www.discogs.com
Οδηγώ και σε σκέφτομαι
κι είν’ αυτό επικίνδυνο
με τη σκέψη σε σένανε
να ξεφύγω τον κίνδυνο.
Οδηγώ και σε σκέφτομαι
με τα μάτια κλαμένα
και το νιώθω πως χάνομαι
αφού χάνω εσένα.
Οδηγώ και σε σκέφτομαι
και λυπάμαι για μένα
και το νιώθω πως χάνομαι
αφού χάνω εσένα.
Αρρωσταίνω, πού πας
όταν άλλον κοιτάς;
Όταν δε μου μιλάς
αρρωσταίνω.
Αρρωσταίνω, πού πας
και ποια πόρτα χτυπάς;
Όταν δε μου μιλάς
αρρωσταίνω.
Οδηγώ και στο πλάι μου
έχω μόνο τη σκέψη σου
και καμιά, σου τ’ ορκίζομαι,
δε θα πάρει τη θέση σου.
Οδηγώ και σε σκέφτομαι
με τα μάτια κλαμένα
και το νιώθω πως χάνομαι
αφού χάνω εσένα.
Οδηγώ και σε σκέφτομαι
και λυπάμαι για μένα
και το νιώθω πως χάνομαι
αφού χάνω εσένα.
Γιώργος Ζαμπέτας ο αυτοδίδακτος που δημιούργησε αριστουργήματα χωρίς να γνωρίζει νότες και για το λόγο αυτό έλεγε να σου σάξω μουσική κι όχι γράψω μουσική.Τρίτη, 3 Απριλίου 1973 τρείς η ώρα! όλο τριάρια! ελπίζω να μην γεννήθηκα την ίδια μέρα με κανένα Χίτλερ. σε δυο χρόνια θα τραγουδώ τον πενηντάρη του Ζαμπέτα!
Εαν γεννηθηκες ιδια μερα με τον Χιτλερ, θα σε βαλουμε να τραγουδησεις το Λιλι Μαρλεν.Τρίτη, 3 Απριλίου 1973 τρείς η ώρα! όλο τριάρια! ελπίζω να μην γεννήθηκα την ίδια μέρα με κανένα Χίτλερ. σε δυο χρόνια θα τραγουδώ τον πενηντάρη του Ζαμπέτα!
Καλέ τα χειρότερα λες για το ίδιο σου το ζώδιο πως να βρω άνδρα παρθένο τώρα;Σχετικά με τις φιλικές ικανότητες των ζωδίων, πολύ σωστά δεν περιέλαβε τους Παρθένους στην τριάδα. Εμείς είμαστε εκτός συναγωνισμού. Πώς να συγκριθεί κανείς μαζί μας?
Όσο για τη ζήλεια, καλά μας περιέγραψε αν κρίνω από εμένα. Αλλά αν δεν κοροϊδέψεις το ζώδιό σου, ποιον θα κοροϊδέψεις? Οπότε
> Ο Παρθένος φροντίζει να τα έχει καλά με τον εαυτό του.
(γιατί δεν τον κάνει κανείς άλλος παρέα )
> Είναι σεμνός, χαλαρός, πιστός και δεν ζηλεύει. Είναι ευγενικός, συμπαθητικός, βοηθάει τους άλλους.
Τόσο κόπανοι είμαστε?
> Αγαπά με πάθος και αφοσίωση αλλά δεν εκδηλώνεται εύκολα. Περιμένει τους άλλους να ανοιχτούν.
Κι αφού δεν εκδηλώνεται πώς να το ξέρουν να ανοιχτούν οι άλλοι? Θα μυρίσουν τα νύχια τους?
> Του αρέσει να δίνει και να παίρνει.
Παλιά το λέγαμε "Το δούναι και λαβείν" και χαρακτήριζε αυτούς που τους άρεσε το εμπόριο και οι συναλλαγές γενικά.
> Αναλύει τα πάντα γιατί είναι τελειομανής και λειτουργεί με πρόγραμμα.
Στο πρώτο έχει δίκιο, είμαι ψείρας. Γιατο δεύτερο ας μη μιλάμε καλύτερα.
> Είναι ήρεμος, δεν νευριάζει και δεν μιλάει ποτέ άσχημα. Όταν έχει νεύρα, ακούει μουσική ή διαβάζει. Αν έχει άδικο, ζητάει συγγνώμη. Σπάνια βρίζει και φωνάζει. Είναι απαιτητικός, κάνει σκληρή κριτική, απαιτεί οργάνωση και συνέπεια και αυτό προκαλεί συχνά καβγάδες. Είναι αρκετά περίεργος άνθρωπος με όλους και θα θυμώσει μόνο για σημαντικούς λόγους. Εξαγριώνεται μόνο όταν δεν μπορεί να συνεννοηθεί.
Εδώ τολμώ να πω ότι με πέτυχε. Φυσικά με τους φοιτητές που μου πέφτουν στο μερτικό μου ακόμη κι ο Μαχάτμα Γκάντι θα εξαγριωνόταν οπότε ακούνε τα εξ αμάξης. Για κάποιο περίεργο λόγο αυτό τους κάνει να γελάνε. Ώσπου στο τέλος γελάνε και μόνο που με βλέπουν να μπαίνω στο εργαστήριο πριν προλάβω να δω τι απύθμενη βλακεία κάνανε πάλι και τους βρίσω. Περίεργοι άνθρωποι.
Δύο Σαββατογεννημένη δίδυμοι είμαστε αρκετοί για αυτό το φόρουμ! Έχεις και γαλανά μάτια;Πληροφοριακά
το Σάββατο 02-06-1973 η Σελήνη ήταν 1 ημέρας βλ. https://calendar-yearly.com/gr/1973
το Μεγάλο Σάββατο 13-04-1963 η Σελήνη ήταν 19 ημερών βλ. https://calendar-yearly.com/gr/1963
Εγώ έχω την εντύπωση ότι προκειται για έναν καψούρη ενοχλητικό τύπο, που εξομολογείται την καψούρα και την ζήλια του σε μια κυρία χωρίς να υπάρχει σχέση.Αυτό και αν είναι τραγούδι για ζηλιάρηδες!
Το προηγούμενο, του Αντύπα, το "Μωρό μου καλησπέρα" είχε φοβερό βίντεοκλιπ και ξεκινούσε με αφήγηση... καλτ στιγμές! Το ακόμα πιο τρελό: ο εραστής ζήλευε τον σύζυγο
Μαύρα....Δύο Σαββατογεννημένη δίδυμοι είμαστε αρκετοί για αυτό το φόρουμ! Έχεις και γαλανά μάτια;
Όταν βγήκε το "Οδηγώ και σε σκέπτομαι" το δέυτερο εξάμηνο του 1989 , πήγαινα δευτέρα λυκείου και το τι γέλιο ρίχναμε στα διαλείμματα με το συγκεκριμένο δεν περιγράφεται. Εν τω μεταξύ αν το πεί κάποιος με βαριά επαρχιώτικη προφορά "Οδηγώ κι σι σκέπτουμαι" άνετα αλλάζει τίτλο και γίνεται "Οδηγώ και συσκέπτομαι".Μπα, εγώ είμαι σκορπιός και δεν είμαι ζηλιάρα. Ούτε τον σύντροφο, ούτε τους φίλους. Γιατί να το κάνω άλλωστε; Να βάλω και άλλο άγχος στη ζωή μου; Η ζήλια σε τρώει. Άσε τρώγομαι με τους λογαριασμούς.
Εγώ έχω την εντύπωση ότι προκειται για έναν καψούρη ενοχλητικό τύπο, που εξομολογείται την καψούρα και την ζήλια του σε μια κυρία χωρίς να υπάρχει σχέση.
Πάντως καρακαλτίλα του 91-92, τότε αυτά τα θεωρούσαμε σκυλάδικα.
Μα στο βίντεοκλιπ έδειχνε έναν που τηλεφωνούσε συνεχώς και αυτή του έλεγε ότι δεν μπορεί....στο τέλος την πατάει και ένα αυτοκίνητο!Εγώ έχω την εντύπωση ότι προκειται για έναν καψούρη ενοχλητικό τύπο, που εξομολογείται την καψούρα και την ζήλια του σε μια κυρία χωρίς να υπάρχει σχέση.
Πάντως καρακαλτίλα του 91-92, τότε αυτά τα θεωρούσαμε σκυλάδικα.
Ενω κανονικα θα' πρεπε να πατησει αυτον με τις μπαρουφες που' λεγε.Μα στο βίντεοκλιπ έδειχνε έναν που τηλεφωνούσε συνεχώς και αυτή του έλεγε ότι δεν μπορεί....στο τέλος την πατάει και ένα αυτοκίνητο!