laura ingalls
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 5.124
Άλλο η ομορφιά και το κάλλος, άλλο η γοητεία άλλο ο μαγνητισμός. Μπορεί να σε μαγνητίζει ένας άνθρωπος και σε άλλους να μην λέει απολύτως τίποτα.
Όπωςτα πιο σέξυ κορίτσια θεωρούνταν τα ωραία και έκαναν θραύση. Όχι ας πούμε τα πιο όμορφαΑνδρες και γυναικες έχουν εντελώς διαφορετικές προτιμήσεις σχετικά με την ομορφιά του άλλου φύλου. Οι άντρες εστιάζουν από τον λαιμό και κάτω Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να επανεκτιμήσεις τώρα ποιες θεωρούν ωραίες και ποιες όχι οι άντρες
Μπα? Έχω ακούσει πολύ περισσότερες γυναίκες να κουτσομπολεύουνΟι άντρες εστιάζουν από τον λαιμό και κάτω
Δεν αναφέρθηκα σε κουτσομπολιό. Αναφέρθηκα σε τρόπους επιλογής συντρόφου άλλου φύλου (ετεροφυλόφιλου άντρα - για να είμαι ακριβής).Μπα? Έχω ακούσει πολύ περισσότερες γυναίκες να κουτσομπολεύουντα καπούλιατους γοφούς ή την κυτταρίτιδα ή το ποσοστό σιλικόνης που έχουν διάφορες ηθοποιές απ' όσο τις κουτσομπολεύουν άντρες. Εμείς είμαστε λιγότερο απαιτητικοί .
Κι εγω ημουν σιγουρη πως ελεγε για εμας τους Σκορπιους το αρθρο. Και τελικα εννοουσε τους Λεοντες!Εμείς οι δίδυμοι δεν πιάνουμε χαρτωσια
Nαι, γιατι οι Σκορπιοι παμε πισω. Αλλα καλυτερα να μην πω περισσοτερα. Αρκετα δυσφημισα αυτο το ζωδιο για σημερα.Εγώ πάλι, ήμουν σίγουρη ότι μιλάει για Λέοντες. Γενικά, τους αρέσει να έχουν αυλή γύρω τους και να το παίζουν αρχηγοί. Εντάξει, όχι και αρχηγοί! Απλά βασιλιάδες.
Nαι, γιατι οι Σκορπιοι παμε πισω. Αλλα καλυτερα να μην πω περισσοτερα. Αρκετα δυσφημισα αυτο το ζωδιο για σημερα.
Τελικα ειμαστε πολυ καλα παιδια, βρε!
EξαιρετικοΠριν πολλά χρόνια μας είχαν χαρίσει ένα μεταλλικό κουτί με γλυκά που έχει για διακόσμηση ζώδια. Το κρατήσαμε γιατί ήταν όμορφο και πρακτικό, η σύζυγος αποθηκεύει διάφορα αντικείμενα μέσα.
Προβολή συνημμένου 233118Προβολή συνημμένου 233119Προβολή συνημμένου 233120Προβολή συνημμένου 233121Προβολή συνημμένου 233122
Έ, όχι και οι Λέοντες! Δεν τους αντέχω με τίποτα! Οι πιο αντιπαθητικοί! Ειδικά οι άντρες!Εμείς οι δίδυμοι δεν πιάνουμε χαρτωσιαΌλοι θέλουν να είναι γύρω του - Αυτό είναι το πιο ακαταμάχητο ζώδιο | in.gr
Κανείς δεν μπορεί να του αντισταθείwww.in.gr
Έ, όχι και οι Λέοντες! Δεν τους αντέχω με τίποτα! Οι πιο αντιπαθητικοί! Ειδικά οι άντρες!
Εγώ στα crush μου φέρομαι πολύ ευγενικά, μόνο ένα ερώτημα έχω, ποιο είναι το crush μου;Οι Παρθένοι "θα κάνουν μικρές κινήσεις για να διευκολύνουν την καθημερινότητά τους, χωρίς καν να το ζητήσετε."
Δεν κατάλαβα. Γιατί να περιμένω να μου το ζητήσει το "crush" μου (Αχ, δίκιο που είχε εκείνη η Πασοκλού προ πολλών ετών που έλεγε να κάνουν τα Αγγλικά δεύτερη γλώσσα στην Ελλάδα... τι δεύτερη που κοντεύουν να γίνουν πρώτη) να διευκολύνω την καθημερινότητά ΜΟΥ? ΔΙκιά μου είναι η καθημερινότητα, δική μου δουλειά οι κινήσεις, μικρές τε και μεγάλες, που θα τη διευκολύνουν. Το crush μου τι το κόφτει? Αυτό να κοιτάει τη δική του καθημερινότητα. Ορίστε μας. Μάθανε τώρα και τα crush να ανακατεύονται σε ξένες καθημερινότητες!