αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 18.806
Δεν μας είπες ομως για την προσωπική γοητεία του Παρθένου. Όχι δεν μπορώ να ανταπεξερθω στις αγχωτικές καταστάσεις.Έχουμε και λέμε...
1. Εάν ο συγκεκριμένος Παρθένος εκφράσει τη δυσαρέσκειά του επειδή .... πετάς τα ρούχα σου στο πάτωμα, είναι γιατί αυτό είναι ήδη γεμάτο από τα δικά του ρούχα και δεν έχει χώρο για άλλα. Εϊμαι φρικιό της τακτοποίησης με την έννοια ότι ΜΙΣΩ την τακτοποίηση. Όχι τα τακτοποιημένα πράματα, αλλά τη διαδικασία που τα κάνει τακτοποιημένα. Αν μπορούσα να κουνήσω ένα μαγικό ραβδί και τα πράματα να τακτοποιηθούν μόνα τους θα το έκανα (αρκει το ραβδί να μην ήταν πολύ βαρύ και να μην ήθελε ξεχωριστό κούνημα για κάθε αντικείμενο). Δυστυχώς ο δεύτερος θερμοδυναμικός νόμος λέει ότι οι κάλτσες έχουν την τάση αυθόρμητα να βρίσκονται στο πάτωμα ανακατεμένες με άλλα ρούχα και να απαιτείται κατανάλωση ενέργειας για να βρεθούν τακτοποιημένες στο συρτάρι μειώνοντας την εντροπία του συστήματος. Τι μπορώ να κάνω? Να τα βάλω με τους νόμους της θερμοδυναμικής?
2. Σιγά μην είμαι T-rex "And thanks to its peculiar eyesight, which can only track prey if it is moving,". Με έχετε δει εμένα μπροστά σε ένα πιάτο με τηγανιτές πατάτες? Κάθονται αυτές ακίνητες νομίζοντας ότι έτσι θα μου ξεφύγουν, αλλά μετά από λίγη ώρα το πιάτο τραγουδάει "Εδώ διαβαίνουν και θερίζουν χιλιάδες άρματα δρεπανηφόρα".
3. Εγώ είμαι αυτός έξω από τη ζωγραφιά που κουνάει το κεφάλι του με όλους αυτούς τους τρελλούς που πάνε γυρεύοντας να σπάσουν το δικό τους. Ποτέ μου δεν αισθάνθηκα την παραμικρή επιθυμία να σκαρφαλώσω σε δέντρο. Αν είχε σκαλιά που να ανεβάζανε σε δεντροσπιτάκι θα ανέβαινα με ευχαρίστηση και θα χάζευα τη θέα, αλλά να σκαρφαλώσω? Δεν τρελλάθηκα.
Θα μου πείτε, το 9 της αριάδνης απλώς αιωρείται σε επίπεδο εδάφους, δεν σκαρφαλώνει. Αλλά δεν είμαι "ένα χαρούμενο πλάσμα που του αρέσει να περνάει καλά.", είμαι ένας μουρτζούφλης elephadas που του αρέσει να περνάει καλά. Έχει διαφορά.
Τα 5 πιο ψύχραιμα ζώδια. Οι Βούδες του ζωδιακού κύκλου
Τα πιο ψύχραιμα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, θα κάνουν το άγχος τους παραγωγικό και διατηρώντας την ψυχραιμία τους, θα σώσουν τη μέρα.
www.ladylike.gr