αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 21.635

Your Favorite Fall Cookie, Based on Your Zodiac Sign
Are you more pumpkin chocolate chip or cranberry pecan?

Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύσηΠολυκαλο![]()
Τεστ με εικόνες: Ανακαλύψτε τι σκέφτεται το υποσυνείδητό σας
Υποστηρίζεται σήμερα ότι ο άνθρωπος είναι ένα ον με ελεύθερη βούληση. Είναι όμως άραγε βέβαιο ότι είναι έτσι; Θεωρητικά κάθε απόφαση της καθημερινής ζωής έχει παρθεί απ’ τον ίδιο με γνώμονα αυτή τη βούληση. Πειράματα όμωςenallaktikidrasi.com
Γλυκά! Το κακό είναι ότι μου αρέσουν όλαhttps://www.google.com/amp/s/www.te...s-treat-you-are-based-on-your-zodiac-sign/amp να σας πω στα Λιτλ βρήκα κάτι γλυκάκια για το χαλογουιν αλλά εδώ έχουμε Χριστούγεννα, το δικό μου δεν το ξερω
![]()
What Christmas Treat You Are, Based on Your Zodiac Sign
Are you an eggnog cupcake or a gingerbread house?www.google.com
Εσύ είσαι καλύτερα ως ερευνητής πηξαμε στους καθηγητές. Ούτε εγώ κάνω διακρίσεις στα γλυκά αυτά κάνουν διακρίσεις σε μένα ΧΑ χαΚι εγώ είμαι ερυθροβελούδινο κέικ, αλλά για να μη σας προσβάλω θα πάρω κι από όλα τ' άλλα ζώδια. Μαζί με μια ντουζίνα ποικιλία φθινοπωρινών μπισκοτακίων. Είμαι κατά των διακρίσεων. Let a thousand cookies bloom!
ΥΓ: Δεν είμαι καθηγητής Πανεπιστημίου καλέ! Θα μπορούσα να είμαι, αλλά με έπιανε φρίκη στην ιδέα Πανεπιστημιακής καριέρας διότι θα είχα να κάνω με φοιτητές, και έτσι ασχολήθηκα πάντα με έρευνα μέρχι και το μετα-διδακτορικό. Μετά ήρθα στο κάτεργο κι έπιασα δουλειά ως μηχανικός έρευνας διεργασιών, και στο εργαστήριο είχαμε από τότε κάποιους φοιτητές αλλά εγώ δεν ανακατευόμουνα μ' αυτούς, έκανα την ερευνούλα μου και ούτε τους πείραζα ούτε με πειράζανε. Αλλά μετά από καιρό μια φορά που ήμουνα πνιγμένος στη δουλειά ο ύπουλος αφεντικός μου μου πρότεινε να με "βοηθήσει" ο Sandeep, και σιγά σιγά με βοηθούσαν όλο και περισσότεροι και σε κάποια στιγμή μου λέει ο αφεντικός μου "Your students μπλα μπλα" και του λέω εγώ "Τι εννοείς "οι φοιτητές μου"? Δεν έχω φοιτητές, απλώς έχω 3 βοηθούς" και μου είπε "Πολύ αργά. Τώρα είναι οι φοιτητές σου". Κι έτσι βρέθηκα να δουλεύω με φοιτητές.
Kαθαρη συκοφαντια για αλλη μια φορα εναντιον ημων των Σκορπιινων των καλων.Bambinela πες, τοποθετήσου.
Εσείς οι Παρθένοι τι κάνετε;![]()
2 ζώδια που «καίνε καρδιές» + 1 που ζει για να αγαπάει!
Μαζί τους θα ζήσεις δυνατές συγκινήσεις!www.gossip-tv.gr
Λες στο ζώδιο αυτό να ανήκουν οι μοιραίες γυναίκες διαχρονικά;Αριάδνη, εδώ εμείς δεν παίζουμε. Αλλά για Παρθένο γυναίκα, αν κρίνω από την κολλητή μου, έχει κάψει πάρα πολλές καρδιές στα νιάτα της. Πάρα πολλές, όμως.
Λες στο ζώδιο αυτό να ανήκουν οι μοιραίες γυναίκες διαχρονικά;
Tο πιστεύω απόλυτα όλα είναι θέμα γοητείας, μπορεί να σαι όμορφη και ψυχραΓια τις άλλες δεν ξέρω. Για την φιλενάδα μου είμαι σίγουρη. Ένας άντρας κοίταζε εμένα, δέκα εκείνη. Ήταν πολύ εμφανίσιμη αλλά αυτό δεν ήταν θέμα εμφάνισης, όλες στα νιάτα μας είμαστε εμφανίσιμες. Ήταν θέμα προσωπικής γοητείας.
Το 9 διαλεξα![]()
Τεστ προσωπικότητας!!! Μπορείς αν βρεις τον εαυτό σου στο δέντρο;;
Μοιραστείτε το με τους φίλους σας Αυτό το τεστ, το δημιούργησε ο Pip Wilson, ένας από τους διασημότερους Βρετανούς ψυχολόγους. Φτιάχτηκε για τους μαθητές του δημοτικού για να αξιολογηθεί η πρόοδός τους στα πρώτα χρόνια των σχολικών τους χρόνων! Αργότερα όμως απέκτησε πρακτική εφαρμογή και στους...www.anapnoes.gr
Μπα, δεν θα το 'λεγα. Είναι αυτό που λέει η Τζέλλα, ότι είναι θέμα προσωπικής γοητείας (αλλιώς κι εγώ ως μοιραία θα λογιζόμουνΛες στο ζώδιο αυτό να ανήκουν οι μοιραίες γυναίκες διαχρονικά;
Το αυτό!Έχουμε και λέμε...
1. Εάν ο συγκεκριμένος Παρθένος εκφράσει τη δυσαρέσκειά του επειδή .... πετάς τα ρούχα σου στο πάτωμα, είναι γιατί αυτό είναι ήδη γεμάτο από τα δικά του ρούχα και δεν έχει χώρο για άλλα. Εϊμαι φρικιό της τακτοποίησης με την έννοια ότι ΜΙΣΩ την τακτοποίηση. Όχι τα τακτοποιημένα πράματα, αλλά τη διαδικασία που τα κάνει τακτοποιημένα. Αν μπορούσα να κουνήσω ένα μαγικό ραβδί και τα πράματα να τακτοποιηθούν μόνα τους θα το έκανα (αρκει το ραβδί να μην ήταν πολύ βαρύ και να μην ήθελε ξεχωριστό κούνημα για κάθε αντικείμενο).