Κι εγώ είμαι ερυθροβελούδινο κέικ, αλλά για να μη σας προσβάλω θα πάρω κι από όλα τ' άλλα ζώδια. Μαζί με μια ντουζίνα ποικιλία φθινοπωρινών μπισκοτακίων. Είμαι κατά των διακρίσεων. Let a thousand cookies bloom!
ΥΓ: Δεν είμαι καθηγητής Πανεπιστημίου καλέ! Θα μπορούσα να είμαι, αλλά με έπιανε φρίκη στην ιδέα Πανεπιστημιακής καριέρας διότι θα είχα να κάνω με φοιτητές, και έτσι ασχολήθηκα πάντα με έρευνα μέρχι και το μετα-διδακτορικό. Μετά ήρθα στο κάτεργο κι έπιασα δουλειά ως μηχανικός έρευνας διεργασιών, και στο εργαστήριο είχαμε από τότε κάποιους φοιτητές αλλά εγώ δεν ανακατευόμουνα μ' αυτούς, έκανα την ερευνούλα μου και ούτε τους πείραζα ούτε με πειράζανε. Αλλά μετά από καιρό μια φορά που ήμουνα πνιγμένος στη δουλειά ο ύπουλος αφεντικός μου μου πρότεινε να με "βοηθήσει" ο Sandeep, και σιγά σιγά με βοηθούσαν όλο και περισσότεροι και σε κάποια στιγμή μου λέει ο αφεντικός μου "Your students μπλα μπλα" και του λέω εγώ "Τι εννοείς "οι φοιτητές μου"? Δεν έχω φοιτητές, απλώς έχω 3 βοηθούς" και μου είπε "Πολύ αργά. Τώρα είναι οι φοιτητές σου". Κι έτσι βρέθηκα να δουλεύω με φοιτητές.