αριαδνη
candy fan
- Αντιδράσεις
- 23.137
Κριός είσαι να σου πω;Σε αυτό με τα ζώδια και με τα ζώα αυτό κάτω από τον Κριό πρόβατο είναι? Επίσης το χοντρό πουλάκι τι είναι?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κριός είσαι να σου πω;Σε αυτό με τα ζώδια και με τα ζώα αυτό κάτω από τον Κριό πρόβατο είναι? Επίσης το χοντρό πουλάκι τι είναι?
Ε, όχι και insincere οι Παρθένοι! Το αντίθετο ισχύει!Χα χα και αυτό καλό!
Α, ναι, δεν μπορω να πω. Καλο παιδι και σπιτισιο.Τι είχε βρε Bambi o Al; μια χαρά τακτοποιούσε τις δουλειές του![]()
Από πότε ζουν απλή ζωή οι Παρθένοι; Για να καθίσουν να πιουν ένα ρημαδοκαφέ στο σπίτι πρέπει τα πάντα να είναι τακτοποιημένα πρώτα, το σπίτι πεντακάθαρο, οι ίδιοι να έχουν πλυθεί -ντυθεί-χτενιστεί και το φλυντζάνι του καφέ να έχει ασορτί πιατάκι.Laugh as a gemini
Αν δεν έχει ακαταστασία το σπίτι δεν τον χαίρομαι τον καφεΑπό πότε ζουν απλή ζωή οι Παρθένοι; Για να καθίσουν να πιουν ένα ρημαδοκαφέ στο σπίτι πρέπει τα πάντα να είναι τακτοποιημένα πρώτα, το σπίτι πεντακάθαρο, οι ίδιοι να έχουν πλυθεί -ντυθεί-χτενιστεί και το φλυντζάνι του καφέ να έχει ασορτί πιατάκι.
Πώς; αν κάνω κι εγώ τα ίδια; εγώ είπαμε είμαι η ντροπή των Παρθένων (αλλά το ασορτί πιατάκι το θέλω)
Εξαρτάται τι πίνεις. Τον espresso μια χαρά τον χωράει.Αν το φλυτζάνι του καφέ έχει πιατάκι, το θέλω απαραιτήτως ασσορτί. Αλλά προτιμώ καφέ σε κούπα χωρίς πιατάκι, όχι κυριλλέ φλυτζάνι. Πόσο καφέ να χωρέσει το δόλιο?
Και ο καπουτσίνο ωραίος είναι. Υπάρχουν και κάτι ωραία φλυτζάνια με πιατάκια ασορτί.Εξαρτάται τι πίνεις. Τον espresso μια χαρά τον χωράει.
Απάντησε ο elephadas για μένα. Δεν βλέπω ταινίες με δεινόσαυρους αλλά για να καταριέται αυτός κάτι παραπάνω θα ξέρει.Τζουρασικ παρκ και ζώδια!