Τι ζώδιο είστε;

Με πέτυχε! Δεν φταίω εγώ (καλά, φταίω λίιιγο κι εγώ), φταίει το αυτοκίνητο. Διότι δεν μπορώ να δω τη μουσούδα του μπροστά. Για κάπου 16-17 χρόνια είχα ένα ωραιότατο Toyota Camry μοντέλο του 1998 κάπως σαν αυτο (το είχα πάρει ελαφρά μεταχειρισμένο). Το κάτω μέρος του παραθύρου του οδηγού ήταν παράλληλο προς το δρόμο και μπροστά έβλεπα την άκρη του καπό κι έτσι ήξερα πού να σταματήσω.
Προβολή συνημμένου 255162
Κάποτε όμως εξεμέτρησε το ζην, και μετά από ενδελεχή έλεγχο της αγοράς ξαναπήρα ένα ελαφρά μεταχειρισμένο Camry, μοντέλο 2015 (τελικά το ρητό "όσοι έχουν Camry ξαναπαίρνουν Camry ίσχυσε στην περίπτωσή μου)
Προβολή συνημμένου 255163
και είναι μεν πολύ καλό αυτοκίνητο αλλά η μουσούδα του καμπυλώνει μπροστά και δεν μπορώ να δω το τέλος της και μου είναι αδύνατο να εκτιμήσω την απόσταση από το προηγούμενο αυτοκίνητο. Σταματάω νομίζοντας ότι είμαι έτοιμος να κοπανήσω το μπροστινό αυτοκίνητο και όταν βγαίνω έξω βλέπω ότι είχα ένα μέτρο χώρο. Επίσης όπως βλέπετε τα παράθυρα κατηφορίζουν. Πριν μου αρκούσε να παρκάρω παράλληλα στη διαχωριστική γραμμή από τη διπλανή θέση. Τώρα πρέπει να υπολογίσω γωνία. Το αποτέλεσμα είναι να παρκάρω θεόστραβα και σε μεγάλη απόσταση από το πεζοδρόμιο / μπροστινό αυτοκίνητο, οπότε τα οπίσθιά μου εξέχουν. Κι αυτό είναι όταν απλώς χώνομαι με τη μούρη σε θέση παρκαρίσματος, το ευκολότερο παρκάρισμα δηλαδή. Όταν πρέπει να παρκάρω παράλληλα στο πεζοδρόμιο ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα... φρίττω και μόνο με την ιδέα. Δεν έχει χρειαστεί να το κάνω δεκαετίες. Δεν ήμουνα ποτέ τσακάλι, αλλά τα 2 χρόνια που οδηγούσα στην Ελλάδα το οικογενειακό αυτοκίνητο τα κουτσοκατάφερνα. Αλλά έχω χάσει και τη λίγη ικανότητα που είχα τότε. Οπότε και το 2% που λέει πολύ είναι. Κυμαίνομαι μεταξύ τοξότη και ζυγού.
Μιλάτε κ'εσείς που παρκάρετε παντού κάθετα στον δρόμο και έχετε άπλα όπου πάτε!

Ευτυχώς με το Micra μου (σας το παλιό της Bajar και δίπορτο), μπορώ να παρκάρω στην Αθήνα.... τώρα για Πειραιά, δεν θα το 'λεγα... εκεί μόνο Smart παρκάρει!

Όσο για τον προγραμματισμό, δεν θα έλεγα ότι διώχνει το στρες, αλλά βοηθάει να χωρέσουν όλα μέσα σε 24 ώρες.
 
Τον καλύτερο θάνατο ο σκορπιος θα τον κάνει, ο μαυροπαρθενος στον γάμο του, δηλ.ουτε καν στο νυφικό κρεβάτι και ο Κριός στην τουαλέτα, κρίμα και άδικο
αρχείο λήψης.jpeg
 
Που είναι το κρεβάτι του αιγόκερου που πέφτει και πεθαίνει;; Σε κανα δεντρόσπιτο εκεί ψηλά;;
Ο Σκορπιός θα κάνει τον καλύτερο θάνατο εμείς οι άλλοι η από πέσιμο η από χεσιμ....
 
Γι' αυτό και ως Παρθένος δεν παντρεύομαι άρα δεν κινδυνεύω να πεθάνω. Και αφού δεν είμαι Σκορπιός δεν χρειάζεται ούτε να χαλιναγωγήσω τη λίμπιντό μου. Οι Παρθένοι δεν αναφερόμαστε στη λιμπιντολίστα των ζωδίων διότι είμαστε εκτός συναγωνισμού.
 
Γι' αυτό και ως Παρθένος δεν παντρεύομαι άρα δεν κινδυνεύω να πεθάνω. Και αφού δεν είμαι Σκορπιός δεν χρειάζεται ούτε να χαλιναγωγήσω τη λίμπιντό μου. Οι Παρθένοι δεν αναφερόμαστε στη λιμπιντολίστα των ζωδίων διότι είμαστε εκτός συναγωνισμού.
Ναι αλλά λένε ότι οι παντρεμένοι άνδρες ζουν περισσότερο
 
  • Haha
Reactions: PT8
Α, κι εγώ ισορροπία ψάχνω. Ίσως και να την έχω βρει τελικά ανάμεσα στο σπίτι και στη δουλειά. Μόνο όταν μεθάω δεν θέλω να πάω σπίτι. Επειδή όμως, δεν μεθάω ποτέ, θέλω να πάω σπίτι. Τι καλά!

Επίσης, βλέπω ότι δε σας είχα συμβουλευτεί όταν είχε Black Friday και δεν πήγα να αγοράσω κινητό. Καλύτερα. Αν δείτε το κινητό μου, θα γελάτε. Είναι τόσο παλιό, φυσικά δεν είναι touch screen, δεν έχω καμία σχέση με αυτού του είδους τα μηχανήματα. Ο άντρας μου λέει ότι θα με κοροΪδεύουν αλλά εγώ σκοτίστηκα. Θέλω μία συσκευή που να παίρνω τηλέφωνο και να με παίρνουν τηλέφωνο, αν χρειαστεί. Άντε το πολύ-πολύ, να στέλνω και κανένα μήνυμα, πάλι αν είναι απολύτως απαραίτητο. Κατά τα άλλα, δεν θέλω να έχω καμία επαφή με το είδος.
 
  • Like
Reactions: PT8
Ναι, κοίτα τώρα, εδώ πέρα, έχουμε εμένα που είμαι σχεδόν 100% άτυχη και το σύζυγο που είναι ο πιο γουρλής από όλους. Εδώ κι αν έχουμε ισορροπία! Και ισχύει. Πότε είμαστε πολύ πάνω και πότε είμαστε πολύ κάτω. Μέσο όρο δεν έχουμε. Ή θα είμαστε χάλια, ή θα είμαστε πολύ καλά. Τι κάρμα κι αυτό!
 
Πίσω
Μπλουζα