Μακράν το καλύτερο επάγγελμα. Κάθεσαι όλη μέρα και λιώνεις στα παιχνίδια ή κάνεις αυτό που θες ενώ πέφτει το ρευστό.Snoopitsa είπε:Τώρα που μεγάλωσα, θελω να γίνω εισοδηματίας.
Αυτό, σε ποιά σειρά ήταν ;yrig είπε:Oταν ήμουν πολύ μικρός, επηρεασμένος από τη τότε σειρά "Μάχη" ήθελα να γίνω Γερμανός (!!!) όταν μεγαλώσω (σε συμπάθεια των Γερμανών μάλλον που σκοτώνονταν στη σειρά)...Αφού ξεπέρασα το σόκ ότι Γερμανός γεννιέσαι, δε γίνεσαι ήθελα να γίνω πυροσβέστης (πάλι επηρεασμένος από τηλεοπτική σειρά) και λίγο μετά άλλαξα σε σκουπιδιάρης, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το μέλλον μου!!!! Πολύ γέλιο!
Οπότε να προσέχουμε τι δώρα θα παίρνουμε στα παιδιά μας, γιατί από ό,τι φαίνεται είναι καθοριστικά για το μέλλον τους!gtsamour είπε:Στις αρχές του δημοτικού μου είχαν πάρει ένα σετ Χημείας με πειράματα και από τότε έλεγα ότι θέλω να γίνω χημικός.Τελικά έγινα χημικός
Οπότε να προσέχουμε τι δώρα θα παίρνουμε στα παιδιά μας, γιατί από ό,τι φαίνεται είναι καθοριστικά για το μέλλον τους!gtsamour είπε:Στις αρχές του δημοτικού μου είχαν πάρει ένα σετ Χημείας με πειράματα και από τότε έλεγα ότι θέλω να γίνω χημικός.Τελικά έγινα χημικός
Kambia είπε:Κατέληξα συντηρητρια αρχαιοτητων και εργων τεχνης
Τελικα εδω μεσα οι συντηρητες και οι γιατροι θα κανουν χρυσες δουλειες!!Wally είπε:Παντως απο το πολυ retro μπορει να χρειαστει να μου τραβηξεις καμια συντηρηση Kambia