Πάρα πολύ ωραία νέα.... Μπήκε το νέο έτος καλά απ'ότι βλέπω.... Το συγκεκριμένο ξέρει κανείς αν είχε κυκλοφορήσει απο το περιοδικό της Ραδιοτηλεόρασης γιατί δεν το έχω πρόχειρο;bambinella 100 είπε:Τα θεατρικα που τοσο πολυ αγαπηθηκαν μεσα απο το Θεατρο της Δευτερας, θα ειναι ξανα στις οθονες μας απο σημερα και καθε Δευτερα βραδυ στις 10.00 απο τη ΝΕΡΙΤ plusΗ αρχη θα γινει αποψε με την κωμωδια του Αλεκου Σακελλαριου, Ο φιλος μου ο Λευτερακης. Το εργο μεταδοθηκε πρωτη φορα το 1981 και παιζουν οι ηθοποιοι Βασιλης Τσιβιλικας, Γιωργος Κιμουλης, Καιτη Ιμπροχωρη, Μαιρη Κυβελου, Ντανος Λυγιζος.
Τι ωραια νεα!
Nαι, κυκλοφορησε στις 3 Φεβρουαριου του 2011.nick είπε:Το συγκεκριμένο ξέρει κανείς αν είχε κυκλοφορήσει απο το περιοδικό της Ραδιοτηλεόρασης γιατί δεν το έχω πρόχειρο;
Aμα το πετυχει κανεις η καποιος θυμηθει ποιο θεατρικο ητανε αυτο ας ριξει σημα,πανε 30 χρονια απο τοτε.Aardvark είπε:Αμυδρα θυμαμαι ενα επεισοδιο που με ειχε τρομαξει πολυ πιτσιρικα με θεμα ενα κομμενο ποδι η καποιο ποδι που θα κοβοτανε (νομιζω παραμορφωμενο απο λεπρα).
Εκπληκτικά νέα!!!bambinella 100 είπε:Ναι, Μαριανα, επαναληψεις παλιων θεατρικων ειναι. Δε θα δουμε τιποτα καινουργιο, παρα μοναχα ο,τι αγαπησαμε ως παιδια απο το Θεατρο της Δευτερας.
Αγαπητή bambi σε ευχαριστώ για την κοινοποίηση αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας πληροφορίας.bambinella 100 είπε:Τα θεατρικα που τοσο πολυ αγαπηθηκαν μεσα απο το Θεατρο της Δευτερας, θα ειναι ξανα στις οθονες μας απο σημερα και καθε Δευτερα βραδυ στις 10.00 απο τη ΝΕΡΙΤ plusΗ αρχη θα γινει αποψε με την κωμωδια του Αλεκου Σακελλαριου, Ο φιλος μου ο Λευτερακης. Το εργο μεταδοθηκε πρωτη φορα το 1981 και παιζουν οι ηθοποιοι Βασιλης Τσιβιλικας, Γιωργος Κιμουλης, Καιτη Ιμπροχωρη, Μαιρη Κυβελου, Ντανος Λυγιζος.
Τι ωραια νεα!
Να εισαι καλα, Ευπαλινε. Καλη χρονια, ευχομαι.Ευπαλίνος είπε:Αγαπητή bambi σε ευχαριστώ για την κοινοποίηση αυτής της τόσο ενδιαφέρουσας πληροφορίας.